Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesim ben genelde internetden siparis veriyorum burda pek fazla yok ama bir hacılar camisi var onun altında bir motorcu var ora bak derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

burda güzel ürünler var bende alacam burdan

www.motobakkal.com
    dsğolsdın kardeşim motobakkal ı biliyorum. Çoğu şeyi burdan temin ediyorum zaten. Ama güzel denizlimiz de sağlam bi motor yedek parça, aksesuar satan yer olmaması üzücü ya neyse çok sağolasın arkadaşlar.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dsğolsdın kardeşim motobakkal ı biliyorum. Çoğu şeyi burdan temin ediyorum zaten. Ama güzel denizlimiz de sağlam bi motor yedek parça, aksesuar satan yer olmaması üzücü ya neyse çok sağolasın arkadaşlar.
    evet orası öyle güzel bir motosiklet aksesuar satan yer yok o konuda haklısın
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Arkadaşlar A2 ehliyet alacağım Denizli Merkez'de tavsiye edebileceğiniz bir kurs varmı?

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    denizli sürücü kursu ;)

Alıntı mrt20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denizli sürücü kursu ;)
    teşekkürler arkadaşım ama belirtmeyi unutmuşum Denizli sürürü kursu hariç diyecektim 2005'te E sınıfı ehliyet aldım ve hiç memnun kalmadım çok pişman oldum o kursa gittiğime...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar A2 ehliyet alacağım Denizli Merkez'de tavsiye edebileceğiniz bir kurs varmı?
    Valla bende 1 ay önce yazıldım öz asil sürücü kursuna. 150 kurs, 165 civarıda emniyet olur dediler. B ehliyeti olduğu için böyleymiş. Tanıdık vasıtasıyla kayıt oldum. Martın ortası gibi ehliyeti alcam nasip olursa. Şimdilik beklemedeyim. Herhangi bi sürüş eğitimi başlamadı. Herhalde 2,3 gün bindirip eğitim tamam dicekler. Zaten sürmeyi bildiğimiz için mesele yok. İstersen bi düşünebilirsin.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

bende 2004 te ordan aldım ve çok memnun kaldım.
    2006da a2 ehliyetimi güven mtsk dan aldım orasıda fena değildi.
    derslere falan gitmedim ama ben sınıfları bile bilmem nasıl fiyatta baya uygundu o zaman.

bende 2004 te ordan aldım ve çok memnun kaldım.
    2006da a2 ehliyetimi güven mtsk dan aldım orasıda fena değildi.
    derslere falan gitmedim ama ben sınıfları bile bilmem nasıl fiyatta baya uygundu o zaman.
    evet güven benimde ilgimi çekti kaliteli bir kursa benziyor fiyatı çok önemsemiyorum benim için önemli olan kalite ben denizli s.k ya giderken tadilat vardı sınıfları çok kötüydü bizim dönemi alelacele geçiştirdiler zaten şu an tüm kurslar anlaşmalı tek fiyat çekiyorlar ama dostlar dosya masrafı bizden diye reklam yapıyomuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Valla bende 1 ay önce yazıldım öz asil sürücü kursuna. 150 kurs, 165 civarıda emniyet olur dediler. B ehliyeti olduğu için böyleymiş. Tanıdık vasıtasıyla kayıt oldum. Martın ortası gibi ehliyeti alcam nasip olursa. Şimdilik beklemedeyim. Herhangi bi sürüş eğitimi başlamadı. Herhalde 2,3 gün bindirip eğitim tamam dicekler. Zaten sürmeyi bildiğimiz için mesele yok. İstersen bi düşünebilirsin.
    sağolasın bi araştırayım

