[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar A2 ehliyet alacağım Denizli Merkez'de tavsiye edebileceğiniz bir kurs varmı?
Valla bende 1 ay önce yazıldım öz asil sürücü kursuna. 150 kurs, 165 civarıda emniyet olur dediler. B ehliyeti olduğu için böyleymiş. Tanıdık vasıtasıyla kayıt oldum. Martın ortası gibi ehliyeti alcam nasip olursa. Şimdilik beklemedeyim. Herhangi bi sürüş eğitimi başlamadı. Herhalde 2,3 gün bindirip eğitim tamam dicekler. Zaten sürmeyi bildiğimiz için mesele yok. İstersen bi düşünebilirsin.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bende 2004 te ordan aldım ve çok memnun kaldım.
2006da a2 ehliyetimi güven mtsk dan aldım orasıda fena değildi.
derslere falan gitmedim ama ben sınıfları bile bilmem nasıl fiyatta baya uygundu o zaman.
evet güven benimde ilgimi çekti kaliteli bir kursa benziyor fiyatı çok önemsemiyorum benim için önemli olan kalite ben denizli s.k ya giderken tadilat vardı sınıfları çok kötüydü bizim dönemi alelacele geçiştirdiler zaten şu an tüm kurslar anlaşmalı tek fiyat çekiyorlar ama dostlar dosya masrafı bizden diye reklam yapıyomuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
sağolasın bi araştırayım
B ehliyeti varmı sende. Eğer varsa zaten mesele basit 20 soruluk sınava giriyosun. Derse falan gitmeye gerek yok. ( B ehliyeti yoksa nasıl oluyo bilmiyorum belki o da 20 sorudur).
Ben çok irdelemedim ya 3 yere sordum hepsi aynı fiyatı çekti gittim kayıt oldum bende birine. Yanlız yılbaşından önce son bi kez başka bir yere sorayım dedim ne kadar diye, Şu anda 150 sadece kurs ücreti dedi. Yalnız çabuk olun yılbaşından sonra tüm kurslar fiyat arttırıyor 300 tl olabilir sadece kurs dedi. Sen fiyat sordunmu bilmiyorum ama ben adamın yalancısıyım. O yüzden araştırmanı tavsiye ederim. Belki hala önceki fiyattan veren yerler vardır.
Alican sürücü kursunu tavsiye ederim a2 ve b ehliyetini ayrı ayrı oradan aldım hiç sorun yaşamadım.
motor senindir biliyorsun demi kardesim lafımı olur alalla
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
selam arkadaşlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar s.a. facebook'tan ekleyebilirsiniz http://www.facebook.com/profile.php?id=1078066356
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)