abı yan cızdı demede bozkır tanıdık memleket şimdı oralarda rezıl olmayalım yahu... havalarda soguk gıbı hem bı dahakıne gelırız artık
abı yan cızdı demede bozkır tanıdık memleket şimdı oralarda rezıl olmayalım yahu... havalarda soguk gıbı hem bı dahakıne gelırız artık
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
plan ertelendi değişti.sabah inşallah konyadan çıkıp seydişehir alacabel toroslar dipsizgöl sarıot gölü aygır bozkır konya ring yapacaz.
sağsalim dönebilirsek paylaşımlaşacağız
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
ben paylaşacagım senden onde dayanamayıp...
bu hafta sonu alosyi dayı ıspartaya endurocu arkadaşlarla yatıya gidecez demişti, benide davet etmişti , ben ise motorun plaka hazır olmayınca trafik olan yerlere çıkmıyorum diyerekten vaz geçmiştik, buyrun siz gelin demiştim, ama cumartesi akşam saat gece yarısı 12,00 de osman abi ıspartaya gidemeyeceklerini ve aynı ekiple bozkırın dağlarını yaylalarını gezeriz demişti günü birlik gelip gideceklerdi ben hava durumunu izah edince yaz yağmuru mütür bir şey olmaz demişti sabahtan yolculuk başlayacaktı onlar konyadan motorizi.com dan arkadaşlarıyla saat 8,00 de cıkacaklardı yolculuga bende seydişehir antalya yolunda alacabelde tınazdepe dinlenme tesislerinde onlara katılacaktım, sabah 10,00 gibi dinlenme tesislerine ugradılar vede ordan kahvaltılık alıp toroslarda bozkır yaylalarına doğru geziye başladık iyi seyirler
gurup alacabelde ilk molasını verirken
alacabel agaç tepesinde mola
ilk kaybolma day yolundan yaylalara gecış yolu ararken
cbf yı arazı aracı gıbı kulanan abimiz.
[img][/img]
gps den yukseklıe bakmak rakım 1700 fılandı heralde
olanca heybetiyle toros dağları
yemyeşil bıtkı ortusuyle uczuk bucaksız bozkır adı bozkırdır ama yaylaları yemyeşildir
bozkırın daglarında ılk ucuş denemesını yapan alosyı abıydı.sonra sıra bızede gelecek
[img][/img]
yala evımıze geldık yan kasabadan bır arkadaş bıze kahvaltı vede ıslı caydanlıkta cay haızladı ekıp bıraz mola verdıkten sonra havanında karamasıyla
bende ara sıra boyum yetmesede osman abının crosa bınıp poz verıyoz idare edın
hava bozdu gok yarılacak herkez tam takır ama bızım techızatta sorun var genede fazla ıslanmıyoruz
dıpsız golde bır mola verıyozruz yagmur altında oldugumuz için fazla duramıyoruz
vede yagmur altında sarıot yaylasına vede sarıot golunu ugrayıp hatıra fotosu alıyoruz
arkadaş endurosunda kestırıyor yagmur altında
uzun ugraşlardean sonra bu yoldan ınmeye karar verıyoruz en onde gıden vede ılk yeri öpen ben oluyorum nasıl oldu anlamadık
sonra o yoldan ınıp aygır gedıgıne ınıyoruz benle beraber yukarda bır abıde sarp gecıtlerden nasıbını almış
ben abılerle degılde ıkı tekerlerıyle hatıra fotosu cektırıyorum
[img][/img]
duşmeden sonra korkuluk yamuldu sınyal kırıldı
yaylalarda yemek yemek nasıp olmayınca evlere geldık yemek yemege ehehehe
kasabamızda son cayları ıcıp motorizi ailesini ugurluyoruz
v
ab
ybr nın korkuluk duzeltılırken
vede bızım cıncon 150 mc yala yollaında abılerı gıbı yolların hakkını verdı
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-VTmje7S7oPA/Tevaa3MnFLI/AAAAAAAAOLA/8ZMHpYFlHiI/DSCF0424.JPG[img]sonrada abileri yolcu ettık konyaya guzel bır gezı oldu emegı gecen tum ıkı teker duşkunu abılere tşk edıyorum tekratr bekleriz
vede bızım cıncon 150 mc yala yollaında abılerı gıbı yolların hakkını verdı
......
demişsin ama aygır gediğinde dabanı güneşi gördü naber
ama yereyatmamla kalkmam kac sanıye surdu hemen yolda devam ne demışler
durmak yok yola devam goksel kadar hızlı olamasamda şimşek gibiyim osman aga senınde camurla haşır neşıl oldugunu unutmadım
bak yaylada gevsü yürken göruntulemışler pekı bu kareler ne acıkla bakalım camurlu atma bana camurlu seniii
öncelikle herkeze selamlar..
bu ay içersinde ilk motorumu almayı düşünüyorum. hyo rt125 ve hyo gt250 comet inceleyip beğendiğim motorlar. konyada bu tip motorlar bulabileceğim 2. el motorlar satan güvenilir bi satıcı tanıyan abilerim varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba?
KONYA/Selçuklu
Saygılar
konya mt yanlızları oynuyor yahu bır ben kaldım burda tek başıma rol kesıyom ara sıra bendemı gırmesem dıyom bu bolume ama duramıyom nerdesınız hey....
konyalı motorcular iletişimin olmadığı dağlarda müdür kışa kadar yok
slm millet nasılsınız
kontrolsüz güç güç değildir
osman agam evdemı evdemı evdemı osman aga yoksa daglardamı nerde bu adam...
a.s. seyitgs_1905
yancı arıyorum kendime ya eğirdire yada bozyazı silifke tarafına ramo varmısın
varım ben osman aga ama bu hafta sonu cumartesı yada pazar alanyaya ıneyım dedıydım arkadaşla ya sen bıze uy yada bız sana varmısın osman aga
oruçtan sonra inşallah bozyazı gülnar tarafına mehmet ercan hocanın yanına gidelim müdür taşkentten.
...
bu hafta arabayla silifkeye gideyim bi yüzeyim geleyim hele
benıde al yanına osman amca ıkı yaşından berı denıze gırmedım gerekırse motosıklele gelırım sen yeterkı he de bende bu hafta sonu taşkentten kuş yuvasına varıp gelmeyı duşunuyom tek başıma nasıp olursa
bu yazıyı yeni gördüm yoksa gel derdim silifkeye.bizde silifkeli arkadaşla çapırı ile epey gezgik.yüzdük yandık piştik elhamdülillah
GEZ bakalım oralarda bende dıpsız golde gezdım ,,,.yüzdük yandık piştik elhamdülillah
bu pazar konya saraçoğlunda motosıklet drag yarışları var haberiniz olsu epey keyfli geçiyor
sayende haberımız oldu osman aga ama bozkırdan ramazan ayında hıc gelesım gelmıyor konyaya... sen gıt bızım ıcınde bır kac kare cekersın inş...
slm arkadaşlar bende şu ybrmi alıp aranıza katılacagım tüm motor tutkunlarına bozkırdan slmlar...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)