ne yemesi müdür plakalı istersen 1350 dedim adama.oda bana evraksız ver plaka paran sana kalsın dedi,siğortacıya sordum ceza ile bir 350 çıktı düştüm onu fiyattan 1000 tl verdim gitti.kül kömür bir avuç civata
ne yemesi müdür plakalı istersen 1350 dedim adama.oda bana evraksız ver plaka paran sana kalsın dedi,siğortacıya sordum ceza ile bir 350 çıktı düştüm onu fiyattan 1000 tl verdim gitti.kül kömür bir avuç civata
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
TAMAM mudur ınandım ama çok ucuza gıtmış kerata o fıyattan deseydın bızde alırdık be ya ...
bak yıne konya mt de bız kaldık her zamankı gıbı bır ay fılan yazmayalım bakalım bır kıpırdama olcakmı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Ylnız değilsiniz abey klvye bozk bnm giremiyorum fzla :(
Slm arkadaşlar Kurban bayramı arifesinde motorumu almıştım ehliyetimede hemen yazılmıştım onuda aldım 1 hafta önce artık havalar biraz düzelse yollR beni bekler Ahırlı-Seydişehir-Beyşehir-Isparta VEYA Ahırlı-Antalya ilk hedeflerim arasında
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Ramazan bayramına daha var ama bayramın sonuncu günü büyük bir katılımla Beyşehir turu yapalım en nihayetinde gidelim bir yerlere yol olsunda ;-)
Yaw şu motora kafan bulanıkken canın sıkkınken binme filan diyorlar ya valla bende tam o zaman biniyorum,Virajda bir sağa bir sola derken kafam rahatlıyor terapistim ya resmen, iş çıkışı bugün atladım bugün motoruma gerçi dönerken acı çektim biraz soğuktan dolayı ama olsun eve geldiğimde kafam rahatlamış keyfim yerine gelmişti
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
gittik gezdik gördük. işte sonuç aşağıdaki linkte
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-denemesi.html
2006-2007 temiz Cbr125 veya Racer 200S ariyoruz.Uygun fiyata satan tanidiklar filan varsa haber bekliyorum.
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Motorsuz olmanın zararları fazla yer gezememe ve fazla fotoğraf çekememe
Mini Mevlana gezimden kareler
o mutfağı nasıl çektin ben birkaç yıl evvel çekmek için kamerayı açınca ordaki görevli manyak gibi saldırmıştı kameraya yasak hemşerim deyi.nerdeyse kavga çıkacaktı uymadım herife, oysa sadece flaşlı zararlı olur yazıyordu ve ben kamerayı açmıştım. fotoyuda flaşsız çekecektim
Önceden yasaktı şimdi serbes
Bahçede bulunan tüm yerler serbes mutfakta dahil
herkese merhaba konyaya 6 ay önce geldim.st&kanuni gv250 motorsikletimi ankaradan almış durumdayım fakat hava şartları yüzünden henüz konyaya getiremedim. ısının 15 derecenin üstüne çıkmasını bekliyorum bundan sonra sohbetlerinize aktif olarak katılmak istiyorum.konyada gezilecek yerler konusunda yardımlarınızı isteyeceğim . gezmeyi seven biriyim. motorda daha yeniyim ama otomobilimle türkiye nin görmediğim çok az yeri kaldığını söyleyebilirim motoru keyfi binmek için aldım.yaklaşık 20 yıldan sonra motor sahibi oldum lise ve üniversite dönemimde dedemin javası benim ilk motorum oldu o motor hala yaşıyor ama bana miras kalmadı:( bu arada beni yaşlı bulabilirsiniz(48) ama kafa yaşım sizden çok fazla değil
kırkından sonra azanı
Hoşgeldiniz motosiklet tepesinde olduktan sonra her yer gezilecek yerdir
Konya da düzgün kask satan neresi var bilen var mı? Ls2 ff370 modeli tercih sebebi ;)
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
adres tarif gibi bişiy verebilir misin usta
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
Kunduracılar kavşağının orda Motomert var onun hemen yan sokağında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)