Selamlar hemşeriler .. İlk motorumu aldım ( Lifan-Roadstar 250 ) ve artık bende aranızdan biriyim
Selamlar hemşeriler .. İlk motorumu aldım ( Lifan-Roadstar 250 ) ve artık bende aranızdan biriyim
yok abi ne yaptın ya nerede gördün? özledim abi tabi gezecem ya, en ufak fırsatta atlıyor geziyorm ;)
20
Bende Burdayım ! DENİZLİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 AS150T19A Scooterım var benimde
arkadaşlar motor serviste o sebepten dolayı uzunca bir zamandır binemiyordum aslında bitek benzin şamandırası değişcek ama servis tandık olunca :D malum işiniz olmuyor her neyse bu gün çıkcak sanırım en kısa zamanda bi toplantı ve gezi ayarlancaktır herkesin irtibat bilgilerini özelden pm olarak yollamalarını rica ediyoruz
ÖNDER WALLA 2 HAFTADIR TEK EKSİĞİM BENzin şamadırası biliosun ki o amaçla bırakmıştım halen daha şamandıra piyasada yok ama bu hafta halledicem kendi çabalarım ile
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Bir sorum olucak denizlide Honda test sürüşü yapabileceğim bir satıcı varmı.Ayrıca salcano nova ve lifan nasıldır satıcısı nerdedir.Scooter olarak.
Varmı toplantıya gelecek
DENİZLİ MT RAMAZAN VE ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN TEKERİNİZ SÜREKLİ DÖNSÜN RÜZGARINIZ BOL OLSUN
hastasıyız dedeeee
beyler chopper-cruiser motorlarda egzoz açma işini daha önce yapan var mı ? Bende Lifan Roadstar 250 var ve sesini çok abartılı olmayacak şekilde yükseltmek istiyorum.. bi çok yöntem var sizde en sağlıklısı hangisi.. Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
[B]~ [COLOR="#FF8C00"]Live[/COLOR] to[COLOR="#A52A2A"] Ride[/COLOR] ~
::cheeeeer
~ [COLOR="#A52A2A"]Ride[/COLOR] to [COLOR="#FF8C00"]Live[/COLOR] ~[/B]
sevgili denzli mt üyeleri bu akşam babadağ mangal olayı vardır katılımcılar aşağıda yazmaktadır katılmak isteyenler cep tlefonumdan ulaşsınlar 05327640897
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)