valla süper olur benim için. Grup sürüşlerde tam koruma olanları polis çevirir mi ki?
Bu cumartesi sabah sınavım var. Öğleden sonra herkes müsaitse yapalım yahu. Motoru alalı 2 hafta oldu 2 kere bindim daha.
valla süper olur benim için. Grup sürüşlerde tam koruma olanları polis çevirir mi ki?
Bu cumartesi sabah sınavım var. Öğleden sonra herkes müsaitse yapalım yahu. Motoru alalı 2 hafta oldu 2 kere bindim daha.
cumartesi yapmasına yapalımda sızın orayla bisim bura 120 kılometre yahu ben gelemem oralara tek başıma kız halimle siz gelın agalar buraya karda kışta
ama en ıyısı bahara gelın yav bu aralar gezılmez be y a
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
polis ancak çarşı içinde çevirir diğer yerlerde sıkıntı yok
......
inşallah önmüzdeki ilkbahar gezmeye başlarız
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Valla Osman aga dün öğleden sonra güneşi görünce çıktım şöyle ladik taraflarına bir çay içip geleyim hemde motor çalışsın yatmasın diye ama yakın olduğu halde bile güneşli havada eziyet oldu üşüttü bence havalar biraz ısınsın öyle yapalım dün üzerim tam kışlık olmasına rağmen üşüdüm akşam kombiyi kapattım direk sobaya kömürü bastım anca ısındım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
Ramazan dün 30 km gittim kıçım dondu 120 de ölürüm herhalde azcık sabret bahara estiririz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 ----------
ben bugün nöbetteyim hafta içi müsait olursan hem tanışır hemde biraz lastik yakarız tabii havanın durumuna bakar
bu arada unutmadan rekabeti kızıştırıyorum bende motorumu kredi kartına 12 taksite vereceem
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
süpersın muharrm osman dayıdn once motoru satacan sen heralde yokmu fıyatı duşuren hıhıhhı
Pazartesi ve çarşamba öğleden sonra müsait oluyorum. Lastik yakmak mı? Of içim gidiyo. ailem anahtara el koydu. Çalcam anahtarı ama nerede olduğunu bulmam lazım. of bi kağt parçası yüzünden çektiğim eziyete bak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------
anahtarı buldum ve hoop cebe..
Ama şimdi de içime bi kurt düştü polisden tırsıyom. yok mu beni gezdircek? Motor yürüsün biraz.
Osman aga bu ışe el at
gel bahar geell
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
osman dayı sen gelmedın ama ben gettım benım kara kacanla oralara yol bayakı bır bozuktu karakacan kendını cross ta sandı bır an urktu ama nalları yenı taktırdıgım ıcın banamısın demedı
işte bozkırı sele bulayan çarşambanın çıkış mevkısı aygır dıbı
zor yollr ylumuzu kesınce tekrar bozkıra yallah
ooo konya mt vurmuş muhabbetin gözüne
maşallah...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
sağolasın ramazan bizim oralara gidip pozlamışsın karakaçanla
ama imza niye okadar küçükki
abı faceden aldıydım ımzayı ogrenemedım daha kusura bakmayın bıraz daha mat yapacam ogrenecem yanı
ötekı bır konuda cıbırın derdınden yanmışın yuzu gecemedım demışın
boyle gıderse senı butun cınlıler gecer onların hepsı 120/140 görüyor dıkkatlı ol ha)
benim ybr 135 görüyor
yüzü yokuşlarda geçmiyor akyokuş gibi yerlerde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)