İleri bir tarihte çınarda değilde down kafede buluşalım yeni açıldı gazlamadan ziyade toplantı gibi olsun bence
İleri bir tarihte çınarda değilde down kafede buluşalım yeni açıldı gazlamadan ziyade toplantı gibi olsun bence
cidden haftaya, h.sonu bir tarih verin de buluşalım. Yaz bitecek biz 1-2 saat koca Denizli sokaklarında dolaşıp çay içemedik. Maksat muhabbet olsun.
09.08.2015 saat 18.00 down kafe nasıldır?
1 saat daha ileri atıp (mahsuru yoksa) 19:00 olabilir. Malum çook sıcak hava
Bana ileri bir tarih isi sacma oldu... buyuk bir organizasyon olsa neyse... Denizli zaten oyle cok buyuk degil ulasim zaten sorun degil bulusulur.. isi olmayanlar mesguliyeti olmayan ortak vakit belirlenip bulusulur sorun olmaz bence
daha çok kişinin görebilmesi için ileri tarihte yapalım dedim
Kafana kasktan başka bişey takma...
iyi ama neden h.sonu? çalışanlar genelde H.sonları şehir dışına kaçıyo benim gibi, h.içi yapılabilemez mi?
H ici daha iyi olur.
benim için gün saat farketmez
Kafana kasktan başka bişey takma...
O zaman herkes ne zaman musait ise o zaman buluşalım. Uygun olan gelir
genelde buluşmalar çarşamba akşamları yapılır, biz de bu geleneğe uyabiliriz bence..
Benim mt revenge kask incelemem lazım , Denizli de bayisi,satıcısı falan var mı bu MT kaskların, bileniniz var mı ?
yarın akşam toplanalım o zaman beyler*?
Saat olarak bişey düşündünüz mü?
bana uygun ama down kafe'nin maps'te yerini bulamıyorum
kınıklı da olması lazım. hani şu haberlerde çıkan, bildiğim kadarıyla denizli büyükşehir belesiyesinin açtığı down sendrumlular cafesi
banada uygun sıkıntı yok
Yunusemre Mahallesi hüseyin yılmaz Caddesi (kınıklı Karakolu Karşısı), 20200 Denizli
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan down sendromlu bireylerin topluma kazandırılmasını hedefleyen sosyal bir projedir.
akşam 19:30
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)