Eyvallah Serdar! Özgüre bu akşam için başarılar, size de iyi eğlenceler dilerim.
Eyvallah Serdar! Özgüre bu akşam için başarılar, size de iyi eğlenceler dilerim.
istiklalde sulama çalışması varmış ara yoldan çıktım arka teker kaydı röfüje girdim
Okaycığım gelmiş geçmiş olsun.Bak benim sözümü dinlemesen beyninin bekmezi akcaktı şimdi dimi Bas bas bağırıyoruz KASKINIZI TAKIN diye.Şimdi o kaskı takmamış olsaydım belki de (Allah korusun) ölebilirdin.Ya da felç olabilirdin,belki beyin kanaması geçirebilirdin...Bütün ekibi akşam 18:00 sularında Kültür'de bekliyor olacağım.
FREE EAGLES
OZGÜR sana aksamkı konserde basarılar dılıyorum. konserde olamayacagım ıcın uzgunum .
CRAZY DEVIL
aksam konser ıcın bırlıkte olamayacagım. gıdecek olan tum arkadaslara ıyı eglenceler dılıyorum.
OKAYSEN
gecmıs olsun , onemlı bır sey yoktur umarım.
AYRICA DENIZLI MT GRUBUNA KATILAN TUM YENI ARKADASLARA HOSGELDINIZ DIYORUM.
Ya serdar abicim Cuma günkü toplantıda erken saatte aranızda olamadığım için özür dilerim.Kusura bakma;gerçekten çok özel bir durum olduğu için dışarı çıkmak zorundaydım ve ben döndüğümde sizler gitmişsiniz.Şimdiye kadar ki bütün toplantılarda oldum.Katılamadığım ilk toplantı Ama en kısa sürede telafi edeceğim Akşamki konserde aramızda olmanı isterdik.
Evert Denizli Mt bu akşam 5 kişiyle konserdeydi ve gayet eğlenceli geçti.Aramızda olan olmayan herkese teşekkürlerimizi sunarım.
Konser başlamadan 10-15 dakika önce çekilmiş bir video :
http://rapidshare.de/files/21039854/Video_001_.3gp.html
Resimlerimizi de en kısa süre de ekleyeceğiz.
OKAY
Çok çok geçmiş olsun.umarım ciddi bi durum yoktur.
Bu arada gönderdiğiniz video cep telefonu formatın damıydı?ben izleyemedimde.Genede eyvallah!!!
honda xl alıyordum fakat honda cbr yi görünce aşık oldum ) bikaç gün içinde alıyorum yuppii.....
keşke siyah olsaydı daha iyi olurdu...
Denizli Mt'den 4-5 kişi ve konser fotoları
Konserden önce biz Denizli Mt ve gururumuz;Assolist Özgür
Denizli Mt ailesini daha çok katılımla;daha birçok aktivitede görmek istiyoruz.
Bu arada konser videosunun formatını değiştirdim,isteyenler burdan çekip .avi formatında izleyebilirler.
http://rapidshare.de/files/21096631/Video_001_.avi.html
Abi övünmek istemiyorum grubumuzla ama gerçekleri gizlemek te imkansız yaa
motosiklet.net tutku yaratır ama
Denizli mt de fark yaratır
CBR 125 R
Arkadaşlar painball turnuvası için görüşmeler yaptım
28.05.2006 pazar günü için saat 14:00 da randevu aldım
YER: Akıncı Paintball Başkarcı kasabası İsrail deresi kenarı
FİYAT: Normalde 15ytl ye 50mermi veriyorlar ama DENİZLİ MT için 15ytl ye 100 mermi verecekler
Aklınıza takılan sorular için : 0535 959 50 64 yada igi1985@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
gözüm üstünüzde hala hareket yok geleceğim oraya benim ekiple turnuvayı göreceksiniz 10 000 mermi ile 50 lik mayon şeritle tank top desteğiyle hava gücününü bile yanıma almadan ateşleyeceğim sizi denizli mt nin mevcudu hala 5 mi çalışın biraz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Valla arkadaşlar Denizlide olsam paintball olayına gelmek için elimden geleni yapardım ama malesef çok uzaktayım.size iyi eğlenceler, ve imkanı olanlar bu eğlenceyi sakın kaçırmasın derim.fırsat varken değerlendirin.yeni motor alanlara ve alacaklara hayırlı olsun!''Lastiği yakın ruhunuzu değil!''
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.... umarım denizli gibi küçük bi memlekette kız olduğum anlaşılmaz........
Okaycım inşallah temmuzun birinde yola çıkacam.Sahilden geze geze gelcem. yolda ölmezsem Temmuzun ilk haftası ordayım.
Arkadaşlar crazy_devil arkadaşımla beraber konuştuk ve karar verdik.
Organizasyonlarda belirsizliği engellemek için bi fikir ürettik. Bu fikir ekipte çok başlılığı önlemek ve organizasyonlarda daha iyi bir birliktelik sağlamak için grubu toparlayacak herhangi bir durum yada etkinlikte tüm ekibe ulaşabilecek 3 kişiden oluşan kadro oluşturalım dedik. Bundan dolayı katılımın daha fazla olması ve daha rahat bi karar almak için bu haftaki toplantıyı 27/05/2006 cumartesi günü yapalım. Ve bu haftaki toplantıda yukarıda bahsettiğim 3 kişiden oluşan kadroyu seçelim.
TÜM DENİZLİ MT AİLESİNİ BU 27/05/2006 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20:00 DA YAPILMASI PLANLANAN TOPLANTIYA BEKLİYORUZ
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
slm denizli motosiklet tutkunu dostlarım hepinize eylenceli ve kazasız sürüşler dilerim
****************bugün Benim Dogum Günüm*************
**************************18********************** *
nice mutlu ve sağlıklı senelere okay
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)