http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post2589661
iyiyim şükür olsun.. motor aldım arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post2589661
iyiyim şükür olsun.. motor aldım arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şu hava tam gezi havası da malum iş güç..
bir daha ki buluşmaya sizlerle olmaya çalışacağım arkadaşlar..
Ramazan hayırlı olsun kardeşim. Maşallah güzel motor almışsın. Allah kaza bela vermesin. Aman dikkat et ehliyet konusuna kardeşim.
---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Sağlık olsun nasip olursa diğer gezilerde görüşürüz. Selamlar.
hayırlı olsun güzel motor allah kaza bela vermesin
güzel olmuş tabi bi de yakından görmek lazım :D
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
[QUOTE=gangster90;2589924]Yok kardeşim 19.30 a kadar bekledik ama daha başka kimse gelmeyince nargile içmeye gittik daha sonra gezdik biraz. Tüh keşke haber etseydin. 19.00 da olunca buluşma yarım saat bekliyoruz hep gelen olursa diye. Keşke önceden gelcem deseydin gelene kadar beklerdik seni. Numaranda yoktu bende. Sanırım Hilmi de falan da yoktu. Neyse sağlık olsun yarına geziye geliyosun demi resul kardeşim?
yarın herkes saat 13,00 belediyenin orda olsun 13,05 hareket edilecek haberiniz olsun kokoreç sıkıntı oldu pazar günü bulma sansımız yokmus ben bügün afyondan geldim simdi sorduk bulmamız sıkıntı olabilir kokoreç olmayacak gibi görünüyor sucuk tavuk neyse marketde karar veririz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
hayırlı olsun ramazan motor almışın askerlik bitince satalım onu burda götürme bosuna
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
[QUOTE=gangster90;2589924]heee varmı baska istediyim resul senimi bekleyek alalalala neyse kardesim sağlık olsun yarın geliyorsun degilmi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Güncel Geziye Katılacaklar Listesi
----Cardoso----Hilmi
----Sadeceo----Önder
----Zongoku----Mert
----Savatage----Oğuzhan
----yavuz_kaya----Yavuz
----Gangster90----Resul
Hilmi kardeşimiz buluşma saatini vermiştir arkadaşlar. Tekrar hatırlatalım. Saat 13.00 de belediyenin önünde. Hareket için çok beklenemiyecek malesef. Çünkü erzakları alıp yola çıkılması zaten zaman alacak. O nedenle 13.05 gibi belediyenin önünden harekete geçilecektir. Saygılar.
Merhabalar,
Bu hafta pazar günü ornaz vadisi düşünüyorum.Altta gideceğimiz yere ait bir adet resim var:
Canlı balık yemek için güzel bir yer ancak , şimdi komple kar vardır manzaradan eser yoktur
Valla önder gitmesine gidelim de bu pazar gittik şimdi hilmi gelmezse ehliyet yok benim motoru çıkaramayız. Ama gitcek olursak bi ayar çekeriz her şekilde biliyosun.
Karlı olsun ya karlı manzaralarda güzel olur
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)