Serdar ; rota bu şekilde olacak...
Otobüs'de oradan gidiyomuş , artıkın biz de motorla aynı rotayı izleriz...
Serdar ; rota bu şekilde olacak...
Otobüs'de oradan gidiyomuş , artıkın biz de motorla aynı rotayı izleriz...
Allah'ın izniyle sağ salim gelip gideceksin volki tolkim Pazartesi günü Bir aksilik olmazsa güzel vakit geçiririz umarım.Eskişehir Mt'nin gülü(pembe gül) volkanım,lider volkanım,kurucu volkanım,hele bi gel sen ben sana nerleriiiii gezdircem
19 Mayıs 2006 saat 20:00 da Kültür Net İnternet Kafe'de gerçekleştireceğimiz Denizli Mt Yaz Gezi Planlaması Toplantısında;tüm Denizli Mt üyelerini aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Yer : Kültür Net İnternet Kafe (Santral Garaj Üstü)
Saat : 20:00
bak bu duyuru güzel olmuş
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum... dün kask baktığım bi mağazada arkadaş söyledi böle böle bi site var diye bende girdim işte... . bikaç gün sonra bende motoruma kavuşucam... fakat aklımda bi kaç soru var..... xl 200 alıyorum 18000 km de zinciri deişicekmiş... dedikleri fiyat 3500 ytl tık para... km si biraz fazla olduğu için almakta biraz terreddüt ediyorum... aynı paraya 0 bi çin malı alsam nasıl olur ki... ya da başka bişi?? yardımcı olursanız sevnirim....
ya da 2. el km si az bi enduro varsa o da olabilir....
Morvesuni;motosiklet.net ailemize ve Denizli Mt ekibimize hoşgeldin.Ekibimizin 2. bayan üyesisin.Bu akşam ki toplantıda seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Bu arada yardım istediğin motor konusunda;moto sohbet bölümünde topic açarsan eminim yardımcı olacaklardır.
denizli mt ailesine hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiylemorvesuni adlı üyeden alıntı
Çok özel bir nedenden ötürü bu akşamki toplantıda aranızda olamayacağım arkadaşlar.Hepinizden büyük özür dilerim.Toplantıyı yapıp kararları sitede açıklarsanız sevinirim.
MORVESUNImorvesuni adlı üyeden alıntı
sıteye ve DENIZLI MT. grubuna hosgeldın
zevkine ve kesene gore en ıyı motoru secmen dılegıyle.
Toplantıda olmayı cok ıstedıgıne emınım. Umarım uzucu bır neden degıldır. muhabbetımız ıyıydı ama sensız tadı olmadı kıcrazy_devil adlı üyeden alıntı
DENİZLİ MT ye hoşgeldin morvesuni.inşallah senide en kısa zamanda motorunla beraber amarızda görürürüz...
B rh +(pozitif)
sitemize ve Denizli mt ye hoşgeldinmorvesuni adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
Arkadaşlar merhaba..ben işlerimden çok fırsat bulamasam da Denizli'den bir motosiklet sevdalısıyım..Zaman zaman siteyi takip ediyorum..gördüğüm kadarıyla diğer illerin guruplarına göre oldukça aktif bir gurup..başlarda geliyor..bu da güzel birşey..zamanımın bol olduğu bir dönem sizlerle tanışmayı ve size katılmayı çok isterim..buarada motorumdan bahsetmedim..ben 2006 model YBR sahibiyim..henüz 10 günlük..ayrıca bir tane de Asya motor as125t var..ama kendisi YBR'den sonra garajda yatıyor malesef..Asya motorumu satmak niyetindeyim..eğer düşünen arkadaşlarım olursa görüşebiliriz..gerçekten çok temiz..yabancıya gitsin istemem..
bende toplantıda veya organizasyonda fazla kalamadığım için özür dilerim bidaki sefere
siteye ve denizli MT ye hoşgeldin kayas siteyi takip edip toplantılarımızdan birine katılırsan seninle tanışıp konuşma fırsatına erişebiliriz.toplantılarda görşmek üzere...
