Arkadaşlar bu akşam saat:20.00 da kınıklı polis karakolu karşısı down kafede toplanıyoruz
Arkadaşlar bu akşam saat:20.00 da kınıklı polis karakolu karşısı down kafede toplanıyoruz
arkadaşlar işten güçten dolayı bir süredir katılamıyorum, daha da 1-2 hafta katılamayacak gibiyim. toplanılıyor değil mi? ufaktan kışlık bi toplanma yeri mi belirlesek ki? malum havalar açık havada toplanmaya çok müsaade etmeyecek bundan sonra..
denizlide'de ve türkiye'de ne var ki hiç birşey bulamıyorsun bulsan yurt dışı fiyatı ve kalitesinin yanına yaklaşamıyorlar tabi bu kdv ötv gibi şeylerden kaynaklanıyor .
Büyük şehirlerde tedarik etmesi daha kolay en azından ya.
Bizim burada hep sorun.
Arkadaşlar merhaba. Bursa'dan coşkun ben. Denizlide Şahin motosiklet diye bir firma var. Alışverişi yapanınız oldumu daha önce, nasıl bir firmadır, güvenilirmi değilmi. SYM parçası sipariş edeceğiz oradan ama işin açıkçası çok tereddütlerimiz var. Normal piyasadan bayağı uygun fiyat veriyorlar. Toplam 1500 tl değerinde parça azda değil. Konuştuk fitat aldık, adam parayı banka hesabına yatırın ben aynı gün kargoya veririm diyor. Sizce....
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Kimler online ?
Selamlar herkese.
okay bey buyurun ne istemiştiniz? akşamki buluşma konusunda mı yoksa?
01.12.2015 tarihinde saat 20:30 öt Denizli olarak kampüste bulunan Galata kafede toplanıyoruz
arkadaşlar buluşma galata kafe de değil Çamlık'ta Kahve Sokağı isimli mekanda yapılacaktır. Okay arkadaşımız sehven yapılan bir hata ile yanlış yazmış, bilgilerinize... (tarih ve saat aynı)
Arkadaşlar denizlide uygun aksiyon kamerası alacağım yerler varmıdır. (sj4000 filan)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)