konya ile antalya arasına bı yerdeyız yahu sagın konya solun antalya ne konyalı olduk yıllarca nede antalyalı anlayacagın toroslara bayakı yakın düşer osman aga beklerız
konya ile antalya arasına bı yerdeyız yahu sagın konya solun antalya ne konyalı olduk yıllarca nede antalyalı anlayacagın toroslara bayakı yakın düşer osman aga beklerız
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
http://www.facebook.com/media/set/?s...1006363&type=3
soğuk filan değil istenirse
Selam beyler yaşın küçük tecrüben yok ama on numara bir motor seçmişsin(CBR 250 R ) evet bu motorla izmirden Trabzona gittim ve döndüm dönerkende konyadan geçtim şu an Etkinlik gezifotoğrafları bölümünde CBR 250 R ile trabzondan izmire dönüş 1850 km motokurtun deklanşöründen başlığı altında fotoğraflar yayınlanıyor isterseniz bir bakın hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
KONYA mt ye ara sıra gırıp birşey yazmadan varmı varsa ses versın ses gelmıyor buralara
konyadaydım bu gun cok na bır hava vardı konyaya kar yagıyordu bozkıra ıse coktana mt yagmıştı bu havada konya mt nın olmaması gayet dogall kımse yokmu huhu...
Takipçilerindenim Erhan Abi CBR250R Başlığını Sürekli Takip Ediyorum Tüm Sayfalarıda Okudum
Bende Konyadayım da Bu Soğuk Bu Şehirde Hakimken Kimse Cadde Motoru Kallanmaz bu Gün -1 Dereceydi Merkez ama Fena Rüzgar Vardı Donduk
Bu Akşam Kar Yağmadı Dün Geceyarısında Merkezde Başladı Kar Sabah Kalktığımda Kardan Eser Kalmamıştı...
Konya Grubunu Motoru Alınca Birlikte Canlandırırız İnşallah
hadı kardeş al madem motorunuda canlanmaya başlayakl yahu)
Gözüme çarptı bi gireyim bakayım dedim çok pasif bi topic miş burası yav
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Arkdşlr bnde Konya da yaşıyorum vede takip ediyorm siteyi ama motorum yok
[B]Bir Hayalbuysam Olsa[/B]
inşallah yazın canlandırcaz grubu gezilip görülecek bi çok yer var ama organize yok şu kış şartlarındada zor zaten bi tatile girelimde herşey çok güzel olacak. ;)
arkadaşlar bendeniz nisanda ybr125 ile (sıralama şöyle)konya ,seydişehir,alacabel,toroslardan,cilahana ormanı,muhtelif birçok bozkır ve yörük yayalası,dipsiz göl,sarıotgölü,meşhur aygır(çarşamba çayının doğduğu yer)bozkır kasabaları(sorkun ,çağlayan, dere,ve bozkırdan apa barajı tarafından konya günübirlik ring yapacağım.
tamamı 300 km ..bana katılacak arkadaş varsa haberleşelim.
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
kaç gün oldu bi herif çıkmadımı beyaw bana arkadaş.ramizan,m.büüyk nirdeniniz aloow
Buradayım osman aga inceden inceye takip ediyorum yanlız değilsin rota güzelde arkadaş asfalttan inmezsen ben her yola varım dağ taş çamur bana göre değil bir çayımızı içmeye gel dedim hala gelecen var ya 15 ay oldu ben hala ramazan'a gidemedim mahçubum o tarafa gitmeyi düşünüyorum uğrarmıyız..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
nisan girdimi inş gidelim.ramazana yıkılalım . çay içinde vaalla çok mahcubum en kısa zamanda geleceğim.
telefon açmadan bi geldik yokmuşsun aslında sırayı savdım beyaw.sende uğra beklerim
belki ben gelebilirim
o günkü şartlar uyar ise
olur Hüseyin aga neden olmasın buradan haberlerşiriz. sırasımı olur osman aga yolun düşerse beklerim
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)