evet arkadaslar denizli mt kardesimiz tektekerramçoyu bir hafta sonu ziyaretine gidelim vatanı görevini yapmakda olan kardesimiz ramazan can hayırlı teskereler diliyorum
evet arkadaslar denizli mt kardesimiz tektekerramçoyu bir hafta sonu ziyaretine gidelim vatanı görevini yapmakda olan kardesimiz ramazan can hayırlı teskereler diliyorum
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
bu hafta sonu gidelim mi denizli mt :D bende gelirim
denizli mt in motosiklet aşıkları
1black_ıce
2bygkhn
3sadeceo
4 sey_47
5 gangster90
6 yesewi
7savatage
8zongoku
9 ms90
10uğuralp
11 tektekerramço
12 cardoso
listede yer alan motosiklet aşıklarının her hafta yapacamız olan toplantılarımıza katılması rica ediyorum
okay sende dahilsin beni ilgilendirmez her hafta geleceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
taman gidelim kardesim motor lazımmı geldinmi sen
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
valla ben daha kıbrıstayım cuma sabahı denizlide olcam motor burda kalcak ben arabayla gelrim sanırım oraya
Evet kardeşlerim gidelim hem askerimizi görürüz hemde tanışırız. Her hafta buluşmamız çok güzel olur. Daimi olarak bunu yapmamız lazım arkadaşlar. Yalnız bende ehliyet yok daha beni atın arkanıza
---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:31 ----------
aleykum selam kardeş.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
aslında iyi olur her hafta buluşulması olmadı 2-3 haftada bir ama bunu havalar ısındığı zaman yapsak daha iyi olmaz mı
hocam numaranı tekrar atar mısın kaybettim
iki tekerse, iyidir arkadaş
Beyler bu haftasonu ben yetişemeyebilirim (21-22 ocak için) ben 21 ocak akşamı geleceğim. 22ocak pazar günü olursagelmeye çalışırım.
27-28 inde ziyarete gitsek daha iyi olur ziyarete. hem herkes gelsin bi tanışma bi kaynaşma olsun. şu bahara şu yaza sağlam girelim be ya
20
Usta he hafta buluşma yapalım gelemeyecek arkadaşlarımız olursa her hafta gelmeseler bile gelmeye çalışırlar. Samimiyet kurarız yaza sağlam gireriz
---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:12 ----------
Kardeşim 22 Ocak gitmeye çalışalım o zaman. Sen gelemezsen de haftaya yine buluşma düzenleriz. Dediğin gibi herkes gelirse çok iyi olur. Denizli MT yaza bomba gibi gireriz inşallah.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Farkındasınız dimi hava gündüz -3 derece :D bakkala gidemiyorum soğuktan 5 günlük ekmek alıp geldim ortalık buz şu koşullarda gelmem imkansız okul tatil sorun olmazdı ama havalar iyileşsin kesin yanınızdayım ancak motorlarınızı görünce ağlarım ben :(
Kardeşim sen hangi ildesin şu anda? Havalar ısınsın o zaman sizle de tanışırım inşallah.
Arkadaşların çoğu işte heralde akşam konuşulur o zaman yine de şimdilik tanışma babında da olsa gerçekten görüşelim. Gelemeyen arkadaşlar için sonra bida buluşma düzenleriz kendileriyle de tanışmış oluruz. Aranızda ben yeniyim sanırsam zaten Başka yeni arkadaşlar var mı?
Başka ilde değilim Çivrildeyim delaket burası zaten başkanda kıbrısta ama aksama olsada ilerki aylarda özellikle baharda ilaki büyük bir toplantı yapılır.
beyler ben okay kıbrıstayım arkadaşlar beni beni başkan gözüyle görüyorlar sağıolsunlar ben yaza kadar yok gelince toplanır bunları konuşuruz bol bol 2 hafta üst üste hafta sonu toplanıcağız bilginize
arkadaslar ben ramazan kardesimize ulasmaya calısıyorum eger cumartesi günü carsı izni yoksa gidelim varsa pazar günü olabilir cumurtesi günü aksam forum camlıkda 19,30 bir cay partisi verelim herkes birbirini tanımıs oluruzz eyvallah
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)