Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30

Uploaded with ImageShack.us

Savagate,okay dostum sende bak buna bi. Alcan xenon vardı ya ona acele etme istersen. Kardeşlerim baya bi araştırdım bu olayları ben xenon nu mercekli kullanmamız lazım. Diğer türlü hem sağlıklı ışık vermiyo hemde ısıdan uzun vadede sorun yaratıyo. Farın içerisindeki bikelaj gibi kısımlar varya onları bile eritebiliyo. O nedenle mercek bulmamız lazım. Ve her merceğe de xenon uymuyo. Yani aynı zamanda merceği bulduktan sonra o merceğe göre xenon bulmamız lazım. Al tak gibi basit bi iş değil. Yukarıda araba farında örnek verdim. Mercekli xenonun etrafına angel eyes i yerleştircez. Şimdi mercek ve xenon ikisi 100 tl yi buluyo. O nedenle ben sanayide çıkma mercek arayışına gircem. aksesuarcılara da sorcam. Biraz uğraştırcak bu iş bizi ama sonunda güzel olcak diye düşünüyorum.

Okay kardeşim bizim alalım dediğimizin uzun olayı yok. Yani sadece kısa fiyatı o. Bide merceksiz. Gece karşıdan gelenin gözünü alcak. Ama bak kısa uzun hüzmeli o fiyata yakın buldum ben.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/x...alite-50371967
    bunlarda kısa xenon uzun da holojen oluyomuş. fiyatıda yakın kardeşim.

Benim ybr ye takan arkadaş vardı bide ona sorayım ne taktı. nasıl yaptı daha net bilgi alayım.

------Okay dostum valla cbf olan hiç arkadaşım yokhonda bayii test sürüşüne izin veriyomu bi görüş istersen Denizli de varsa tabi------
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img28.imageshack.us/img28/1672/leon0114.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Savagate,okay dostum sende bak buna bi. Alcan xenon vardı ya ona acele etme istersen. Kardeşlerim baya bi araştırdım bu olayları ben xenon nu mercekli kullanmamız lazım. Diğer türlü hem sağlıklı ışık vermiyo hemde ısıdan uzun vadede sorun yaratıyo. Farın içerisindeki bikelaj gibi kısımlar varya onları bile eritebiliyo. O nedenle mercek bulmamız lazım. Ve her merceğe de xenon uymuyo. Yani aynı zamanda merceği bulduktan sonra o merceğe göre xenon bulmamız lazım. Al tak gibi basit bi iş değil. Yukarıda araba farında örnek verdim. Mercekli xenonun etrafına angel eyes i yerleştircez. Şimdi mercek ve xenon ikisi 100 tl yi buluyo. O nedenle ben sanayide çıkma mercek arayışına gircem. aksesuarcılara da sorcam. Biraz uğraştırcak bu iş bizi ama sonunda güzel olcak diye düşünüyorum.

Okay kardeşim bizim alalım dediğimizin uzun olayı yok. Yani sadece kısa fiyatı o. Bide merceksiz. Gece karşıdan gelenin gözünü alcak. Ama bak kısa uzun hüzmeli o fiyata yakın buldum ben.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/x...alite-50371967
    bunlarda kısa xenon uzun da holojen oluyomuş. fiyatıda yakın kardeşim.

Benim ybr ye takan arkadaş vardı bide ona sorayım ne taktı. nasıl yaptı daha net bilgi alayım.

------Okay dostum valla cbf olan hiç arkadaşım yokhonda bayii test sürüşüne izin veriyomu bi görüş istersen Denizli de varsa tabi------

zaten masraf yapmıcam aksesuar olarak artık cbf için para biriktircem :D

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten masraf yapmıcam aksesuar olarak artık cbf için para biriktircem :D
    Belki cbf ye takarsın kardeşim
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

quadro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda innova ANF125i
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illa hondamı olacak görüsmek icin
    illa honda olması gerekmiyor tabii ki
    motoru yeni aldım 600km oldu.. kullanan varsa motor ve denizlideki ustalar hakkında bilgi almak için görüşmek isterim demiştim.
    Denizli'de motorcular olarak aktiviteleriniz oluyorsa bende katılımda bulunmak tanış olmak isterim..
    En iyisi önce bi selam verem de tanış olalım..
    Merhaba arkadaşlar;
    Ben Denizli'den ismail. yaş 35, meslek elektronik. Herkese hayırlı forumlar..
    Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Beyler annemle karşılıklı kalitelimi ucuzmu tartışması yaparken annemden aldığım onayla kararımı açıklıyorum... Direkman kaliteli capon alıyoruz....

