9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
carpe diem
arkadaşlar denizlide scooter satan nur motor gibi büyük dükkan bilenler söyleye bilirmi.Birde kask gübü aksesuar satan yer nerede var.Son olarak salcano nova scooter hakkında görüşleriniz neler.
sevgili muzoman denizlide nur motordan büyük motorcu yok ne yazıkki ama turex otobüslerinin duragının altında nur motorun üstünde eski adı moto murat yeni adı moto ismail ve ticaret lisesinin üstünde ökkanlar motor bayi ve sanayide eski halkbankın oldugu yerde bir motrscu var ama ismi aklıma gelmiyor oto ışıgın yanında var istersen bir gez bana sororsan ne kadar motor bayi varsa gez fiyat al uygun birşeyler bulabilirsin aksesuar konusunda ise ben ibternetten alışveriş yapıyorum hesaplı oluyor http://www.hudsonderi.com adresi indirimleri uygun geliyor yardımcı olabildiysem sana şimdiden kolaygelsin umarım kendine uygun motoru hemen bulman diilegimle
hastasıyız dedeeee
Beyler Yarın 18.09.2011 babadağ keşkek gününe gidiyorum; gelmek isteyen gelebilir;
Yarın sabah saat 9 gibi bereketli pekdemir avm (tedaşın üstünde) den çıkacağım, öğleye doğruda babadağdan geri yola çıkacağım öğlen 2-3 e kadar yol biter.
tel:5077776004
20
evet arakadaşlar kış yavaş yavaş yaklaşıyor latik değiştircekler varmı aramızda yada kışlık bakım yapmayı planlıyablar varmı ?
akşamcıyım maalesef bu aralar okul dışında pek zaman bulamıyorum ama buluşuruz inşallah bi ara sizde ne var motor olarak , sık sık gezi düzenliyo musunuz ?
Bende mondial zn 125 var biz genellikle geziyoruz babadağ-pamukkale -kefe yaylası-marmaris-kuşadası-ısparta eğirdir- didim -menderes çayı
Arkadaşlar bu sitede ilan bölümü var mı, yardımcı olurmusunuz? Satılık cup motorum var sahibinden.com 'da ilan no: 60710271
anlıyorum . ama burda motorculuğu azaltan şeylerden biri de trafik bence , denizlinin trafiği iğrenç , ne zaman şehir merkezine gitsem çınara bayramyerine gerek kıbrıs şehitlerden gerek bursa cadddesinden gerek anayoldan hergün ölüm tehlikesi yaşıyorum . kasap gibi herkes sağa sola cart curt direksiyonu kırıyorlar ne sinyal var ne aynadan kontrol falan , yollar geniş diye yarışmaya kalkıyo herkes birbiriyle , dolmuş şoförleri de ayrı bi olay !! yayalar motorları hiç umursamıyo , kaç kere kafasız insanlar yüzünden arka lastiği yanıma aldım frenlemeyle Allah dan hiç kazam olmadı ama denizli resmen motordan soğutuyo .
sızde utanarak soyluyorum aama araclara tekme atmaya yesıl yandıgı halde sız motoru surerken suru halınde onunuzden gecen yayalra bagırmaya tekme atmaya alıscaksınız
dediğiniz gibi tekme olayı çok cezbedici ama artık hava koşullarının da etkisiyle motoru memlekette bıraktım artık bahara kaldı tekmeler :D
selam arkadaşlar nasılsınız... 18 10 2011 günü denizli merkez 11 topçu tugayına geliyorum..... 14 ay aranızdayım.. çarşı izininde tüm mt dostlarıyla görüşmek isterim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)