akşam uygun olursanız toplanalım madem saat 7 kahve sokağı uygun mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
benim cep 05327640897
akşam uygun olursanız toplanalım madem saat 7 kahve sokağı uygun mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
benim cep 05327640897
7 benim için erken, işten çık et derken yetişemem. 7:30 da orda olurum, çamlıktaki mekandı dimi bu. özsütün yanında
evet doğrudur bizdeben 7 diye yazdım ama tabi 8e doğru ancak toplanılır biz 3 kişiyiz şimdilik bende yzf r 125 var diğer arkdaşda celilde f650 cbr 125 r motoran 150 var diğer arkadaş alide 2 tane ktm duke 200 2 tane cbr r 125 akşam büyük ihtimal cbr 125 r yzfr 125 duke 200 olur orda
tamamdır bende Mt 125 var zate, 7:30 da orda olurum bi sıkıntı olmazsa.
Denizli mt ,
Toplantı nasıldı ben katılamadım maalesef, dersim vardi ve yolda benzinim bitti...
@oluroyle tam nickinin adamısın valaa.. haber edeydin pet şişeye atar benzini getirirdik. daha doğrusu gençler getirirdi, ben arkadan gelirdim
Arkadaşlar merhaba;
Denizli Mt'yi tekrar aktif hale getirme çabası içerisindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şayet organizasyonlarınızın duyurularını ve etkinliklerinizin fotoğraflarını tüm forum görecek şekilde "yeni konu açarak paylaşırsanız" çok kısa sürede istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.
Birlik ve beraberliğiniz daim olsun.
Bizim yapabileceğimiz birşey olursa haber etmeniz kafi.
Herkese selam ve saygılar
cep tlefonumu yazmıştım keşki arasaydın :(
Merhaba uğur abi ilginiz için teşekkür eder gerekli adımları gün içerinde atıyım hemen . Arkadaşlar bu arada hafta sonu için denizli nazilli grup sürüşü git gel yapmayı düşünüyoruz birde biz anroid markette intercom diye proğram bulduk wifi üsründen bedava 100 mt civarı telsiz gibi konuşabiliyoruz yanınız da kulaklı mikrofon getirebilirseniz grup halinde giderken irtibatta kalabiliriz .
valaa bi nazilli pidesi hiç fena olmaz aslında ama h.sonu ne zaman? malum c.tesi yarım gün çalışıyoruz bro. yoksa arkanızda yerimi alır fıtı fıtı gelirim.
Denizlilili mt liler ,
Sahin motor, honda harici ekipman satan herhangi bir dukkan var mi Denizli de ?
Nur motor var. Eski mezarlığın üstünde. Orada var bir kaç parça bişeyler.
Okay başkan pazar günü var mı program. buluşma zamanını ne yaptınız. Hafif geç yapabilirsek gelirim.
Birde şöyle sıkıntı var. Aydın da, Denizli de sağanak yağmurlu gösteriyor be yav.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)