Annem dediki ; bi markasız bisiklet altın 200 liraya 100 lira masraf ettin... ben sana herzaman acele etme sonra ala ama en iyisini al dedim ve sana herşeyini öyle aldım... Motoruda iyisinden al düşerse düşsün kırılırsa kırılsın bitarafı motor senin değilmi birisi gelipte niye kırdınmı diycek sana? dedi... adam gibi bi motor al zaten satmıycana görede hatıra olarak kalır ilk otorum diye dedi :D

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı quadro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illa honda olması gerekmiyor tabii ki
    motoru yeni aldım 600km oldu.. kullanan varsa motor ve denizlideki ustalar hakkında bilgi almak için görüşmek isterim demiştim.
    Denizli'de motorcular olarak aktiviteleriniz oluyorsa bende katılımda bulunmak tanış olmak isterim..
    En iyisi önce bi selam verem de tanış olalım..
    Merhaba arkadaşlar;
    Ben Denizli'den ismail. yaş 35, meslek elektronik. Herkese hayırlı forumlar..
    Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. İnşallah tanışır kaynaşırız. Selamlar.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler annemle karşılıklı kalitelimi ucuzmu tartışması yaparken annemden aldığım onayla kararımı açıklıyorum... Direkman kaliteli capon alıyoruz....

Annem dediki ; bi markasız bisiklet altın 200 liraya 100 lira masraf ettin... ben sana herzaman acele etme sonra ala ama en iyisini al dedim ve sana herşeyini öyle aldım... Motoruda iyisinden al düşerse düşsün kırılırsa kırılsın bitarafı motor senin değilmi birisi gelipte niye kırdınmı diycek sana? dedi... adam gibi bi motor al zaten satmıycana görede hatıra olarak kalır ilk otorum diye dedi :D
    Vay kardeşim hayırlı olsun o zaman ybr mi bakıyoruz sana

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. İnşallah tanışır kaynaşırız. Selamlar.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Vay kardeşim hayırlı olsun o zaman ybr mi bakıyoruz sana
    Belkide direk cbr250 :D

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Belkide direk cbr250 :D
    Gün doğmadan neler doğuyo ya

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    bayram karrdesim ben bügün mercek buldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

motor motorur burda japon cin işine girmeyin bundan sonra
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

gruba başvurdum

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    denizli mt in motosiklet aşıkları

1black_ıce
    2bygkhn
    3sadeceo
    4 sey_47
    5 gangster90
    6 yesewi
    7savatage
    8zongoku
    9 ms90
    10 uğuralp
    11 tektekerramço
    12 cardoso
    13 marinaclub
    14 s_t_y_c_
    15 mrt20
    16 quadro
    bende telefonları olmayan arkadaslar özelden bana göndermelerini istiyorum
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Arkadaşlar facebook grubunu canlandırıyoruz grupta olmayanlar buyursun gelsin motosiklet haberleri, etkinlikler, faaliyetler hepsi burada

https://www.facebook.com/groups/110978535644617/

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar facebook grubunu canlandırıyoruz grupta olmayanlar buyursun gelsin motosiklet haberleri, etkinlikler, faaliyetler hepsi burada

https://www.facebook.com/groups/110978535644617/

abi facebook olayı degilde toplantıları canlandıralım gelirseniz

abi facebook olayı degilde toplantıları canlandıralım gelirseniz
    Şu an çok mecbur kalmadıkça şehiriçine girmiyorum ehliyetim olmadığı için mayıstan itibaren inşallah elimden geldiğince katılırım.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    bayram karrdesim ben bügün mercek buldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

motor motorur burda japon cin işine girmeyin bundan sonra
    Hilmi kardeşim harbimi ya nerde buldun ne kadar kardeşim alalım hemen

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an çok mecbur kalmadıkça şehiriçine girmiyorum ehliyetim olmadığı için mayıstan itibaren inşallah elimden geldiğince katılırım.
    Şu anda zaten kimse motorla gelemicek motorsuz da gelebilirsiniz gerçekten öncelikle devamlılığı sağlamamız lazım

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    mercek 50 tl cift ama yani zenonda buldum ama bir ara gider bakarız

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    mercek 50 tl cift ama yani zenonda buldum ama bir ara gider bakarız
    ooo çoğu işi halletmişsin kardeşim helal olsun keşke beni de arasaydın ya beraber baksaydık. tişört işinide halletmeye çalışırdık

---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    evet arkadaslar denizliye motosiklet asıkları kulübünün özel tisortlerimi bastırıyorum bu tisorleri giymek tutku ister

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

evet bir ara egsparkın orda sürüs tekniklerimizi gözden gecirelim grub sürüsü falan filan

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    evet arkadaslar denizliye motosiklet asıkları kulübünün özel tisortlerimi bastırıyorum bu tisorleri giymek tutku ister

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

evet bir ara egsparkın orda sürüs tekniklerimizi gözden gecirelim grub sürüsü falan filan
    Bencede arkadaşlar hilmi kardeşimizinde dediği gibi destek verelim projelere.
    Kendimden örnek vereyim. Genel anlamda her zaman motor kullanıyorum. Fakat 2 ay oldu bu motorumu alalı ve motorun fren mesafesini, sürüş tarzını, viraj alma kabiliyetini daha bilmiyorum. Ayrıca hiç grup sürüşüne de çıkmadım. Bunları pratikle öğrenebilirim. Bu bir çoğumuz için geçerli.

Bodrum kulübü sezonu açmış ve çok faydalı bir çalışma yapmış face de olmayanlar için haberi veriyorum biz de yapalım inşallah

http://www.haberler.com/bodrum-da-gu...304390-haberi/

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler