mondial zc150 aldım burnumdan geldi. 8 aydır mahkeme sürùyor.kockoca mondıal sattığı malın arkasında durmuyor.zc 150 si olan sorun yaşayan varsa bana ulaşın makkeme kapısı açık tüketici hakem heyeti açık ...
mondial zc150 aldım burnumdan geldi. 8 aydır mahkeme sürùyor.kockoca mondıal sattığı malın arkasında durmuyor.zc 150 si olan sorun yaşayan varsa bana ulaşın makkeme kapısı açık tüketici hakem heyeti açık ...
selam arkadaşlar nasılsınız... 18 10 2011 günü denizli merkez 11 topçu tugayına geliyorum..... 14 ay aranızdayım.. çarşı izininde tüm mt dostlarıyla görüşmek isterim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoş geldin diyelim askeriyesini bilmem pek ama çıarşıyı beynirsin umarım
hastasıyız dedeeee
arkadaşlar herkeze iyi akşamlar benim motor satılık tır regal raptor 250 e 9 b kırmızı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1147446/detay/ şimdiden teşekkürler
hastasıyız dedeeee
Satılık lifan tay100 2011 model 1500 TL vergi yok yakıt 10 kuruş vize mart 2014'de satış amacım ise büyütmek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0710271/detay/
denizlide bu tarz scooter almak istiyorum , bütçem 800 900 lira . denizliye bu konularda yabancı sayılırım , nerelere bakabilirim nerelerden bulabilirim biraz yardımcı olursanız sevinirim .
SELAM arkadaşlar nasılsınız..şuan denizli merkezdeyim... ser net internet cafedeyım..çınar mı öyle bir yer galiba...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yeni yolda pekdemire varmadan bi motorcuda presto 125 scooter buldum bi tane 800 liraya 10.000 km de , 650 700 e bırakırsa almayı planlıyorum , tecrübesi olan var mı nasıl bişeydir ??
Uploaded with ImageShack.us
selamun aleküm arkadaşlar geçde olsa katıldım aranıza artık benide dahil edersiniz yeni sezonda. skygo sg 125-30. denizlili bütün arkadaşlara selamlar. (mert)
as kardeşim; umarım görüşürüz bu sayfayı takip edersin arada. group288749@groupsim.com msn adresinide eklersen etkinlik, buluşmalardan haberdar oldukça görüşürüz umarım.
20
selam arkadaşlar nasılsınız... çarşı izninde dışardaydım.... çok motortcu var ama tanıdık yok.. pazartesi yeniden çarşıda olacağım... aramak isteyen olursa 0543 256 23 54 ramazan can....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)