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    B ehliyeti varmı sende. Eğer varsa zaten mesele basit 20 soruluk sınava giriyosun. Derse falan gitmeye gerek yok. ( B ehliyeti yoksa nasıl oluyo bilmiyorum belki o da 20 sorudur).
    Ben çok irdelemedim ya 3 yere sordum hepsi aynı fiyatı çekti gittim kayıt oldum bende birine. Yanlız yılbaşından önce son bi kez başka bir yere sorayım dedim ne kadar diye, Şu anda 150 sadece kurs ücreti dedi. Yalnız çabuk olun yılbaşından sonra tüm kurslar fiyat arttırıyor 300 tl olabilir sadece kurs dedi. Sen fiyat sordunmu bilmiyorum ama ben adamın yalancısıyım. O yüzden araştırmanı tavsiye ederim. Belki hala önceki fiyattan veren yerler vardır.

Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet güven benimde ilgimi çekti kaliteli bir kursa benziyor fiyatı çok önemsemiyorum benim için önemli olan kalite ben denizli s.k ya giderken tadilat vardı sınıfları çok kötüydü bizim dönemi alelacele geçiştirdiler zaten şu an tüm kurslar anlaşmalı tek fiyat çekiyorlar ama dostlar dosya masrafı bizden diye reklam yapıyomuş[COLOR="Silver"]

bazı kurslar dosyayı geç veriyor falan ehliyeti 6 ayda zor alıyosun. bi akrabam mavi ay a gidiyordu sanırım 6 ayda zor aldı adam ehliyeti. ben tur bindirdim ona :D
    araştır dostum kafana yatan olursa yazılırsın zaten formalite bi sınav yapıyorlar

B ehliyeti varmı sende. Eğer varsa zaten mesele basit 20 soruluk sınava giriyosun. Derse falan gitmeye gerek yok. ( B ehliyeti yoksa nasıl oluyo bilmiyorum belki o da 20 sorudur).
    Ben çok irdelemedim ya 3 yere sordum hepsi aynı fiyatı çekti gittim kayıt oldum bende birine. Yanlız yılbaşından önce son bi kez başka bir yere sorayım dedim ne kadar diye, Şu anda 150 sadece kurs ücreti dedi. Yalnız çabuk olun yılbaşından sonra tüm kurslar fiyat arttırıyor 300 tl olabilir sadece kurs dedi. Sen fiyat sordunmu bilmiyorum ama ben adamın yalancısıyım. O yüzden araştırmanı tavsiye ederim. Belki hala önceki fiyattan veren yerler vardır.
    E var bende inşallah artmamıştır yarın bir kaç yere sorayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

bazı kurslar dosyayı geç veriyor falan ehliyeti 6 ayda zor alıyosun. bi akrabam mavi ay a gidiyordu sanırım 6 ayda zor aldı adam ehliyeti. ben tur bindirdim ona :D
    araştır dostum kafana yatan olursa yazılırsın zaten formalite bi sınav yapıyorlar
    eyvallah sağol

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alican sürücü kursunu tavsiye ederim a2 ve b ehliyetini ayrı ayrı oradan aldım hiç sorun yaşamadım.

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alican sürücü kursunu tavsiye ederim a2 ve b ehliyetini ayrı ayrı oradan aldım hiç sorun yaşamadım.

olcan sende ben göremicem :D napıyo denizli mt m anlatın bakalım özlediniz

Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kilo alıyoruz

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denizli mt
    seni özlüyor kardesim
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denizli mt
    seni özlüyor kardesim
    walla 20 si gibi denizlide olucam inş biri motorunu verirde bi tur atarız artık :D

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    motor senindir biliyorsun demi kardesim lafımı olur alalla

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    selam arkadaşlar nasılsınız....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    arkadaşlar s.a. facebook'tan ekleyebilirsiniz http://www.facebook.com/profile.php?id=1078066356

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar nasılsınız....
    usta sen ne zamna kadr denizldesn. çarşı iznine fln çktğnda görüşebilsek iyi olur.
    bzmde bi kaç arkadaş şehir dışında öğrenci olduğunda şubat tatilinde fln inş. görüşebiliriz.
    20

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler