Ben burada aktifim kardeş de Denizli MT uyuyor heralde... Hiç etkinlik yok gezi yok toplanma yok. Bu nasıl MT grubu. Denizli'de motorculuk bitmiş heralde...
Ben burada aktifim kardeş de Denizli MT uyuyor heralde... Hiç etkinlik yok gezi yok toplanma yok. Bu nasıl MT grubu. Denizli'de motorculuk bitmiş heralde...
Ben dün saat 13:00 civarı Kayhan kavşağı yakınlarında bir grubun motorlarıyla toplandığını gördüm. Sadece iç geçirebildim.
5 Nisan Cumartesi günü Çamlık içinden geçip, seyir tepesi güzergahından Kızılcabölük kasabasına gitmek istiyorum. Yoldaş olabilecek varsa beklerim.
Ramcıks hayrola grup mu kurcan kendine denizli mtyi kotuluyorsun :D :D
ve sonunda beklenen oldu :D
Yakınlarda gezi planı varmı arkadaşlar?
Peugeot 103, Honda kinetic, Lifan tay 100, Kuba kb 150-25, Yuki yk150 t-20, Kuba xcg 150... sonrası Allah (cc) Kerim.
Merhaba arkadaşlar başka bi başlıkta yeni aldığım motorumun gerekli olan bakımlarını sormuştum çünkü motor 2 yıldır yatıyodu , şimdi ise Denizli'de güvenebiliceğim sağlam bi usta arıyorum . Sahibinden.com'da gezerken büyük motor kullanıcılarının çoğu ilanın altına tüm bakımlarını Şahin Motor'da yaptırdım falan yazmış , siz ne düşünüyosunuz o usta hakkında ya da tavsiye edebiliceğiniz kaliteli usta varmı Denizli'mizde
İyi Günler , bol sürüşler
Selamlar, denizlide çadır kurularak kalınabilecek tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı. Şuan Kuşadası’nda festivaldeyim,yarın aydın üzerinden denizliye gececeğim nasipse.
Arkadaşlar Denizli'de motorum için alabileceğim stiker satan yer var mı bildiğiniz?
Birde stikerları kendimiz yapıştırıp sökebiliyor muyuz acaba ...
Denizli MT etkinlik yokmu yahu bi pamukkale turu falan ne dersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Usta nur motora falan sorabilirsin oralarda olabilir sanırım . Eğer yoksada kusura bakma emin değilim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)