akşam planim pamukkaleyi geçmek bi aksam yemegi ola bilir sabar erken yola cika bilirim ama buna sabah uyaninca karar vericem
Merhaba arkadaşlar denizli mt den bir kaç arkadaş ile zeytinli feste gidip geri döneceğiz plan aşağıdadır ;
19.08.2015 saat: 05.00 denizli belediyesi önünden yola çıkış
yol toplam gidiş dönüş tahmini : 900 km
yol toplam yakıt maliyeti : 140 tl civarı
hava hadiseleri : güneşli tahmini
yanımızda : çadır-mat-kıyafet-motosikletin alet çantası-mayo vb. olması gerekmektedir .
arkadaşlar cevaplarınız için teşekür ederim
bu gece 10-10:30 gibi denizlide olmayı hedefliyorum pamuk kalede veya merkezde müsait olan varsa tanışıp fotoğraf cekinip cay içmek isterim
yolda olursam bana msj atabilirsiniz ben müsait olur olmaz ararım.
yarın için kahvaltı yapıp denizli gezmeyi düşünüyorum eşlik edecek varsa çok mutlu olurum
0553 330 01 01 numaram.
@hamzasimsek bu akşam için yalanım malesef ama yarın sabah kahvaltıda sana eşlik etmek isterim, hatta müsait olan arkadaşlarda gelsinler birlikte bir kahvaltı yaparız. whatsaptan ulaşacağım sana.
Yaz okulu sınav haftam olmasaydı yarın gelmek hem size eslik etmek hem de tanismak isterdim ...
Bu arada Denizli MT deki arkadaslar carsamba down kafe etkinliğimiz iptal degil , degil mi ? Tam o gün sınavım bitiyor sizlerle birlikte oturup tanismayi cok isterim
Arkadaşlar motorumu satıyorum. Düşünen olursa. Sahibinden ilani onaylansin linkini atarım.
Kahvaltiyi nerde saat kacta yapacaksiniz?
vee denizlideyim arkadaşlar camlikta
Arkadaşlar, sabah 9:30 da kahvaltı için kampus tarafinda olacagiz gelmek isteyenler buyursun gelsin
Merhaba arkadaşlar ismim Harun 17 yaşındayım ybr 125 im var sizinle tanışıp gezilere katılmak isterim.
Çarşambaları toplanıyoruz o zaman sen de gelebilirsin
Tamamdır teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ismim mustafa Denizli Buldan
yaş 24 , Motosiklet kullanmayı çok seviyorum ve sosyal ortamımında
aynı keyfe ortak arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
Bu gruba üye olmak ve etkinliklerden haberdar olmak isterim saygılar.
arkadaşlar gruba üye olmak gibi bir şey yok, bir üye kartı dağıtılmıyor yani. bu forum üzerinden randevulaşıp bir yerlerde buluşup geyik yapıyoruz. bu sayfa üzerinden buluşma yerini ve gününü öğrenip gelin. emin olun kimse sen kimsin demez. motorunun markası ne olursa olsun, hatta motorun bile olmasa gelebilirsin. amaç motosiklet hastalığına tutulanlarla muhabbet edebilmek sonuçta. bu arada şimdiden başlatalım planlamayı, bu çarşamba (19.08.2015) akşam 20:00'de kimler müsait
Ben gelebilirim 1.:d
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-kazasiz-belasiz-r25-226169773/detay/
Düşünen olursa. Net 14bin. Sadece motor, kilitleri vermem. Yoksa istikamet depo seneye bineriz artık
arkadaşlar akşam nerede olalım? Down kafe uygun mudur?
Motorcular! İşaret dili (bilmeyenler için:işitme engellilerin anlaşma şekli) Öğrenmek isteyen varsa meb başvuruları açtı ve kısmen ücretsiz kurs verecek DIED'te. Sadece 50 tl bağış istiyorlar ve kurs 1 ay sürecek. Kurs bugün başlıyor. İletişim numarası: 05418511111. Numara oradaki öğreticinin
Isterseniz başka bir kafede olabilir ama down kafenin orasida sakin oluyor (motorlari parketmek açısından) orasıda olabilir ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)