B rh +(pozitif)
KAYASkayas adlı üyeden alıntı
hosgeldın , enkısa surede aramıza katılman ve kalıcı olman dılegıyle..
Arkadaşlar yarın akşam 19:00 - 21:00 saatleri arasında özgür arkadaşımız ve ekibi;Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacaklar.Bu konser de hem onlara destek olmak hem de eğlenmek için bulunmayı düşünürmüsünüz_?He p beraber gidelim derseniz belirlediğimiz bir saatte ve yerde buluşalım hep beraber tiyatroya çıkalım.Ne dersiniz_?
ybr deyip geçmeyin motor harbiden 125 için oldukça iyi ybr si olan arkadaşlar kesinlikle tek silindir 250 cc düşünmeyin hayal kırıklığı yaşayacağınıza bahse girebilirim.izmirde bir çok marka ve model motosikleti test etme şansı buldum ybr'ın hakkını verebilen kullanıcılar için er_5 veya cbf500 bir üst hedef olabilir endura tarzı düşünenlerde tek silindirli makinalardan xt660,klr650,mz bagira660 hatta bmw gs f650 yi dahi zorlanmadan kullanabilirler. Tüm motosiklet tutkunu dostlarıma kazasız ve eylenceli sürüşler diliyorum
Selam bende Denizli'den !
önceki tüm sayfaları okuyamadım ama yavaş yavaş okuyacam.
Ben daha bir motor almadım ama yakındır almam. Eger vitesli bir motor kullanabilirsem büyük bişey istiyorum ve bu benim ilk vitesli motor tecrübem olacak. Hadi hayırlısı aranıza hoş geldim.
(Bu arada erovizyonu seyrediyorum Ukraine nın temsilcisi hatun çok tatlı)
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
slm hemşehrilerim!nasılsınız?iki gün siteye girmedik baya olaylar olmuş.sebeb ne olursa olsun netten özellikle de böyle bi siteden tartışmak hiç hoş değil?çünkü yanlış anlaşılmalar olabiliyo.neyse toplantı yaptınız mı?neler kararlaştırdınız?biz de bilelim yani dimi! bu arada tiyotrodaki olay nedir?ne grubu bu açıklarmısınız?ve son olarak da erovizyon daha bitmedi şuan izliyorum bende ve benim favorim Makedonya!birinci olmasa bile bu 'ninanajna' adlı parça çok iş yapar gibi geliyo bana.
1-)free_eagles------ özgür
2-) crazy_devil------ serdar
3-) poseidon_20----- ibrahim
4-) cardoso--------- hilmi
5-)selçuk1981------ kursat
6-)juniyear-------eyüp
7-)orioneren--------ramazan
8-)omega---------barıs
9-)okaysen-------okay
10_)sogulcan------öztan
11-)voyager-----serdar abimiz
hadi horozlar büyüyorrrr
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Grup rock müzik yapan bir grup hocam.Ekibimizden free_eagles'de grubun vokali.Toplantı yapıldı ancak ben özel bir nedenden ötürü çok geç katılabildim ve arkadaşlar da yaz gezi planlaması konusunda bir şey konuşmamışlar.sogulcan adlı üyeden alıntı
ars287duff; Motosiklet.Net ailesine ve Denizli Mt ekibine hoşgeldin
Bu akşam ki konser için buluşup gidelim ama Açık Hava'nın yakınlarında motorlarımızı güvenle koyabileceğimiz bir yer yok.O yüzden ya Kültür'de toplanıp minibüslerle gideceğiz,ya da başka bir çaresini düşüneceğiz.
Ancak kısa vadeli ilk planımız şu;bu pazar (yani bugün) 19:00-21:00 arası konserde olacağız,sonra naparız bilemiyorum
Haftaya pazar ise;Denizli Mt paintball turnuvası düzenleyeceğiz.
Ayrıca bugün ben ve barış konser yerine erken gidebiliriz arkadaşlar.Sahne gerisi işleri ve ses düzeni için yardım istediler.Eğer siz de erken gelirseniz Kültür'e beraber çıkabiliriz.Herkes fikrini söylesin de toplu hareket edelim.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)