İstihbarat alınmıştır görürsem yazarım buraya
sistem hırsızı korudukça hırsızlık artarak devam edecektir asacaksınki ikisini bi daha olurmu.inşalah bulunur.
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
varmı gelecek böyle bir aktivite var ben duyurayım
Çayırbağı Mevkii Konya
Tamamen kumlu dere yatağında enduro sürüş eğitimi ve eğitime katılanlara ödüllü minik enduro yarışı - 12:00 da Seydişehir Yolu Üzerinde bulunan Trafik Kontrol Noktasında buluşma ve eğitim alanına doğru araziye giriş. Mangallı Semaverli bol muhabetli bir aktivite..
gezmek eğlenmek isteyen ikiteker sevdalıları bu pazar 27 ocak saat engeç 12 gibi buluşma yerinde olsun
Valla pazar günü gazlıyoruz dediler bana ama heralde bu etkinliği kastettiler
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
evet tekerizi veya gazlama kelimeleri geçiyorsa kesin budur
Nerde toplanırsınız ne yer ne içersiniz Deli gibi çarşıda dolaşıyorum hiç denk gelmediniz yaw ,
Biz de toplandık Osman abi pazar günü ama rotamız enduro tarafına değilmiş.Kimse de enduro merakı olmayınca böyle oluyor heralde Ben de atayım resimleri madem ortam renklensin 27.01.2013 Pazar Gazlaması
Uploaded with ImageShack.us
maksat günü güzel geçirmek kimimiz toprak kimimiz asfalt sever tabiiki
gezdiğiniz yer konyamı kırıkkalemi bilemedim.hatta okulun yazısınıı bile inceledim okuyamadım.
plakalardan bilecektim ama 64 plaka kafamı karıştırdıydı
geçen haftadan iki kısa video..konya çayırbağı civarı
Yahu bayadır bakmadım foruma ne güzel aktiviteler olmuş maşallah. Yalnız bana mont alabileceğim bi yer lazzım 250-300 lira civarında nereden bulabilrim konyada?
Tosun motora git Motomertin yan sokağında hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:14 ----------
Motomert Honda yetkili bayiliğini resmen aldı arkadaşlar
Ahanda kanıtı http://www.honda.com.tr/bayiler.aspx?type=motorsiklet Hayırlı olsun diyelim
eyw abi Ayrıca yeni kızımla 42 KU 634 plakası ile konya sokaklarındayım görürseniz selamı esirgemeyin
@MF-Hyo Abi Kent plazanın oraya gelmeden köşeyi dönerken karşılaştık sizle cup motor vardı boş boş geziyordum hoş selam bile veremedik ama olsun
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
Denk gelmişizdir, sağlık olsun GONYALI1 bir daha ki ne selamlaşırız inş
kena300 yeni aldın galiba motoru hayırlı olsun. Kazasız belasız
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)