30 ağustos için toplu bi sürüş olacak mı yapılsa güzel olur
30 ağustos için toplu bi sürüş olacak mı yapılsa güzel olur
30 Ağustos günü kesinlikle bir şeyler yapmalıyız. Son günlerde Denizli oldukça şehit verdi. Bunu biri ayarlasın lütfen.
30 AĞUSTOS da saat 12 de denizli belediyesi önünde toplanıp şehitliğimize gidip karanfil bırakalım dua okuyalım .( mt logolarında sadece çınardan alıp bürotekse gidip bastırabilcek varmı şuanda )
Sonuç ne arkadaşlar
Sonuç gelenler ile gidicez
ben calisiyorum gelemiyorum maalesef...
Böyle bir günde etkinlige gelmeyen denizli mt yı yürekten kutluyorum
Klasik Denizli. Herkes tamam der kimse gelmez. Sadece motor konusunda değil herseyde. Hayırlısı.
buluşalım mı
Dün bulustunuz mu bilmiyorum ama bazı hazirlamam gereken projelerim,isler vardi araniza katilamadim dun fakat bugun bulusacak olursanız katilmak isterim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Buluşma var mııııı ?
Arkadaşlar,abilerim.. Denizli'de ekipman alabileceğimiz,öğrenci işi uygun ve kaliteli ürünler satan bi yer var mı? Bu sevdaya yeni başlayacak bir kardeşinizim bol bol araştırma yapıyorum. Bana ekipman dizmede fikir verebilecek,öneriler verecek birine ihtiyacım var,yardım etmek isteyenleri seve seve dinlerim.
Nur motordan bi çok ekipmani bulabilirsiniz. Kaliteli biseyler ariyosan honda ve yamaha bayisinde var.
Nur motorla ilgili çok müşteri memnuniyetsizliği duydum, yüksek fiyatlar, sorunlu ekipmanlar vs. Ama en kapsamlı çeşit sanırım oradaymış. Honda ve yamaha bayisinin adresini verirseniz çok mutlu olurum. Birazcıkta maddi kısım önemli benim için çünkü öğrenci olduğumdan dolayı güzel bir pazarlık ve taksitlendirme işini iyi halletmeliyim. Bu arada önerebileceğiniz ekipman marka ve modelleri varsa, ben şundan çok memnun kaldım kesinlikle öneririm dedğiniz ürünler olursa seve seve dinlerim.
Ben genelde ordan alışveriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım kardeşim. Ama yaşayanlar olmuştur bisey diyemem. Yamaha bayisi ticaret lisesinin üstünde. Honda bayisi acipayam yolu üzerinde. Ama yamahadan bi mont alırsın,onun fiyatına nur motordan komple takım alırsın. Bütçen varsa tabiki kaliteli ekipman al.
İllaki al demiyorum diğer yerleride araştır bilerek gidersen daha iyi olur. Bekleriz kardeşim toplantilara.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)