aslında bana her hafta uyar ama denizli'ye 13şubattan önce gelemiycem ama o tarihten itibaren her hafta bana uyar
aslında bana her hafta uyar ama denizli'ye 13şubattan önce gelemiycem ama o tarihten itibaren her hafta bana uyar
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
evet devamlılığın sağlanması iyi olur
hilmi cumartesininb detaını yazsana buraya tekrardan tam saatleri olsun tek teker ramço olayınıda hallediver
Evet arkadaşlar ne yapıyoruz yarın için bu geceden ayarlasak iyi olur çünkü yarına nete giremem belki Ben geliyorum şimdiden haberiniz olsun dostlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hilmii proğram ne hayde çabuk yaz ona göre ayarlıyalım kendimizi
Okay kardeşim Hilmi kardeşimizin işi çıktı heralde ne diyosunuz son olarak cumartesi 19.30 forum çamlık demiş ama toplanalım mı?
arkadaslar özür diliyorum benim acilen afyona gitmen gerekdi ben ramazan kardesimle görüsdüm bügün carsıya cıkacakmıs pazar görüsdürmezler diyor ben afyondan dönebilirsem dönecem eger ramazan kardesimle bir yerlerde toplanmak istiyorsanız bana haber verin 05075079758 bende herkesin cepi var herkese ulasmaya calısacayım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ..ŞUAN ÇARŞIDAYIM... HEPİNİZE TEŞEKKEÜR EDERİM.... hafta içi benimle görüşmek daha kolay olabilir.... ben hafta sonları yapılan buluşmlara çarşı izinlerinde katılacağım... bir kaç ay sonra kendi motosikletimide getireceğim buraya....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hilmi yemin ederim hiç şaşırmadım haaa ramço biyerden ulaşırmısın bana 0532 764 08 97
arkadaşlar herkes saat 15:30 a kadar çınarda teb bankası halil çavuş işhanı kat :2 no :42 hdk sigorta ya gelebilir ramço bizim ofise gelicek cebim 0532 7640897
tamam kardeşim ben çıkıyorum o zaman geliyorum numaranı kaydettim 05543599687 benim numara
denizli mt ne var ne yok dostlar?...
Allah iyilik versin aynen devam işte kardeşim. Öyle ehliyeti alayım diye bekliyorum
Selamünaleyküm Hemşehrilerim;
Denizli'de Honda konusunda tecrübeli hangi servisi önerirsiniz?
Ayrıca burda Honda innova kullanıcısı varsa görüşmek isterim, sanırım Denizli'de benim motordan kullanan pek yok.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)