arkadaşlar bu akşam teras park black jack kafedeyiz 21:30-45 sularında
Denizli, ÇAL KUMRAL MESİRELİĞİ’NE gidiyor.
TOPLANMA YERİ : Pamukkale Petrol (Eski garaj yanı)
GEZİ TARİHİ :24.01.2013 (Perşembe)
TOPLANMA SAATİ :10:00
ÇIKIŞ SAATİ :10:30
GİDİLECEK YER :ÇAL KUMRAL MESİRELİĞİ
TOPLAM KM : Ortalama 150 km
Herkesi beklerim arkadaşlar.
nasılsınız arkadaşlar.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hamdolsun arkadaşlar iyiyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlısı kanki arkadaşlar bugün gezi yaptık buyurun buradan bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/111843-denizli-24-01-2013-cal-kumral-mesirelik-alan-ve-cal-kanyon-gezisi.html#post2916814
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Allah iyilik versin abi
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bir aksilik olmazsa şubat sonu mart başı denizliye geleceğim... servergazi devlet hastanesine soysal yıldırım a kontrol e..
Gezi var )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
YER : Denizli Bozdağ kayak merkezi şenlikleri
tarih : 10.02.2013
24 şubat 2013
etkinlik vardır katılacak olan arkadaşların buradan irtibata geçmeleri gerekiyor )))
tarihle maalesef uymuyor
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
yok kampüste çay içtik sonra çamlığa geçtik güzeldi irtibata geçenlere özelden yer vs bilgilerini yollamıştım haftaya pazar bi sıkınıntı terslik olmazsa yine mevcut organizasyonlar bitmez burası Denizli MT ))))
haftaya ki organizasyonun yerini saatini ve içeriklerini perşembe günününe kadar netleştiririz burdan genelden paylaşırım .
arkadaşlar saklı göl gezisi süüüper ötesiydi herkeze teşekkürler
Okayşen başkan büyük gezi projelerin vardı senin noldu
Bu arada sorduğun 600RR ı araştırdım patlak çıktı grenajlar işlemli boyalı motoru açmışlar zaten önceden soldaki silindir yatak sarmış. İzmirdeki 2007 R6 çok daha iyi bence sadece sol grenajda boya var kırıksız çatlaksız km de düşük onu görmeye git derim temiz baya.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
aynen moruk bende olabilir diye düşünüyodum o motor için haftaya görmeye gidicem inş izmire burdan motorla didime oraya bırakcam scooteri dönüşü eğer alırsam r6 yla yapmayı planlıyorum nasip kısmet işi bu işler bakalım dedikleri gibi çıkarsa alıp geliriz ))) özledim oraları nisan başı gibi gelicem bi sanırım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)