Okayım cigerim iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsunokaysen adlı üyeden alıntı
Okayım cigerim iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsunokaysen adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
okay
Mutlu yıllar okay
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Daha nıce sekızlı yaslara OKAY.
28 , 38 , 48 , 58 , 68 , 78 ,88 , 98 eeee bu kadar yeter herhalde . Dunyaya kazık cakacak halın yokya
SAGLIK VE MUTLULUKLA KAL
saolun beyler baya duygulandım
doğum günün kutlu olsun...
B rh +(pozitif)
ÖNEMLİ
Denizli Mt başlığı altında çokca biriken sayfalarımız ve mesajlarımız,Denizli Mt yönetimi kararıyla,Modlarımıza rica edilmiş ve silinmiştir.BİLGİNİZE!!!
B rh +(pozitif)
Denizli mt ile dün pasta kestik nargile içmeye gittik bu arada ilk toplu sürüiüme çıktım birkaç sorunum vardı onları azda olsa aştığıma inanıyorum.........
Free_eagles Benim msj larımı niye sildiniz yaaaa bana sordunuz mu silebilirmiyiz diye Son hali güzel olmuş topic in Okay güzel bi sürüş yaptın ilk olmasına karşın iyiydin. Ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
H@s@n nickli Kullanıcının Ekip içinde uygunsuz ve rahatsız edici tavırları göz önüne alınarak;Denizli Mt İl Grubu Yönetim Kurulunca,Denizli Mt Üyeliğinden İhraç edilmesine karar verilmiştir.Bilginize !!!
Arkadaşlar;hafta sonu için sanırım paintball turnucasına çoğunluk sağlanamıyacak.14 kişiyi sağlayamazsak biz zararlı olucaz.Ne dersiniz? Ben bir alternatif daha sunayım : Havuz sefası _? Nasıl olur_?Malum havalar da çok sıcak.Hadi bakalım önerileri bi alalım.
en uygun ve mevki olarak en yakın olan havuz;polis evinin havuzu düşünülmekte arkadaşlar.
arkadaşlar il guruplarına MT Sivas eklendi ilgi ve bilgilerinize sunulur saygılarımla hepinize kazasız sürüşler diliyorum
Her Cuma akşamı saat 20:00'da;Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde yapılan rutin Denizli Mt Toplantılarımız ; 27 Mayıs 2006 Cumartesi dahil olmak üzere
her hafta Cumartesileri Saat 20:00'da Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde olmak üzere değiştirilmiştir.Bilginize
Denizli Mt Toplanıyor
Tarih ==> 27 Mayıs 2006 Cumartesi
Saat ==> 20:00
Yer ==> Kültür Net İnternet Kafe
Sevgili Denizli Mt üyeleri bu akşam denizli de buluna ormanlık arazi olan ve adi çamlık olarak geçen meskun mahalae gitme durmu var gelmek isteyenlerin ki bir çoğunuz gelicektir saat 19:00 da şu an saatim 16:24 denizli mt üyesi olan serdar arkadaşımızın işyerinde buluşalım yeri garajın arkasında kültür internet kafedir
bilginize
beyler bu nasıl iş ya!bu gidişle bizi damsız tuvalete bile almayacaklar!Kızsız bi hiç olmuşuz haberimiz yok(!)
heheh sogulcan abi bizde zaten yöntem arıyoruz varmı
ya Crazy get işine...bak BBRR nin şakası yoktur...
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bencede şakası yokmuş. Çok çok özür dileriz modum saygıdeğer büyüğüm yüce insan BBRR abi
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
ibraaam dostum sen dondurma severmiydin
hayır sevmem sen ?
yazın iyi oluyorposeidon_20 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)