Ortada buluşalım İnş gelmeye çalışacağım
Ramazan abi baharda ki etkinlik için yer varsa benide yazabilirsen sevinirim
Abi ehliyeti kış içinde alacağım nasip olursa bu ayın ortasında da bi yerde borcum olan para gelecek 350 cc bi cezet planlıyorum
Az benzin yaksa 2 tane çekerim gara jawa hayırlı olsun şimdiden
bana o sesi versin ve gücünü hissettirsin yeter be abi yakıtı filan,teferruat sağolasın abi
tamam senle şimdilik 5 oldu bahara gelecek olanların içinde senide beklıyoruz motor bulamassan olursun bırıne artçı))
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Babamın motoru var 100 lük cup ona biniyorum abi şimdilik ama etkinliğe kendi motorumla katılacağım kısmet olursa
tamam ramazan işallah bu bahar mutlaka geleceğim geçen yıl işyeriyle alakalı sıkıntılardan kendime bile vakit ayıramadım biliyorsun ama bu bahar mutlaka bir çayını içeceğim
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
çayla kurtulamaz. mangalda sucuk isterik
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
250 cc çift silindir zongsen
---------- Post added at 01:51 ---------- Previous post was at 01:48 ----------
250 cc çift silindir zongsen, sattık tabi çoktan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92984571/detay
bu çinlilerde 25 hp üstü yok sanırsam değil mi dayı? bide aktif olan abilerim mevkii olarak nerelerde ikÂmet etmektesiniz?
yeni adliye tarafındayım. işyerim aykent san sit. eğer çayımı içmeye geleceksen tam adresi atayım
aykent ayakkabıcılar mı oluyor artık dayı? bu aralar gelememde sınavlar filan var müsait olduğum bi zaman inşallah gelirim özelden atıver istersen açık adresi
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
nasip olursa 2013 dağda bayırda asfatta ama doğada iki tekerle geçecek.ramazan çöpte iyi sucuk yapar
fotoğrafını atta ramazan indirip bi denesin mangal oturağını acaba ıralkaşşat denk gelecekmi.
biz osman ağa ile sana bir hediye getirelim dedik düşündük taşındık ve bizim ramo rahatına düşkündür dedik, böyle yaratıcı bir tabure aldık
ramazan bu yeni çıkmış mangal yakanlara özel bir tabureymiş ama rahat edebilecenmi ebatlar uyarmı bilemeyiz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)