cuma akşam çıkış - pazar akşam yada pazartesi sabah dönüş gibi gözüküyor
cuma akşam çıkış - pazar akşam yada pazartesi sabah dönüş gibi gözüküyor
Arkadaslar merhaba yeni 2013 Honda CBR 125 R alacagim bu hafta insallah pazarlıgımız falan her sey bitti yakin bir arkadasimdan alacagim ...*
Sormak istedigim soru denizli de güvenilir tamirci kim var alır almaz yağı fren balatalari falan degistirmek istiyorum gerci bazı seyleri yeni degistirmis gerek yok dedi ama olsun*
Servisler pahali diyorlar ne kadara mal olur balatalar zincir ayari yağ vs
@iduzen yeni gördüm burayı geç yazıyorum. Manavgat,Mugla,CCC Custom Cruiser Chopper Motosiklet Festivali , İzmir hatta zorlarsam Balıkesir'i de kaçırmamayı düşünüyorum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Arkadaşınız nereye yaptırıyormuş, ona da danışabilirsiniz. Motorunu götürdüğü bir ustası vardır muhakkak.
Nur motor, Şahin motor , Şimşek motor ,Nazar Motor , Denizli motor aklıma gelenler bunlar, bir sürü var tabi. Dilersen parçaları kendin sipariş edip internetten , ustaya taktırabilirsin.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Merhabalar Motoru antalyadaki arkadasimdan alacagim icin soramiyorum maglesef ... yani gercekten isten anlayan ustalarin oldugu bir yer olursa sevinirim bir baska motorcu arkadasimda Ra motoru önerdi bilen götüren var mi ?
@Ahmet hayta alacağın motor Honda ve Denizli'de honda servisi var ne diye başka bir yer arıyorsun ki?
@oluroyle biliyorsun benim iş durumlarından dolayı sıkıntı oluyor, ama ben de hafta sonu denk getirdiğim etkinliklere katılmak niyetindeyim. zaman yaklaştıkça haberleşiriz zaten. numaran var nasılsa (bu arada döndün mü sen denizliye? h.içi bi akşam çıkalım bari)
@iduzen
Bugun donuyorum ben 11:15 otobusuyle )) haberlesiriz cikariz musait vakitte
Merhaba arkadaşlar bir seneden fazladır motora marş basmadım.. Forumu okuyunca tekrar motora binesim geldi eve gider gitmez bi bağırtayım emektarı..
Bu arada herkese çok selam..
Asmalıevler tarafında dolanan bi mt125 görmüştüm. REngi çok güzeldi mavi. Selam olsun sahibi buralardaysa
şu mt 125 i bi ben göremedim zaten abi, tek tek takılıyom. bulsam kim olduğunu çay ısmarlıcam valaaa
Valla bende 1 kere gördüm başka denk gelmedi. Hatta baya kalıplı duruyodu dedim mt250 mi acaba bu? Daha ülkeye gelmedi o alette.
Bir naked sever olarak güzel motor. 250 cc olanı gelirse fiyatınıda uygun tutarsa yamaha reis satar bu motoru.
bayidekiler bile geleceği konusunda pek ümitli değiller, bu arada 125 in mavisi yok, senin kastettiğin race blue olanı sanırım.
şimdi baktım mavisi yokmuş. Ben mavi diye hatırlıyorum jantları maviydi sanırım ki aklımda öyle kalmış. Ama kesinlikle kırmızı değildi.
mt250 gelmezse yazık olur gerçekten. 13 gibi bir fiyata gelse bayağı satacağını düşünüyorum.
Bu arada ben hiç duke görmedim ya. Geçen hafta bodruma gittim orda 2 tane karşılaştım. Bizim denizlide yok
denizli de 2 adet duke var kardeşim, ayr motor' daki ali kardeşimiz sürekli duke 200 le gezer hatta. ben genelde kampüs tarafında görüyordum ama bir süredir karşılaşamadık.
O zaman bana denk gelmiyor desene. Yaz geldi pek motor yok etrafta. Millet çalışmaktan fırsat bulamıyor sanırım ben gibi
@mrt20 geçenlerde yeni şehir yürüyüş yolunun oralarda mavi-beyaz bi r25 görmüştüm o sen miydin ki?
-can sıkıntısı olan var mı ?
Denizli de motor kiralayan bi yer var mı arkadaşlar
Tamam teşekkürler bi ulaşayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Kışın da toplanıyor musunuz mt denizli olarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)