s.a arkadaşlar herkesin tekeri düz bassın
Bugün zaferde oturuyoruz çay içiyoruz sıcak sıcak Güneş de adamı yakıyor resmen yaz günü gibi. Napalım napalım derken hadi Beyşehir yapak dedim öyle bi anda çıktık ama çıkmaz olaydık keşke çaymızı içip sohbet edeydik k.çımız dondu resmen afedersiniz güneş filan hikayeymiş anladık. Rüzgar bitirdi bizi. İlk defa motor üstündeyken bitsin artık yeter dediğim dakika saydığım bir gezi oldu Neyse birkaç fotoyla forumu renklendirelim..
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Beyşehir hocam daha Konyadayız bakalım. Havalar güzel gidiyor insanın gidesi gelmiyor Beğendiğin için sağol eyv. Senin mct yi de görelim at 1-2 foto şöyle
Konya güzeldir ya coğrafisi filan tam motosiklet için uygun Aldığım gün öğleden sonra bakıma verdim debriyaj balatası tahrik zinciri ayarı fren ayarı filan yapılcak salı günü çıkacak inşallah atacağım fotoları
Aynen öyle Beyşehir yolunda tatli virajlar var güzel oluyor ama bu hava da değil işkenceye dönüyor soğuk, rüzgar vs. Yazın inşallah hep beraber
Beyşehir'e bir kere gittim oda arabaylaydı yeşildağ tarafına geçtik öylemi yol olur yahu tepenin en ucuna çıkana kadar görmüosun karşıyı tırsmıştım biraz İnş hocam inş ama yaza kalmasın bence şöyle havanın ısınmaya başladğı sıralar, mart nisan filan uygun olabilr sanki
yaşca en byük olarak bizim mt'de Alosyi Dayı var onun bu mesajları görüp Konya-mt ailesini toplayıp öncülük etmesi gerek diye düşünüyorum
alosyi öncü olursa kesin yolda kayp olursunuz
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
hoşbulduk kardeş
@yasin_topak konya mt ye hoş geldiniz muhabbetiniz dayim sohbetiniz bol olsun,,,,
kena ben çekersem daha beter olur ;)) halay başı buluruzu siz yeterki halay çekecek adamları bulun yazın beyşehir yaparsanız bende dahil olurum bozkırdan bu arada yeni motorunuz hayırlı olsun sizede
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
hafta sonu rezıllıgım tekerım çamurla doldu taştı
önce batırdık spnra temızledık
Abi benim çevremde motosiklet tutkusu olan insan yok benm motosiklet çevrem burası işte saolasın abi.
bizimde burası işte bakalım burdan bir iki kişi yazın toplaşık bir operasyon yapılırmı zaten topu toqu on kişi çıkmayız konya mt aktif alabilen forumu takip eden çoktur ama herkez gizliden bakıyor çıkıyor ne var ne yok diye gerisi de burda işte saysan bir elin beş parmağını geçmez hani ben bile bir yazıyorum öteki yazmama bir ay geçiyor nedense gün boyu baktıgım takip ettiğim halde
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)