Ben mt logosu ve graffitti ile oluroyle yazili bir sticker istiyorum motora yapistircam ))
http://www.dafont.com/theme.php?cat=606 bu adreste Type your text here yazan yere istediğini yaz beğendiğin fontun ismini söyle yeterli
Lazer kesim yapan bildiğim kadarıyla Denizli'de tek yer var Ahi Sinan Çarşısı var Balıkçılar çarşısının tam arkasında Mustafa diye bir abi babası falan da duruyor dükkanda bazen. Av bayi var bir tarafında öteki tarafında halı kilim satan bir yer var. Bekir gönderdi derseniz tanır Zaten eskiden karşısındaki ajansta çalışmıştım.
Çamlık'ta bir e-ticaret firmasında görsel düzenleyici ( grafiker ) olarak çalışıyorum. Marina Restorant'ın oralarda. Özelden kaça kaç basılacağını yazarsan halledip gönderirim sana. Bir de motosiklet.net logosu vektörel halde bulamadım paylaşılmış bulursanız söyleyin boyutunu ayarlıyayım baskı için.
26.07.2015 denizli - ağlayan kaya - pamukkale gezilerinden çekimlerim
bilmiyorum ki , yukarıda diyalogta geçti BLACKICE arkaaşımız bahsetmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Arkadaslar
pamukkale ccc fest de cadir alanlari acaba gunes aliyo mudur... golge kisimlari tanidiklara falan ayirtirlar degil mi
gidecek olan var mi bizden ?
Tüvtürk'ün ilerisinde bir sokak hayvanları barınağı var. Mamamızı ekmeğimizi sütümüzü alsak mtforum olarak gitsek nasıl olur sizce? Katılım olur mu?
Ben her gün önünden geçiyorum , önemli olan oradaki hayvanlara yemek vermek değil şimdilik , asıl önemli olan konu barınak şartlarının geliştirilmesi için imza toplamak olabilir çünkü köpekler dışarlarda arabalar kamyonlar yüzünden ölmekteler hiç bir ilgi alaka yok change.org da imza kampanyası başlatılabilinir mi acaba , yemek konusununda bir organizasyon düzenlenebilir onunla ilgili sosyal medyadan haberleşip belediye ile ile iletişime geçilip gidilmesinde fayda var
arkadaşlar grup sürüşlerinde telefonunuza aşağıdaki linkteki proğramı yükleyip ücretsiz wifi üstünden internet gerektirmeden konuşabiliriz bunun için android telefon kablolu mikrofonlu kulaklık ve mikrofon kısmını süngerle ince bir şekilde sarınca sağlıklı diyolog kurabiliriz .
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom&hl=tr
hafta sonu bulusalim konusalim diyorum..
mikrofon isini ayarlariz.
hayvanlar icin su sicak denizli gunlerinde ozellikle neler yapabiliriz konusabiliriz.
sari yelek edinip , dahil oldugumuz gruplarin amblemlerini de uzerimizde tasimak bence onemli bir konu.. bu konu hakkinda da konusabiliriz. disarida toplanmis uc bes motoru olan insan olarak degil bir mt grubu olarak ya da aidiyeti oldugunuz diger gruplarin amblemlerini de tasiyarak bunu cevreye gostermek onemli bence.
topcasenin icinde tasinan bir bucuk litrelik su ve plastik kaplar hayat kurtarir mesele su sicak gunlerde...
ayrica belli bir miktarlarda kendi aramizda topladigimiz beser tl ile de mama alip sokaklara dagitabiliriz.
bunu yapan hayvansever insanlar car..kendi araclari ile dolanip belli basli yerlere duzenli olarak mama birakiyolar denizlide...
Denizli nin degil... tum Turkiye nin hayvansever motorculara ihtiyaci var.. kis gunleri motor suren kimseler var mi bilmiyorum ama... kisin inanin sokaklarda ozellikle denizli de gordugum telef olan o kadar cok sokak hayvani var ki.. halbuki onlari toplayip klinige goturdugumuzde ucretsiz tedavi olabiliyo ve hayatlari kurtulabiliyor .. bu yuzdendir kisin motosiklet kullanabilmeyi istemem ...
birseyler yapalim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
yine kendi aramizda ve mt forum olarak tum illeri kapsayan bir yardim kampanyasi baslatip kucuk hayvan barinaklari yapabiliriz.. biraz ugrastirir ancak klup projesi olarak onaylatirsak faaliyete gecirebiliriz.
hayvanlar icin barinak yapmak strafor dan cok kolay arkadaslar azicik el becerisine ihtiyac var sadece... videosu vardi ancak telefondan iletemiyorum su an...
merhabalar aranıza yeni katıldım.verilen fikirler güzel. bunları bi toplantı düzenleyip konuşsak hemde tanışsak olmaz mı?
Yarın çınarda horoz heykeli önünde buluşup, terasparka ya da başka bir yere kadar gidip dolaşsak ne dersiniz ? Pazar akşam üstümüzde 1-2 saat çay içsek ? Allah kısmet ederse yarın denizlideyim, gelemesem de vesile oluruz buluşmaya
hadi hemen yarın toplanalım deyipte organize edemeyiz toplantı işini. daha ileri bi tarih belirleyip yapalım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)