kımse yokmu dernegıne kayıt yaptıracagım konya mt yi
kımse yokmu dernegıne kayıt yaptıracagım konya mt yi
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Slm arkdşlr bn kanmix_x nickimi değiştirdim yeni nickim bu artık bunla gireceğim Mt.nete
Ne zamandır girmiorum bende. yazın başlarında bi etkinlik planlaması yapın yaşça büyüksünüz malum 1-2 aya kadar cezet alıoyrum inş
Konya'da uygun kask ve ceket alabileceğim neresi var ?
yeri nerde acaba ?
Tmm saol kardeşim
Geçen gün Bosnada Ls2 kasklı cruiser gördüm artçısıyla beraber, selamlaştık, meraklandım forumda mı diye ( Bilindiği üzere konya'da hele ki bosna da full koruma göremiyoruz pek )
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Hava oldukça güzel var mı gaz açmak isteyen ?
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Bende gelmek isterdim de dha ehliyeti çıkartmadım ayrıca bilginiz varsa 350 cc jawa cezet 100 kmde kaç lt benzin yakar ben 5-5.50 ltre olarak biliyorum araştırdığım kadarıyla doğrumu acaba bu dğerler?
Babamda 100 lük cup var abi öle gündeliğe ona binecem. cezete sürekli binecek olsam dedğin gibi bndede para dayanmaz bi önceki mesajda yazdğım değerler yeni rektefe olmuş bi cezet için doğru değerler mi?
Neyse okul döneminde babam sağolsun yazında dokunmaz zaten benzin parası filan.d bi aralar kymco venox a bakıyordum sonradan hayal kırıklığına uğradım bütçede düşüş yaşadım çin malınada bnmek istemiorum kndi paramla. çevremdekiler aracılığıylada cezete yöneldim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)