güncell++++++++++++++++++++++++++++++++++
güncell++++++++++++++++++++++++++++++++++
benim gelme işi biraz iş konusunda zorlayacak gibi ona göre arkadaslar
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hilmi olum gecen fethıye ısıne donmesın bak bu... hadı ben yokum orda bu sefer okay tek basına organızasyon yapıyo bıseylerle ugrasıyo etkınlık toplantı falan sızde böle gelmemezlik yaparsanız ayıp olur..yapmayın yanı böle kırk yılda bir toplancaz zaten uzun bı aradan sonra bılıyon denızlıye sık sık gelemıyom barı böle bı etkınlık varken bı araya gelelım
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
yok bilader ben alcağımı aldım
1- hilmi abi iş sakat daha belli deği lama gelemem
2 onder izin alamıyorum gelemem
3-kaan abi zor gelemeyebilirm
4- sen yoksun gokan (lafım sana değil )
bu ekiple iç bir şey olmaz arkadaş ben sana diyim herkes birşey yapalım herkes gezelim şehir içi motorculuğu yapıyoruz burda nereye çamlığa nereye servergaziye bu mesajı inan üzülerek yazdım herkese kırdgınım bunu bilin
emeğe saygı beyler o kadar organızasyon ıstıyosunuz alın önunuze geldı...madem sehırıcı motor bınmek ıstıyosunuz kurye olun gerek yok yanı böle yol yapma ısteklerıne zaten ıstek varda gerısı yok nedense ben burda gelecek olanları beklıyom aga her zaman kapım acık gelmeden once arasınlar bı saat sonra ıspartadayım cadırları kurmus beklıyo olcam haberınız olsun
okay inan bu geziyi senden cok ben istiyondur kardesim daha kesin birsey söylediyin yok ama öylede böylede gelcen hemen sanki gelmicez demedik alalalalala
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
olum n kullanma su yazılarda m kullansana klavyenmı bozuk....
çok bişey istemiyoruz aga sadece bir gezide başından beri gelcem diyipte hanginiz geldi geziye topalnıya vs sonra diyosunuz denizli mt niye gelişmiyor gelimez tabi 1 ay oncesinden belli oldu hatta daha once dünkü olay değilki bu sen ai daha belli değil diysun ama ben adım gibi biliyorum sen bu geziye gelmiceksin kızma hilmi kızma
gençler hareket hadıı..eğirdir yolcusu kalmasın :D
sado damı gelcek la ??
Okay bi ara beni ara çadır işini halledelim gelemiyorum bari bi katkımız olsun
tabıkıde tava olum :D orta boy alabalık sazan gıbı balıklar sıgcak sekılde bısı :D
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)