Uploaded with ImageShack.us
Savagate,okay dostum sende bak buna bi. Alcan xenon vardı ya ona acele etme istersen. Kardeşlerim baya bi araştırdım bu olayları ben xenon nu mercekli kullanmamız lazım. Diğer türlü hem sağlıklı ışık vermiyo hemde ısıdan uzun vadede sorun yaratıyo. Farın içerisindeki bikelaj gibi kısımlar varya onları bile eritebiliyo. O nedenle mercek bulmamız lazım. Ve her merceğe de xenon uymuyo. Yani aynı zamanda merceği bulduktan sonra o merceğe göre xenon bulmamız lazım. Al tak gibi basit bi iş değil. Yukarıda araba farında örnek verdim. Mercekli xenonun etrafına angel eyes i yerleştircez. Şimdi mercek ve xenon ikisi 100 tl yi buluyo. O nedenle ben sanayide çıkma mercek arayışına gircem. aksesuarcılara da sorcam. Biraz uğraştırcak bu iş bizi ama sonunda güzel olcak diye düşünüyorum.
Okay kardeşim bizim alalım dediğimizin uzun olayı yok. Yani sadece kısa fiyatı o. Bide merceksiz. Gece karşıdan gelenin gözünü alcak. Ama bak kısa uzun hüzmeli o fiyata yakın buldum ben.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/x...alite-50371967
bunlarda kısa xenon uzun da holojen oluyomuş. fiyatıda yakın kardeşim.
Benim ybr ye takan arkadaş vardı bide ona sorayım ne taktı. nasıl yaptı daha net bilgi alayım.
------Okay dostum valla cbf olan hiç arkadaşım yokhonda bayii test sürüşüne izin veriyomu bi görüş istersen Denizli de varsa tabi------