Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI
    cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah yola çıktın mı zaten sağ salim alıp getirirsin takma kafana
    Cbr ye 88 mm oluyomuş. zaten benim düz yuvarlak ybr farı. Çoğu uyar heralde.
    insallah hayırlısı olsun
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Senin motora güzel sis farları da oturur gece yola çıkarsak önümüzü sen aydınlatırsın artık Yakarsın alayını
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    şu angel eyes'ı benim motora da alalım ya çok asil duruyor bugün nerdeyse 100 km yaptım motorla bizim burdan büyük menderes geçiyor su çok geldiğinden yarılmış her taraf bildiğin deniz oldu manavgat gibi akıyor nalet ona bakmaya gitmiştik o bahaneyle biraz da motor bineyim dedim

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı savatage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu angel eyes'ı benim motora da alalım ya çok asil duruyor bugün nerdeyse 100 km yaptım motorla bizim burdan büyük menderes geçiyor su çok geldiğinden yarılmış her taraf bildiğin deniz oldu manavgat gibi akıyor nalet ona bakmaya gitmiştik o bahaneyle biraz da motor bineyim dedim
    vay kardeşim hoşgeldin. Dostum yapalım diyosan alırız beraber bunlardan. Dediğin gibi çok asil duruyo melet. Acayip bi site buldu okay orda ucuz herşey http://www.motorsikletyedekparcasi.c...log/show2&p=30 bi bakın istersen eye işinde ciddiysen yapalım
    Bu arada nasıl motor herhangi bi problem yok demi? Senin tekerler tubeless mi?

---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:31 ----------

http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...ctid=otm610074 angel eye de buldum
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    hoşbulduk kardeşim. bana kalırsa yapalım da hazır alamıyor muyuz ya ben beceriksizimdir yapamam bunu audi arabalarda görüyorum içim gidiyor. valla bir problem çıkarmadı 430 km oldu daha çok şükür bi aksilik yok ısındıkça daha yol istiyor. benim lastikler sanırım tubeless öyle demişti ama yine de bi sorayım emin değilim

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    hoşbulduk kardeşim. bana kalırsa yapalım da hazır alamıyor muyuz ya ben beceriksizimdir yapamam bunu audi arabalarda görüyorum içim gidiyor. valla bir problem çıkarmadı 430 km oldu daha çok şükür bi aksilik yok ısındıkça daha yol istiyor. benim lastikler sanırım tubeless öyle demişti ama yine de bi sorayım emin değilim
    Hani tubeless değilse ince beyaz yanak atabilirsin motoruna çok süper durur. Ben varya kaç yıldır bi motor alayım beyaz yanak atcam diye ölüp biyitodum. Hazır benim motorda mavi beyaz ya çok yakışcaktı beyaz yanak. Fakat tubelesse takılmıyomuş ondan olmadı. Hep içimde kalcakHazır angel eye buldum koyum linkini

Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    beyaz yanak değil de jant şeridi yap daha hoş durmaz mı. bu angel eyes olayı nasıl olcak anlamadım ben kendimiz mi yapcaz

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    beyaz yanak değil de jant şeridi yap daha hoş durmaz mı. bu angel eyes olayı nasıl olcak anlamadım ben kendimiz mi yapcaz
    Kırmızı şerit var zaten ya ama onu söküp beyaz şerit yapcam jantlara. Yalnız eksi şeriti bi türlü sökemedim. Isıtıp sökmem lazım heralde.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...ctid=otm610074 burdan buldum. Çok pahalıda değil. Bunu fara montajlıcaz kabloları bağlıcaz o kadar. Okayla Xenon da alıyoruz. Ben xenonla ikisini aynı anda yanar durumda yapmak istiyorum ama tabi olurmu olmazmı bilmiyorum.

Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    anladım ne zaman yapcan bunu kısa bi süre içinde mi ben de alıyım o zaman senin aldığın yerden durakoysun oraya gelince sen takıverirsin olur mu senin motora hangi renk şerit gider bilemedim benimkine kırmızı yakışıyor mesela

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    anladım ne zaman yapcan bunu kısa bi süre içinde mi ben de alıyım o zaman senin aldığın yerden durakoysun oraya gelince sen takıverirsin olur mu senin motora hangi renk şerit gider bilemedim benimkine kırmızı yakışıyor mesela
    olur kardeşim angel eye ikimizin motoruna da beyaz gider bence. Engel eye den önce xenonu iyi araştırmak lazım. Çünkü xenon çok değişik bi olay. Ben tam olarak netleştirdiğim zaman sana haber veririm beraber alırızOkayla alcamız xenonda uzunlar yok mesela işte onu bi öğrenmek lazım. Ben ustanın yanına gideyim de yarın bi sorayım güzelce öğrenirim. Yarın bilemedin hafta sonu haber ederim sana

Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    tamam anladım senin dediğin gibi olsun ben de farlarımdan memnun değilim tamam çok iyi gösteriyor ama böyle parça parça gösteriyor anladın sanırım dediğimi. xenon öyle değil mesela

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    tamam anladım senin dediğin gibi olsun ben de farlarımdan memnun değilim tamam çok iyi gösteriyor ama böyle parça parça gösteriyor anladın sanırım dediğimi. xenon öyle değil mesela
    anladım aynı olay bendede var biraz sağı biraz solu gösteriyo ortası yokuzuna alıyom hele orta tamamen gidiyo etrafa saçılıyo ışıkhem görünme açısından bizim için çok önemli bu xenonlar. Hallederiz güzelce sorundan kurtuluruz inşallah. Angel eye yide oturttuk mu offf dehşet olur.

Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    evet evet aynen öyle angel eye xenon filan şart yani sonra ben bi kaç aksesuar daha almayı düşünüyorum daha hiç bişey almadım motora. geçen gün kör nokta aynası aldım sol aynay yapıştırdım ama sol aynanın sağ içe doğru yapıştırdım tam açıyı yakalayamadım yazık oldu ls2 kask aldım bi de şu montu almayı düşünüyorum ama karar veremedim ne dersin?

http://www.motosuperstore.net/NIC-AI...T,PR-1334.html

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    honda cbf 150 almasak mı bi tane :D

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Günaydın cemaat hayırlı cumalar

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    evet evet aynen öyle angel eye xenon filan şart yani sonra ben bi kaç aksesuar daha almayı düşünüyorum daha hiç bişey almadım motora. geçen gün kör nokta aynası aldım sol aynay yapıştırdım ama sol aynanın sağ içe doğru yapıştırdım tam açıyı yakalayamadım yazık oldu ls2 kask aldım bi de şu montu almayı düşünüyorum ama karar veremedim ne dersin?

http://www.motosuperstore.net/NIC-AI...T,PR-1334.html
    Mont güzelmiş valla Buraya geldiğinde aksesuar falan herşeyi hallederizBen ne aradıysam buldum bugüne kadar şükür. Senin ihtiyaçları da buluruz

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın kardeşim hayırlı cumalar cümleten. Cuma gününü bi ayrı seviyorum. Namaza motorla gidiyorum çünkü

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda cbf 150 almasak mı bi tane :D
    Cbf den cayma kardeşim.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Walla artık bayabi araştırmaya başladım iyicene :D cbf 150 coming soon

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı cumalar cümleten
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla artık bayabi araştırmaya başladım iyicene :D cbf 150 coming soon
    Dostum çok güzel motor o piyanist_irfan abi varya onda var işte özelden görüş onla sana anlatsın herşeyini

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı cumalar cümleten
    hayırlı cumalar

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum çok güzel motor o piyanist_irfan abi varya onda var işte özelden görüş onla sana anlatsın herşeyini

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

hayırlı cumalar

denizlide test edebilceğim biri varmı acaba bu motoru olan test dediğimde işte detaylı inceleyebilceğim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler