inşallah nasip olursa bu hafta sonu toroslara merhaba diyerek ,yeni motosıkletimle sezonu açacağım ;) bekle ramo
inşallah nasip olursa bu hafta sonu toroslara merhaba diyerek ,yeni motosıkletimle sezonu açacağım ;) bekle ramo
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
sonunda kavuştun osman aga hayırlı olsun yeni atın güle güle kullan at şuna bir iki kırbaçta gel çay ısmarlayam yakışıklı duruyo kerata.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
inşallah en kısa zamanda yanındayım. eğer bu hafta cumartesiden bozkır toroslarda gidip yaylada yatmalı iki günlük geziye gelebilirsen devet etmesi bizden.
motorcu endurocu tüm millet ermenekte olacak bizde tersine gidecez
osman abi gelde atları bi yaylayak toroslarda muharrem bey sen de çık gel gayrı biraz yayla havası al biraz rezillik çek be yav
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
biz burda daha reziliz möüdür.trafik hava kirliliği yoğun iş sitresi vs.
n e yapcan bu hafta sonu yaylamaya gelecenmi atları
kimseye randuvu verme müdür.bak bu hafta sonu beraberiz seni araayacağım
nayır nolamaz hava muhalefeti ile yaylaya cıkamayacan haaahaaaaaaahhhh. arkadaki çantadan banada kapgel facede yazdım cevap vermedin müdür
o çantayı sana hediye ediyorum.dönerken sana bırakayım müdür.yarın saat 2 gibi konyadan çıkıyoruz gökselle beraber. seninle nerde buluşalım
ya müdür arayan bulurda havalar bozuk ıslanmayınha... ha bu arada ben bı hastalanmışsım burnum o biçim yani motorla 4 gündür bozkıra gıder gelırdım ölecek gibiyim nerdeyse... rotada ne taraf var sizin iyi kötü ayak uyduracaz sana gayrı
müdür teklif var ısrar yok.
cumartesi öğle sonu konyadan bişekilde bozkıra gideceğiz.oradanda sarıot biizim yaylalar (orada kamp ateşinde geceleme)alacabel tarafına doğru bi rota çizip pazar akşamı tekrar konyaya dönecez.yada alacabel sarıot ring yani.
gelmez ama yinede yazayım.konyadan katılırım diyen varsa toplam 300 km yapacaz 200 asfalt 100 km toprak.ama manzara ve göller müthiş.
ben takılırım size diyen beni arasın.0 535 580 45 86.. inşallah diyelim
gelmek isterdim tanışırdık ama zamanlama kötü cmtesi pazar imtihan var
Yarın imtihan haftaya imtihan nolcek bizim bu halimiz. 2 hafta sonra herhangi bir etkinlik olursa banada yazın.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
hafta sonu alosyi dayının motoru çamura yatınca olay yeri inceleme ekibi hemen olaya müdahale etti araştırmalar sonucu motorun çamura yattığı tutanaklara geçirildi, üsteki fotoğrafı çeken ben olay yerini inceleyende alosyi kendi moturunun sigortadan hasar tespiti için fotoğraflarını zevkle çekti o nasıl bir zevk ki biz hala anlamış değiliz be ya
kaldırana kadar benzin boşalmış müdür be
olsun onuda bı kata külleye getirir sigortada n alırız müdür sana bir şey olmasın yeterkı
siğorta ne işe yararkiancak kemirir
MADem bagkur yapalım getır buraya sıgortayı begenmedın sana tarım bagkuru yapalım müdür.....
Ama ben senin gölde uçtugunu söylemedimki daha hıhıhıiiiiii::))
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)