Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    denizli mt ye son çağrı yarın oglen en gec 3 de yola çıkılıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    massey ferguson
    3ü bulmasın hacı akşam yemegıne yetısın mutlaka bişiler ayarlarız...satış olmasın beyler bakın ona göre
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı bygkhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3ü bulmasın hacı akşam yemegıne yetısın mutlaka bişiler ayarlarız...satış olmasın beyler bakın ona göre
    kardeşim zaten satışların en büyüklerini yedik kiminne olduğunu öğrendik bu ekibin kemiği belli oldu zaten bunu sende biliyosun ama bundan sonra kimse gezi yapalım demesin

Motosikleti
    Asya AS 200 GY-2
    Nabet millet
    [B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Iyidir abi sen napıyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

Motosikleti
    SHADOW 750 C5
    oooooooooo beyler ısparta ha güzel bi yolculuk olmuştur inşallah
    hastasıyız dedeeee

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    evet denizli mt iste beklenen gün geldi cok güzel olması dileliyle 30 haziran 2temmuz arası manavgat motosiklet festivali varmıs http://www.mmkfest.com/festprogrami.html okayyy telafi festival geldi

buda 2010 yapılan festivalin görüntüleri
    http://www.facebook.com/home.php#!/v...87817&comments
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet denizli mt iste beklenen gün geldi cok güzel olması dileliyle 30 haziran 2temmuz arası manavgat motosiklet festivali varmıs http://www.mmkfest.com/festprogrami.html okayyy telafi festival geldi

buda 2010 yapılan festivalin görüntüleri
    http://www.facebook.com/home.php#!/v...87817&comments
    aga ben makinayı satmayı planlıyorum bi full-cross alıcam artık

Motosikleti
    massey ferguson
    hadii bol eğlenceler size gencler
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Yeni bir yaz yeni bir ambiyans yeni kişiler....
    özlenen denizli, geleceğm.
    20

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni bir yaz yeni bir ambiyans yeni kişiler....
    özlenen denizli, geleceğm.
    özlendin

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    HAYIRLI OLSUN KARDESİM ALALIM TABİ NASIL GELECENMİ SEN

YOLA ÇIKMAK İÇİN HAZIRLANIN!
    Deri ceketlerinizi giyin,başınıza kaskınızı takın ve gidon'unuzu ''Uluslararası Manavgat Motorsiklet Festivaline''çevirin.
    30 Haziran,1-2-3 Temmuz geceli gündüzlü 4 gün boyunca motosiklet tutkunları için hazırlanan dolu dolu bir programla Türkiye'nin cennetinde buluşuyoruz. Hem de tüm etkinlikler ücretsiz. Motor hastaları, motosiklet tutkunları, bayan motorcular,yarış severler, hıza bayılanlar, kasksız... olmaz diyenler,herşeyden vazgeçerim motorumdan asla diyenler.. Bu festivalde herkes sizinle aynı fikirde.. Çadır, karavan, otel konaklama seçenekleri. Konserler, Partiler, Motosiklet Sinemaları, Festival Ateşi, Gösteriler, Doğa sporları, Motor Showları, Yat Turları, Çeşitli Oyunlar...”Cambaz,Tabu, Blue Life Konserleri”, Motosiklet Yarışması, Samba Brezilya Show,Ateş Gösterisi , Perksyon Show, Dj Atakan,Dj Baby Face,Gogo Dansçıları, Paintball, Turnuvalar ve Mangal Partisi.... Daha daha fazlası için..
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    kanuni caracal 200

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAYIRLI OLSUN KARDESİM ALALIM TABİ NASIL GELECENMİ SEN

YOLA ÇIKMAK İÇİN HAZIRLANIN!
    Deri ceketlerinizi giyin,başınıza kaskınızı takın ve gidon'unuzu ''Uluslararası Manavgat Motorsiklet Festivaline''çevirin.
    30 Haziran,1-2-3 Temmuz geceli gündüzlü 4 gün boyunca motosiklet tutkunları için hazırlanan dolu dolu bir programla Türkiye'nin cennetinde buluşuyoruz. Hem de tüm etkinlikler ücretsiz. Motor hastaları, motosiklet tutkunları, bayan motorcular,yarış severler, hıza bayılanlar, kasksız... olmaz diyenler,herşeyden vazgeçerim motorumdan asla diyenler.. Bu festivalde herkes sizinle aynı fikirde.. Çadır, karavan, otel konaklama seçenekleri. Konserler, Partiler, Motosiklet Sinemaları, Festival Ateşi, Gösteriler, Doğa sporları, Motor Showları, Yat Turları, Çeşitli Oyunlar...”Cambaz,Tabu, Blue Life Konserleri”, Motosiklet Yarışması, Samba Brezilya Show,Ateş Gösterisi , Perksyon Show, Dj Atakan,Dj Baby Face,Gogo Dansçıları, Paintball, Turnuvalar ve Mangal Partisi.... Daha daha fazlası için..

yok ya hilmi nereye aga zorrr hemde çok zor anca kefeye yani okadar bu gezi hem maddi hem sağlıki olarak beni çok yordu aga

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    DENİZLİ MT; 2-3-4-5 Haziran Kuşadası motosiklet şenlikleri, 9-10-11-12 Haziran Fethiye dünya enduro şampiyonası var ilgili arkadaşlara duyrulur.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ya hilmi nereye aga zorrr hemde çok zor anca kefeye yani okadar bu gezi hem maddi hem sağlıki olarak beni çok yordu aga
    taman okay sorun degil

herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı drsilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?
    hos geldin kardesim burda adam akıllı egitim veren yok ama ben yardımcı olurum güzel sürücü kursu var

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı drsilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef kardeşim. Fakat forumu takip edersen en yakın İzmir de bu konu ile ilgli olarak ücretsiz eğitimler mevcut. Aşağıda verdiğim link te faydalı bilgiler bulabirsin.

http://www.feyizoglu.com/content6/Motorculara-ozel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DENİZLİ MT; 2-3-4-5 Haziran Kuşadası motosiklet şenlikleri, 9-10-11-12 Haziran Fethiye dünya enduro şampiyonası var ilgili arkadaşlara duyrulur.
    23-24-25-26 Haziran Marmaris motosiklet festivali.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    23-24-25-26 Haziran Marmaris motosiklet festivali

evet güzel bir festival olacak gibi ama benim aklında manavgat festivali var duruma göre bakalım güntekin hocam gitmek istersen gideriz hangisi uygun olursa

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler