tüm konyalıların kurban bayramını kutlarım
tüm konyalıların kurban bayramını kutlarım
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
öncelikle herkesin bayramını kutlarım..
kardeş bütçen ne kadar bilmiyorum ada motor hakkında pek bilgim yok ama sattığı malzemeler tahminimce iyidir kalite takılır kendileri oraya bak birde o motorcular sokağında satan yerler var birde oralara bak istersen en azından fiyat ve kalite hakkında fikrin olur
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
bayramın son gunu bı baktık alosyi dayı dereye gelmış bızım kasabaya grı ybr ıle ooo
osman dayı dedık oturduk muhabbet ettik dedi yarın toroslara cıkacaz gelınmı tabıkıde dedık vede otekı gun atladık kara kacana cıktık toros daglarının yollarına bır kac kare atayım dedım mt ye gerısı zaten alosyi dayıda
toros daglarını tırmanmak bayakı zor oldu bızım motorlara özelliklede osman dayıya
ALOSYİ dayı yaptı yapacagını tekeri patlattı ybr nin
biz tekeri yaprkende oda bize sucuk pişirmeye başladı
ve ilibatli gölüne vardık torosların zirvesinde
en sonda akşam oldu sabahtan akşama kadar zorlu arazılerde gezdık alosyi dayıda genış arşiv var sagolsun guzel gezıydı motorlarla emegi geçen vede benim gariban kara kaçanla gezılerıne davet eden alosyi dayıya vede arkadaşlarına teşekkür ederim
iyi seyırler
Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim belkide birlikte geliriz bir ara bu arada resimlerdeki o göl gibi yerde balık varmıdır
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
way bea ...sağolasın ramazan geziyi raporlamışsın ,ama dağ başında rakım 2840 zirvede o nal çivisi dumanetti bizi karanlığa koydu,haliylen kırıcı yolda acele ettik sen görmedin ama kumlu viraj olan köprüden tekerin yarısı boşta getim aşağı uçuyordum allah korudu beş litre damacana içtim hala yüreğim hopluyor.
ikinciside kesinlikle artçı ile toroslara çıkmamayı öğrendim
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
NE MUHARREM KARDEŞ İNŞALLAH GELİRSİN ALOSYİ DAYI ILE BEKJLERIZ EGRİ GOLe gideriz o golde balık yok ama balık olan goller var tooslarda o golde sadece ördek vardııı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
haklısın osman dayı ama güzeldi gezi yakın yerlere gezi yaparsanız haberim olsun karakaçanla ulaşabılırsem ne ala bana
evet toroslara artcı ıle cıkacagına yayan yuruyerek cık daha kolay sanada gecmış olsun o at nalı acaba hangı devırden kaldıde senın yrbri buldu anlamadık şans meselesi
arsıv sende bıra ar koysun e artık[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------
bir tanede video var buyrun bakalım
http://video.mynet.com/ramazanev/boz...-2010/1017098/
m,büyük bugün ziyaretime geldi on dakikalıkta olsa bir çay içimi güzel bir muhabbet ettik.
ayrı zamanlarda ziyaretime gelen üç motorcu dostuma(pardus,solodrago,ve m,büyük) buradan çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık..
........
sıradan bir motosıkletin böyle güzel kalıcı dostluklar kazandıracağı hiç aklıma gelmezdi ne iyi etmişimde almışım.
siftah arkadaşlardan inşallah dostluklarımızın bereketi allahtan olur
zaten tepede intikamını aldı peşinen,ayakkabısına mıh battı
1,5 km elde taşıdım jantı eğmeyeyim diye yaylaya kadar o bize bindi bea
bu arada konyada ziyaretime gelen üçüncü dostumu pardus yazmışım karışmış hercul3367 olacaktı.
tekrar treşekkür ederim
hercul gardaş beninm gezdiğim yerleri çok iyi biilyorsun
yol ama taşlı kayali kumlu,
acaba enduro ile buralarda rahat edebilirmiyim
hani onlar yüksek ve agır olurya bir engel teşkil edermi?
ikincisi 95 model endurolar iki zamanlımı, yakıt bakımından sordum yani
ne engeli dayı deretepe düz.
al sana bir katır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28620404/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30906093/detay
buda güzelmiş be
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
HARIRASI VAR HATIRASI VAR VERDIGIN O NAL ÇIVISININ HATIRASI VAR
OSMAN DYI BU pazar dıpsız gole gectım senın motor evın onundeydı ben başkası kullanıyor sandım
megerse senmışsın sorkuna gelen sonra dereden gecmışın bana saydırarak kahvecı alı dedı yaptıgın teker hala patlakmış şişererek gettı osman dayı dedı dogrumudur
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)