ınş satarsın... coguları apacheyı begenıyorken cogularıda begenmıyor nedense... zevk meselesı
ınş satarsın... coguları apacheyı begenıyorken cogularıda begenmıyor nedense... zevk meselesı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
İnşallah satarım, adını duymayan bile var, ybr daha ünlü bizim apaçiden
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Konya MT varmıydı yav en çok aktif olan benim heralde
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Hacım yok ya bu bizim konyadaki motorcularda iş yok, anca motosiklet bağırtıyolar
yanımdan geçti 2 tanesi bağırt bağırtabildiğin kadar
ulen altındaki uçak mı o kadar hava atıyosun.
Bende verdim ara gazı, inlettim ortalığı
tek silindirin gücü hacı abeycim
muhendıs sen konyada ögrencımısın aslen manısalısın yanı... motorsıletınlemı geldın konyaya...
ugur sen artık konyalı olmuşsun... bende yarın konyaya gelecem bır tane salcona wolf var o na bakacam bakalım şansımıza temız cıkarsa alır gelırım salcoyu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93044587/detay
sagolasın eskı marangozlarda bakacam... pek anlamam ama göruntu guzelse alıp gelecem gayrı motorsuzluk zor şey
hayırlısı olur inşallah alınca paylaş resimleri
Gıttım baktım aldım gördum geldım önumuz kış olmasına ragmen salcanoyu alıp geldım motorsuzluga daha fazla dayanamadım.. şu an bayakı kırlı yarın yıkar bırdaha resım koruz aradakı farkı görürüz gayrı... bır ıkı kere yatması var dama genelde darbelerı koruma demırı emmış herhangı bır granajda ezık cızık yok sadece arka camurluk sınyalle beraber kırık bırde aynası yok kırılmış... motor bır kac yerınden yav kacırmış usta sorun degıl keceden yapmış fazla sıkıştırmadan dedı... mondıal mc den sonra bıraz zayıf geldı ama ben zaten bunu bılıyordum sırf yakıt konusunda az yakması yeterlı bence salcona almak ıcın ybr alamayanlara önerılır sesı aynısı ybr yı dınle bunu dınleme o kadar yanı
abı gun boyu net bakmamıştım hgdr abı geldım ama akşama anca dondum o yuzden gezmeye zamanın olmadı bır dahakıne kısmette sende buyur gel bozkıyrdayım yolun duşerse...
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
plakayı daha yenı fark ettım sakatmış plakasıda neyse aldık gayrı yapacak bır şey yok
Hayırlı olsun darısı başımıza
İmza yok
Oğlum Bak Git
hayırlı olsun güzel motor, kazasız belasız inşallah
sagolun arkadaşlar tşk ederım...
kanmix ınşşallah sanada nasıp olur
Evet ehliyetimi almak üzereyim bayram sonuna inşallah Arora tiger 200 düşünüyorum
Başka tawsiyesi olan varsa düşünülür
İmza yok
Oğlum Bak Git
guzel ve guclu makıne yakıt konusunda bır daha duşun derım bende mondıal 150 mc vardı gucluydu ama yakıtıda ıcerdı anlayacagın
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)