ah konya ah.. diyorum o yazdıklarından sonra sadece.
ah konya ah.. diyorum o yazdıklarından sonra sadece.
Bir ah da benden her tarafı motosiklet dolu olan bır şehirderden ah ....ah
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ahh ah ramazan hemde bir daha ah ama bu plakan için çok aradınmı o rakam ve harfleri
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
tamamen rastlantı 42 duduk 31 öncekı sahıbı zevklı bır kışılıge sahıpmış
hoşbulduk ramazan kardeş bizde burda çevre edinecez artık bi ali osman abi var çevremde onla takılacaz artık dediğiniz gibi bi etkinlik yapabilirsek bu arada ben de hadim çiftepınar köylüyüm havalar biraz ısınınca gelecem bi yerköprü yapacam :D
hım memnun oldun yasir kardeş yer köprüye beraber gıdek onceden ıkı kere gıtmıştım osman abı gılılde göturek bu sayede
Yahu siz böle tek başınıza yada 1-2 kişi olarak plan yaparsanız nerde kalır bu konya mt?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Bugün motoru yıkadım ama bu foto geçen akşamdan kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Ve motor bakımdan çıktıktan sonra motoru 2. viteste sündürmeye çalıştığım zaman motor uğunuyor fakat gitmiyordu demin aradm durmuş abiyi.Debriyaj telini biraz gevşet olmazsa getir yine dedi gevşettim ve sıkıntı ortadan kalktı sündür sündürebildiğin kadar motoru fakat tek aklıma takılan bu debriyaj teli kendi kndine oynarmı tekrar?
sen bu makıneye nasıl mazot buluyon yani benzın...
sende gel daha dur bakalım bızı kabul etmedılerkı
benı kabul ederlerse senıde yazdırayım madem yer köprüye))
bu arada tekrar hayırlı olsun yıkılıyor makıne...
bır zamanlar arkadaşın motoruunu kullanmıştım
çok fena kacıyor mct
Petrolde satiyolar die abzurd bi espri yapmayacm yakiti oyle fazla degl abi ya. Kabul ettirmek ne demek abi eger burada bi aileysek cagiracaklardir glmek istyn varmi diye. Evet abi ozellikle cup tan sonra gayt tatmin edici saolasn abi birlikte nice gezilere
kabul et veya etme gibi bişey olamaz .birimiz hepimiz hepimiz birimiz. . ben gezilerime bir kişi bulabilmek için kaç kişiye tel açıyorum biliyormusunuz , keşke herkes gelebilse ama nerdee , herkesin bi işi çıkar nedense
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
İyi duruyor iyi Maşaallah
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
ya bu işi ciddileştirelim yazın bi gezi yapalım arkadaşlar kena 300 ismin yazmıyor böle hitap ediyorum kusura bakma öyle iş olurmu kardeşim kabul etmeme gibi ali osman abinin dediği gibi birimiz hepimiz hepimiz birimiz için varız
Havalar bi ısınsın bakalım organize edilir bir şekilde
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
şimdi söz meclisten dışrı havalar bır ısındımı kımseyı bulamassınız ))
ıkı yıldır oyle osman abı şahıt bozkıra gıdelım der kımse gelmez beyşehır seydışehır der kımse gelmez... otekı tarafları bılmıyom takkalı dagınada cıkan olmadı adamla adam yanında bır ıhtıyarla gezer durur.
bu bahar bır yer köprü yapalım banada yakın sızede sarıoglan dan gırılıyor hadım e gecılıyor konyayada yakın manzarası super mayıs ayında hırcın zamanlarında yapalım be ya
Abi ben okul ttil olduğund işe bşlıorm ve bigün ttilim vr. okul ttil olmdn her hftonu gelebilirim bilgilerinie klvyemde şorun vr ondn böle oluyor kuşure bkmyn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)