doğrudur müdür iki kez yaptın hala başka yeri yapıştırmışsın bozkırda mehmet koca arkadaşa zor yetiştim.
iç lastiği yemişiz yenilettim birde yedek aldım yatsıya konyaya döndüm
vize için motoru konyaya getirdim.
doğrudur müdür iki kez yaptın hala başka yeri yapıştırmışsın bozkırda mehmet koca arkadaşa zor yetiştim.
iç lastiği yemişiz yenilettim birde yedek aldım yatsıya konyaya döndüm
vize için motoru konyaya getirdim.
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
BOZKIR da tamırcı bulduysan sorun yok osman dayı gec olsun guc olmasın bız o gun zaten ıdareten yapmıştık senın tekerı aramızda pekte usta yoktu anlayacagın ama konyaya bulduysan bır zarar yok demekkı havalar bozacak zor yollar başlayacak gelırsen bır ara gezerız be ya....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
arkadaşlar yarım saat kadar önce 2010 model cbr 125 çalındı konyada rengi hrc kırmızı mavi ve beyaz renklerde . plakası 38 ku 767. görenlerin hemen polise başvurmalarını rica ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim . motoru ordaki arkadaşa ben satmıştım. hayırlı akşamlar hepinize
önüme gelen tüm motorlara bakacağım inşallah bulunur
tumune bakma dayı o motora bak sadece
nışlen ne eden nırelerdesın
yaw tümüne derken gözüm motor sesinde olacak müdür bea
..
konyayada kar geldı hello melloo yani
motorumu aldım dostlar. Havalar düzelsin gezi yapalım tanışmak isterim sizlerle
aküsü biten motoru vurdurarak çalıştırma tecrübelerinden faydalanmak istiyorum üzerine binmeden tam gaz yapıp yanında koşuyorduk herhalde
ben cbf de denedim ama o da ne motordan hızlı koştuğumu farkettim
meğer 1. vitese takmışım
şaka bir tarafa yeni motorun hayırlı olsun kardeş
aman dikkat et konyada motoru görüpte yokmuş gibi davranan angus cinsi araba kullanıcısı diğer illere göre biraz fazla
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Derin bi tecrübe edinmiş oldum inş. Birdaha yatırmam motoru
Teşekkür ederim. dün motorcular sokağında baya bi sürdüm herkes bana bakıyodu. Vites geçişlerinde kesiciye sokuyodum yanlışlıkla. acemi olduğumu gören durup geçmemi bekliyodu birde 100 m önceden kornaya asılıyodum. Dayak yemeden atlattım ilk maceramı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Daha artarız bahara doğru inş. Akalım motorlarla biyerlere nasıl birşeymiş öğreniyim yahu
4 teker kullanıcıları hakkında düzgün konuşun..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Arkadaş ben motorumla yolumda giderken trafikte gözümün içine baka baka beni sıkıştıran, yok sayan, canıma kasteden, yolu kendisi yaptırmışcasına terbiyesizce araç kullanan yani kısacası başıboş her an birilerine boynuzunu takacak sığırlar misali saygısızca araç kullananlar benim gözümde öyledir yani cinsi önemli değil hollanda mandafonuda olabilir... Yoksa kanuna nizama terbiye ve ahlak kurallarına uygun kullananlara bir diyeceğimiz yok..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
tartışacak bir mesele yok arkadaşlar zaten genele hitap edilmiyor sadece bazıları deniliyor
aslında arkadaş şöförlerden ziyade yapılan saygısızlığa atıfta bulunuyor
birçok aracı olupta motosıklete binenimizde var yani
hatalı motorcuda 4 tekercide olabilir
herzaman dikkat ve saygı hepimiz için en iyisi
egzoz satan birine denk gelirseniz bana haber verebilir misiniz? Sadece tüp istiyorum maksimum 50 lira verebilirim. bütcem bu aralar çok kısıtlıda. Tlf. Numaram 0507 372 07 44 mesaj atarsanız ben size dönerim. teşekkürler.
slm arkadaşlar bizimde ufakbir kardeşler gurubumuz var konyada çok güzel geziler yapıyoruz belki birgün yollarda karşılaşırız yolunuz açık olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)