güncellll .,.,.,.,.,, hilmi cep telefonu numaranı mesaj olarak atabilirmisin kardeşim arıyorum numara kullanımda değildir diyorda .
arkdaşalar yelek isteyen arkdaşlar beden ve bilgilerini atabilirlermi
Abi dün şahin tepesinde konuşuldu ama pek sıcak bakmadı arkadaşlar yelek işine maddi açıdan sanırım.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
vala ben almayı düşünüyorum hilmiyede alınması lazım en arkada gelicek hemen hemen hep bi kaç kişide veya ekibin tamamında olmasında fayda var sanırım :(
her yola çıktığımızdaki sıralamadır
1-okay şen 20 u 0600 orh+ zn 125
2-önder bissan psific 125
3- ramazan güntekin cbf 150
4-bayram mert duran sky go 125
5-muhammet can ybr 125
6-çağrı cbf 150
7-oğuzhan daşcçı mondial 125
8-mehmet apaçi 150
9-hilmi başyigit karacal 250 cc
eksik olanlar isim soyisim marka model bilgilerini kan gruplarını özelden bana kötü bir durum halinde ulaşailceğimiz bir yakınınızın irtibat bilgisini yoolayın bu bilgiler gizli kalıp sadece kaza vs sırasında sizlere en doğru müdahele amacı ile kullanılıp kimse ile paylaşılmıyacaktır. guruba sonradan gelen veya eksik olan kişiler acil olarak ulaşşınlar.
en arka ve en öndekiler ekip lideridir toplu sürüş kurallarını okuduğunuz takdirde daha net anlayabilirsiniz en önde giden her zaman gurubun hızını öndeki tehikelere karşı ekibi uyarır en arkdaki ise ki bu kişi de belirlendi hilmi baş yiğit ekipteki kopma yavaşlama sorunlar ( benzin -teknik vs ) gibi durumlarda en öne ulaşma ve ekibi durdurmamızı sağlamak amacı ile en arkadan gelir .
ekip içinde yapacağınız en ufak sollama sağlama ani fren vs. gurubun hepsini tehlikeye atmakta olduğundan lütfen herkes toplu sürüş kurallarını okusunlar yaptırımlar ve cezalar kararlaştırılıp yayınlanacaktır hiç kimsenin bir gurup üyesini , üyelerini veya dış kapsamda kalan sürücü ve yayaları tehlikeye sokmaya hakkı yoktur .
arkadşlar denizli mt olarak bir kaç kişi cumartesi toplanabiliriz genel bir toplantı değildir keyfekeder olucaktır katılmak isteyen olursa ulşailir
Arkadaşlar sürüş kuralları, sıralama gibi konulara lütfen özel gösterelim bunlar ne böyle diye kale almamazlık yapmayalım. hepimizin güvenliği için. Toplantılarda daha detaylı konuşacağız bu kuralları. Hepimizin hayatı için önemli bunlar
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
Ramazan kardeşim bende yelek var ama alalım derseniz alalım. 20 tl sinden değilde zaten yeleğim olduğu için almak istemedim
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşlar nasılsınız. GÜNAYDINLAR.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler grup canlanmışken havalar da müsaitken bi uzun yol yapmayı düşünmüyor musunuz sezon kapanmadan hakkını verelim
cumartesi nerede toplanacaksınız arkadaşlar
özelden irtibat bilgierinizi yazabilirseniz cumartesi günü heber verelim çünkü daha belli değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
sonuna kadar okuyalım
ROAD CAPTAIN (okay )
Güvenli bir sürüş sağlamak
Şartlar ve sürücü yeteneklerine göre güvenli bir sürat belirlemek
Şerit değiştirme, durma, yol şartları ve grup formasyonu hakkında sürücüleri el işaretleri ile uyarmak
Grubun kontrol ve bütünlüğünü muhafaza etmek
Rotayı önceden gitmek
Rotanın haritasını çıkartmak
Dinlenme noktaları belirlemek
150 km'lik aralıklarla benzin molaları ayarlamak
Yol çalışmaları ve tehlikeler için önlemler almak
Seyahat öncesi sürücüleri bilgilendirmek
Seyahat planlarını açıklamak
Gidilecek yer
Tercih edilecek rota
Seyahat mesafasi ve süresi
Planlanan molalar
Benzin
Yiyecek
Resimler
İhtiyaç molaları
Grup sürüşünün nerede başlayıp nerede bittiği
Diğer Road Captain'ler kimler
Tail Gunner'lar kimler
Road Captain ve Tail Gunner'ların görev ve sorumlulukları nelerdir.
Diğer sürücülerden özel koşullar hakkında bilgi almak
Tıbbi ihtiyaçlar
Sürat/Viraj
Küçük benzin deposu
Küçük ç.ş deposu
Otoban trafiğine alışkanlık
TAIL GUNNER ( hilmi )
Tail Gunner Road Captain'ın gözleri gibidir.
Grup Formasyonunu gözler, her türlü potansiyel problemden Raod Captain'ı haberdar eder.
Diğer araçları gözler ve grubun arasına girmek isteyen araçlar veya aşırı rüzgar yaratan ağır vasıtalar gibi potansiyel tehlikeleri Road Captain'a bildirir.
Yandan karışan yolları/şeritleri gözler. Gerektiğinde bu şeritlere geçerek buradan gelecek trafiğin grubun arasına girişini engeller.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Abi yelekler isimli reflektörlü motosiklet.net in var 50 tl. 20 tl lik olan nasıl oluyor bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Kafam rahat o zaman. Dersinize iyi çalışın bi hata olursa topumuz takla atarız bilginiz olsun.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
denizli mt 07.10.2012 tarihinde denizli honaz göz mevkisine gidiyor pekdemir petrol önü kalkış saat 12.00 dır
hayırlı yolculuklar, haftaya pazar yapılacak bir gezi olursa katılmaya çalişacağım, bu hafta sonumda dolu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
resimler gelsin akşam bekliyoruz..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
haftaya da iş çıktı benim , fotoları bekliyoruz
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)