Nörölelim işte sen nööörün goca gonyalı
(iki konyalı karşılaşınca 6 kez nörün çıkarmış)
oda diyecekki
nörölelim dayı sen nörüsen bende onu nörüyomoruçta motora binemiyoz geyik bari yapalım
Nörölelim işte sen nööörün goca gonyalı
(iki konyalı karşılaşınca 6 kez nörün çıkarmış)
oda diyecekki
nörölelim dayı sen nörüsen bende onu nörüyomoruçta motora binemiyoz geyik bari yapalım
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
selam arkadaşlar, hani yaa bi buluşma filan yapalım?
---------- Post added 14-08-2012 at 00:04 ---------- Previous post was 13-08-2012 at 23:55 ----------
arkadaşlar ilgilenirseniz, bi 150 zc var; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2370783/detay/
arkdaşlar geçiş motoru olarak kymco venox 250 de karar kıldım gibi. amma velakiin internette Gonya'da bulamadım bu motordan Acaba Gonya'da bu motordan gören veya duyan oldumu yahu?
Ankara da vardır ordan getirttir
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Keeway Cruiser verelim sana Bayrama Konya'dayım inşallah. Bir bak, düşün
Motor büyüteceğim o nedenle teklif ettim Motorun fotoları Keeway Land Cruiser 250 başlığında var.
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
Kanmix getirtme imkanım yok motoru kışın alacağım nasip olursa ozaman kdar ehliyeti alabilrsem kndim gider alırım bi ustayla ama alamazsam ehliyeti olan bi abiyle gidip almaya planlıorum inş.
BornToBeWild önerin için çok teşekkür ederim fakat spor giyinmeyi seviorum onun için dha çok spor cruiser olarak venox daha çok cezbetti hemde çin malına girmek istemiorum Bugünde Kymco servisinin birine gittim adam dedi ki; bende almayı düşünüodum ilk çıktıığı anlarda fakat pahalı gelmişti dedi ve parça olarak skıntı çekmezsin getirtiriz dedi. Diğer bi servste ise onlarda aynı şeyi söyledi fax çeker getirtiriz, burdaki parça 5 lira olcağına ordan gelir 20 lira olur dedi.Şunuda ekleyeyim gerek bu forumda olsun gerek başka forumlarda olsun çok araştırdım motorun artısını eksinini beni tek tereddütte bırakan parçasıydı ondanda bugün kurtuldum gibi kusura bakmayın biraz uzun bi yazı oldu fakat duramıyorum sürekli motor konuşmak istiyorum birileriyle
Nereye sordunuz Yalçın motoramı
Yeni Tvs Apaçi rtr 150 lazım banada Burdan getirtme şansım olmassa
Ankara dan yada Aksaray dan alır gelirim gibi
Sahibinden.com da var bi tane oda ozamana kadar satılır büyük ihtimal
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Kymco bayi listesine 2 tane yer var oraya bir bakın Kadınhanı yakın orda varsa getirmesi daha kolay olur
İmza yok
Oğlum Bak Git
Otm beymoto'ya yüzyüze sordum,motorcu yalçına telefonda sordum ikisininde ortak cevabı getirtiriz fax çekerek dediler. Kadınhanı'da ki bayii derken? ikinci eli oluyormu ki bayide.tvs apachi de mi yok Konya'da yahu:S
Tık tık tık eyi günler
İmza yok
Oğlum Bak Git
arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ne ölü bi başlıktır memleketimizin başlığı yahu.
birçok şoklama yaptık ama bitkisel hayattan çıkamadı mealesef
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
maalesef dayı senelr sonra ya MT'de KONYA'lı motorcu bitti yada millet cvp yazmaya bile zahmet etmior..
zahmet etmeme değilde günlük girip bakmama reğmen kimsecikler yazmayınca bizde çıkıyoruz
ben çarşıdayım zaferde gelen olursa beklerim 05053736892
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)