27 TEMMUZMU seneye temmuzdamı osman aga cakıcı hoş geldın kardeş tanışırmıyız ben ramazan bozkırdan derelıyım
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
pardon müdür 27 ağustos olacakti 2011.
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
tamam 27 agustosta ybr nı alda bende senı mondı ıle bı tokatlayayım konya semalarında
hoşbulduk ramazan kardeş ben seni tanıyorum sende benı tanırsın bimin karsısındakıservıs benım sizin ziraat odasına giderken gormusundur benım yaslı kurt push maxiyi...
tamam düzde gecmeycem seni bu cumartesi ordayım müdür 27 sınde yerımı ayır ha
sen yine bi bahane bulur gelmezsin .yinede ben şapkamı bi oturağın üstüne koyup bekleyim sahibi gelecek diye
inanki bu sefer gelecem müdür gözlüklerinde camını yenıleycem ...ustede bır ucuzluktan kot alayım makronun o civarda benı gezdırecenmı cumartesı son onu soyle calışacaksan sana selam bıle vermeyem mudur....
öğleden sonra hallederiz müdür.tanıdık gözlükçüde var istersen
tamam ayarlayalım madem mudur mc ıle gelemmı konyaya...
yok dolmuşla gel.ben ybr yi sattım gitti. 200 cc veya üzeri enduro arıyorum
gercekmı mudur deme yav bende senı tokatlayavaktım yav... olmuşla gelırsem bana bakacanmı oralarda
oruçta nasıl bakılırsa bakarız müdür
Tamam müdür akşama ordaki bir tepe vardıya ne tepeydı oraya cıkarda ordan konyayı seyredelım orda bakarsın be ya
TAMAM müdür akşam bakmaktan vaz gectım sesı solugu kestın ha bıraz daha bak desem forumu terk edecen heral neyse sen gunduz bızı drag lara gotur yeter.
yeni geldim müdür.kaçmak biyana oraya çıkmak benim için bir zevk(takkalı dağı)
imamserahsi
/ bozkırlılar cogalıyor imam kardeş sen şu kırmızı cbf bınen degılmısın ben senı goruyorum bendede mondıal 150 mc var bır ara tanışalım cakıcı bı daha ugrmadı baksana bende bozkırayım
Slm arkadaşlar konyada bildiğiniz önerdiğiniz sürücü kursu varmı motor ehliyetimi yeni alacağım hangi kursu önerirsiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)