Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Sevgili arkdaşlar motorumu satıyorum şuan kıbrıstayım motorumla birlikte pazarlıksız son fiyat 1.600 tl dir özellikleri :

mondial zn 125 plakanın eşi benzeri yoktur zaten

1-8000 km de
    2-alarmı vardı söktm yanında verilcek çalışıyor
    3-METZELLER 350 TL LİK LASTİKLER DAHA 1 AYLIK
    4-NGK LAZER İRİDİUM BUJİ 50 TL
    5-CARBON GERÇEK PERFORMANCE EGSOZU VANALI 200 TL
    6-motorda hiçbir kaza vs yoktur birkaç küçük çatlağı vardır motorun oda keyfe keder

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Denizli MT mazidemi kaldı yaw... 2006 lı yıllarda alsaymışım keşke motoru o zaman hareket varmış
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkdaşlar motorumu satıyorum şuan kıbrıstayım motorumla birlikte pazarlıksız son fiyat 1.600 tl dir özellikleri :

mondial zn 125 plakanın eşi benzeri yoktur zaten

1-8000 km de
    2-alarmı vardı söktm yanında verilcek çalışıyor
    3-METZELLER 350 TL LİK LASTİKLER DAHA 1 AYLIK
    4-NGK LAZER İRİDİUM BUJİ 50 TL
    5-CARBON GERÇEK PERFORMANCE EGSOZU VANALI 200 TL
    6-motorda hiçbir kaza vs yoktur birkaç küçük çatlağı vardır motorun oda keyfe keder

Neden satıyorsun Okay ?

Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizli MT mazidemi kaldı yaw... 2006 lı yıllarda alsaymışım keşke motoru o zaman hareket varmış
    kış durgunluğu olabilir...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kış durgunluğu olabilir...
    İnşallah öyledir ya yoksa yalnız yalnız sıkılcaz burlarda
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    kardesim biz burdayız benim numaram istediyin zaman ara 05075079758
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kaydediyorum cardoso diye İnşallah buluşmalar geziler olur bende dahilim bundan sonra havalar biraz güzelleşsin de hele. 05543599687 numaram. Selamlar.

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet Hılmi abi sadece burada Gezi olsada burada toplantı olsa da burada forum bekçisi Hılmi abi :D:D:D:D:D

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700
    beyler denizlide sağlam bir scooter ustası tavsiye edin yaw. Baktı mı motorun ciğerinden anlayacak, sağlam bir usta, öyle bisiklet tamircisi değil.

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    var kardesim olmazmı
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Hılmi abi sadece burada Gezi olsada burada toplantı olsa da burada forum bekçisi Hılmi abi :D:D:D:D:D
    İnşallah tanışmakta nasip olur

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler denizlide sağlam bir scooter ustası tavsiye edin yaw. Baktı mı motorun ciğerinden anlayacak, sağlam bir usta, öyle bisiklet tamircisi değil.
    Valla ben şimdiye kadar sadece moto sosyeteden başka bi yere gitmedim. Motordan anlıyolar. Tabi scooterdan anlarlar mı bilemem. Bu hastanenin aşşasına doğru giderken 1 tane motorcu var onun önünde hep scooter görüyorum heralde anlıyo scooterdan ki hep scooter görüyom önünde. Bi bak istersen ismini hatırlamıyorum ama o motorcunun. Aha dur hatırladım gibi heralde moto hospital gibi bişeydi.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    selam arkadaşlar nasılsınız.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar nasılsınız.....
    Sağolasın kardeş sen nasılsın

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Sağolasın kardeş sen nasılsın
    eyvallah sağol..ıslak ve nemliyim....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah sağol..ıslak ve nemliyim....
    aman kardesim hasta falan olan deme askerde hasta olmak suctur haaa nasılsın iyisindir insallah

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    cardoso kardeşim sana bi sorum olcak ya. Işık motoru biliyosundur eski zahide pazarının ordaki. Şimdi o parça falan satıyo. İşte tank pad dir hava filtresidir falan. Onun gibi başka parça satan yer var mı denizlide?

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    cardoso kardeşim sana bi sorum olcak ya. Işık motoru biliyosundur eski zahide pazarının ordaki. Şimdi o parça falan satıyo. İşte tank pad dir hava filtresidir falan. Onun gibi başka parça satan yer var mı denizlide?
    altıında nur motor var ama orası genelde giyim kuşam satıyor. üçgendeki nur da yedek parça var baya. aksesuar durumu nedir bilemem, fena takarlar adama tavsiye etmm.

o ışık motorda ii güzel çok şey satıyor ucuz da ama bisiklet mi motor parçasımı satıyor anlayamadım hala.
    aradğn nedir ona göre yorum yapsk.
    20

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    altıında nur motor var ama orası genelde giyim kuşam satıyor. üçgendeki nur da yedek parça var baya. aksesuar durumu nedir bilemem, fena takarlar adama tavsiye etmm.

o ışık motorda ii güzel çok şey satıyor ucuz da ama bisiklet mi motor parçasımı satıyor anlayamadım hala.
    Evet gerçekten takıyorlar. Nur motorun kazığını yemiş birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2000 km bakımı için gittim. 50 TL maliyet çıkardılar. Değişen sadece 1 lt yağ, 1 adet buji, bir adet askı cıvatası toplasan 20 TL etmez. Gerisi işçilik. Arabama bakım yaptırsam bu kadar masraf olmazdı. İlk ve son gidişim oldu.[COLOR="Silver"]

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ya genel şeyler arıyorum ışık motorda buldum ama tam olarak istediğim şeyler değil. Mesela kemerin tokasının depoyu çizmemesi için yapışkanlardan alcam fakat ışık motorda çok çeşit yok 1 çeşit var o da kötü. Jant şeridi alcam ışık motorda beyazı yok. dizlik vesaire alayım diyorum. Daha başka şeyler de bakcam. Böyle aksesuar yedek parça satcak yer lazım bana. Altındaki Nur motorda gördüğüm motor ve çanta başka bişey satmıyo orası.

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    kardesim ben genelde internetden siparis veriyorum burda pek fazla yok ama bir hacılar camisi var onun altında bir motorcu var ora bak derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

burda güzel ürünler var bende alacam burdan

www.motobakkal.com

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler