Ramazan kardeşim öncelikle hoşgeldin. Fakat beni kaçırdın. Ben Denizli den ayrıldım. Isparta ya yerleştim. Sarıcakaya da beraberdik. Bayramdan sonra görüşmek istersen Oğlum Ramazan Güntekin Denizli GETİAD da. (0 536 456 45 05 ) Moto Murat da Hakan var. selamımı söyle seninle yakından ilgilenir.
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
soldan üçüncü, kırmızı siyah montlu.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
selam arkadaşlar ben oğuzhan aranıza yeni katıldım
selam arkadaşlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
meraba arkadaşlar motomurat cbr125 ler yok derken birde baktım denizlide 3 tane cbr250 bile satılmış....
sami uyar
alican gök
mehmetali matrak
sahibindene koymuşlar motorları bu arkadaşlar aramızdamı ?
iilik; siz nasılsınız, görüşelim diyeceğimde kaptan ben manisada üniye de devam ediyorum denizliye ayda yılda bir geliyorum,
siz her hafta sonu çarşı iznine çıkıyormusunuz?
denizlide olan arkadaşlar yardımcı olur umarım.
benim tanıdığım arkadaşların çoğuda şehirdışına çıktı hep.
kardeşim o isimleri hiç duymadım desem yeridir.
20
denizliye hos geldin bir ara görüsmek üzere birligi verde seni ziyarete gelelim kardes hayırlı teskereler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
denizliye hos geldin bir ara görüsmek üzere birligi verde seni ziyarete gelelim kardes hayırlı teskereler
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
1. motorlu piyade tuğayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü RAMAZAN CAN... herkesi beklerim buyrun gelin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
her hafta olmuyor... ne zaman çıkılacağıda belli olmuyor... siz gelip çağırırsanız görüşürüz ama....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gezmekden mt giremiyorlar ramazan kardesim senin görmeye gelecez bakalım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
selam arkadaşlar nasılsınız.... akşam 1600 a kadar çarşıdayım... 05432562354 tel no.....
Selamlar Denizli MT, artık bende motorumla Denizli yollarındayım ; ) yollarınıza kabul edersiniz inş ; )
arkadaşlar denizlide motor aksesuarları ve ceket kask satan kaliteli bi yer var mı? mondial 125 mh drift var bende. onun için aksesuar arıyorum özellikle alt sakal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)