evet insallah kardesim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
selam arkadaslar 11subat 2012 cumartesi denizli motosiklet asıkları denizlimt tanışma günü düzenliyorum gelmek isteyen arkadaslar 19,00 denizli belediyesi önündeki havuzun önüne gelsin orda ne yapacamıza karar verecez hosçakalın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
ARKADASLAR MERHABALAR ARANIZA YENI KATILDIM
Merhabalar. Hoşgeldiniz aramıza. Bu sene Denizli MT gittikçe çoğalıyo mu neHilmi kardeşimizde gerekli iletişim bilgilerini size verir mutlaka ben önceden vermiş olayım.
Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim. Face den ekledik zaten sizi. Orda buluşmalar vesaire konuşuyoruz. Buluşmalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayın 11 inde buluşmamız var bilginize. group288749@groupsim.com msn grubumuzdur. Burada da muhabbet ediyoruz. 90. sayfadan itibaren takip edebilirseniz tişört çalışmalarımız var. Katılmak isterseniz
Güncel-----Tişört listesi----
1- Zongoku-(L beden)-2 adet
2- Sadeceo-(S beden)- fiyata göre 2,3,4,5... adet
3- Cardoso-(xxl beden)-3 adet
4- Savatage-(S beden)-1 adet
5-Denizlee-(M beden)-1 Adet
6- Ms90-(beden belirtmemiş)- fiyata bağlı olarak 2 adet
7- Tekteker_Ramço- (L beden)-2 adet
aramıza hoşgeldin yavuz...
11 indeki buluşmaya bı aksılık cıkmazsa mutlaka katılırım görüşmek üzre
hos geldiniz aramıza
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
DENİZLİ MOTOSİKLET AŞIKLARI
1black_ıce
2bygkhn
3sadeceo
4 sey_47
5 gangster90
6 yesewi
7savatage
8zongoku
9 ms90
10 uğuralp
11 cardoso
12 marinaclub
13 s_t_y_c_
14 mrt20
15 quadro
16 denizlee
17 yavuz kaya
denizli motosiklet aşıkları bu sene cok güzel geziler yapacaz bilginiz olsun
yeni katılan tüm arkadaslar hos geldiniz gidenlere güle güle
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım.. inşallah hava bozmaz..
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
taman bekliyoruz motora gelinmesi sart degildir arkadaslar belediyenin yakınlarında bir cafe otururuz sorun degil
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
taman bekliyoruz motora gelinmesi sart degildir arkadaslar belediyenin yakınlarında bir cafelerde otururuz sorun degil hava yagmurlu olursa
http://www.facebook.com/groups/110978535644617/
selam arkadaslar 11subat 2012 cumartesi denizli motosiklet asıkları denizlimt tanışma günü düzenliyorum gelmek isteyen arkadaslar 19,00 denizli belediyesi önündeki havuzun önüne gelsin orda ne yapacamıza karar verecez hosçakalın
DENİZLİ MOTOSİKLET AŞIKLARI
1black_ıce
2bygkhn
3sadeceo
4 sey_47
5 gangster90
6 zongoku
7savatage
8yavuz kaya
9 ms90
10 uğuralp
11 cardoso
12 marinaclub
13 s_t_y_c_
14 mrt20
15 quadro
16 denizlee
gelmeyi cok istiyorum ama hafta snlari forumda part time calstgm icin maalesef yne gelemicem... ./
iki tekerse, iyidir arkadaş
Arkadaşlar Günfay reklamdan fiyat aldım tişört için dijital baskı yapılcak tişörtte onlardan tanesi 20 Tl. Cumartesi bi yerden daha fiyat alcam toplantıda son kararı veririz. Saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)