Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    arkadaşlar etkinlik takvimi ( bu hafta içi bi akşam kararlaştırılıp toplantı yapılcaktır akşam )
    1-bu 30 unda pamukkale
    2- 20 mayıs saat ayarlanıcka en erken 18:00 çıkış eigrdir motofest 22 si donus

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...#ixzz1JsfUmj57

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kawasaki ninja 636
    gökhan, daha tam belli değil ama cuma günü sana haber veririm. gidecek olursak hafta sonu gidecez zaten. sabah çıkarız burdan cumartesi yada pazar günü, akşama tekrar döneriz diye düşünüyorum. hatta illa izmir olması da şart değil duruma göre bakabiliriz. numaramı kaydet mesaj atarım sana...

Motosikleti
    SHADOW 750 C5
    tamam murat hafta sonu olursa güzel olur aslında pazara müsait olurum sanırım iş yerinden bi problem olmassa tabiki
    hastasıyız dedeeee

Nereye gidiyoruz hafta sonu

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nereye gidiyoruz hafta sonu
    ben bi lavaboya su içmeye gidicem ya :D arkadaşlar yarın akşam 8 herkese uygunsa gelicek gezileri kararlaştırmak ve gurup kurallarını tarıtşmak için tereas parkta toplanalım diyorum katılcak olanlar listeye ismini yazsın katılım zorunlu değildir ....
    1-Black_ice okay şen
    2-

Motosikleti
    SHADOW 750 C5
    malesef ben o saatte iş yerinde olucam ama kurallari ve geziden haber dar olursam sevinirim
    hastasıyız dedeeee

Motosikleti
    massey ferguson
    lan unutulmusuz...gelıyonuzmu ıspartaya festıvale ona göre.çadır ve uyku tulumu ayarlıcam kamp yaptıram sıze bı orda bı ıkı gunluk..kaç kısı gelıncekse ısım soyısım msnden gönderın özel izinle yaptrcam cunku o yuzden...gokhan.tas@hotmail.com yenıler tanımaz ama eskıler ıyı bılır :D
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı bygkhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lan unutulmusuz...gelıyonuzmu ıspartaya festıvale ona göre.çadır ve uyku tulumu ayarlıcam kamp yaptıram sıze bı orda bı ıkı gunluk..kaç kısı gelıncekse ısım soyısım msnden gönderın özel izinle yaptrcam cunku o yuzden...gokhan.tas@hotmail.com yenıler tanımaz ama eskıler ıyı bılır :D
    ozel iznini :D aga daha çok varda ama gelincek ora sen ayık ol senin kaskıda getiriom ona gore

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    ben geliyorum kardess
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    okay senin bahsettiğin motor bu mu ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6554183/detay/

bizim motor alma işi yine sekteye uğradı, şansım bi türlü dönmüyo arkadaş yaa..

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    okay senin bahsettiğin motor bu mu ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6554183/detay/

bizim motor alma işi yine sekteye uğradı, şansım bi türlü dönmüyo arkadaş yaa..
    yok müdür bu değil arkadaşlar toplantı olayına ne diyorsunuz

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    organizasyon zaten gündemimizdedir gokan kardeşimizin konumu dolayısıyla plana alınmıştı zaten siz gelmek istiyorsanız denizli mt toplantılarından birine katılıp belilri bir süre aramızda kalıp gurup gezilerine ancak o şekilde katılabilirsiniz bunu yanış anlamayın gurubun almış olduğu bi kuraldır
    Teşekkür ederim abicim, bu işler sevgi muhabbet işidir, ortak noktamız iki tekerdir. Ben gurubtaki arkadaşlara takılmak isterim ama bakıyorum gurup genelde gençlerden oluşuyor. Bizim yaşımız 45, bir de ben genellikle eşimle takılıyorum. Gençlere ayak uydurmam zor olur. Ama müsait olursa özellikle uzak mesafalere takılırım. 1-2-3 Nisan sarıcakaya (eskişehir) için guruba yazdım ama bir cevap gelmedi. Eğirdir işini de duyurmak istedim. Yalnız katılırsam tabii ki takılırım, fakat bir şekilde mutlaka katılıcam. Allah nasib ederse.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim abicim, bu işler sevgi muhabbet işidir, ortak noktamız iki tekerdir. Ben gurubtaki arkadaşlara takılmak isterim ama bakıyorum gurup genelde gençlerden oluşuyor. Bizim yaşımız 45, bir de ben genellikle eşimle takılıyorum. Gençlere ayak uydurmam zor olur. Ama müsait olursa özellikle uzak mesafalere takılırım. 1-2-3 Nisan sarıcakaya (eskişehir) için guruba yazdım ama bir cevap gelmedi. Eğirdir işini de duyurmak istedim. Yalnız katılırsam tabii ki takılırım, fakat bir şekilde mutlaka katılıcam. Allah nasib ederse.
    Yok abi demek isteğim şuydu benim guruba çok katılan oluyor bizde bi şekilde kaliteyi korumamız lazım sizi tanımadığım için yazmıştım bizim guruptada aile sahibi olan sizin yaşlarınızda abilerimiz var ... sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız yaş ortalaması nın yarısı 18-24 arası diğer yarısıda sizin yaşlarınıza yakındır biz zaten yıllardır mt ailesinin içindeyiz Eğirdir organizasyonundada sizleri aramızda görmek istiyoruz yada şöyle diyim bir toplantımıza katılın tanışalım

Ne yaptınz aksam toplandnız mı

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yaptınz aksam toplandnız mı
    abi hava baya bi bozuk açarsa yarın akşam toplanalım yani perşembe akşa bir kaç drum değerlendirmesi yapılması lazım

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok abi demek isteğim şuydu benim guruba çok katılan oluyor bizde bi şekilde kaliteyi korumamız lazım sizi tanımadığım için yazmıştım bizim guruptada aile sahibi olan sizin yaşlarınızda abilerimiz var ... sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız yaş ortalaması nın yarısı 18-24 arası diğer yarısıda sizin yaşlarınıza yakındır biz zaten yıllardır mt ailesinin içindeyiz Eğirdir organizasyonundada sizleri aramızda görmek istiyoruz yada şöyle diyim bir toplantımıza katılın tanışalım
    tamam müsait olduğumda bir toplantınıza katılmaya çalışacağım.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ve beklenen gezi ısparta eğirdir 2. motofest
    20 mayıs gidiş 22 mayıs donus proğam
    20 mayıs akşam 21:00 gibi çıkış izmir mtden katılcak arkadaşlartahminen bu saate kadar gelmiş olurlar
    yolda tahmini hız 80 km/h gurup sürüş kurlları forumun kurallarıdır alkollü ehliyetsiz kasksız vb. erakları eksik olan arakadşlar motorla gelmesinler lütfen
    varıca çadırlar kurulcak akşam yemeği vs orda herkes ozgrdur forumdaki onceki gezi fotolarımızı inceleyebilirsiniz
    22 mayıs 15:00 geri donus sınırsız eğlence bizi bekliyor olucak

Uploaded with ImageShack.us

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    toplantı işi ne oldu
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ve beklenen gezi ısparta eğirdir 2. motofest
    20 mayıs gidiş 22 mayıs donus proğam
    20 mayıs akşam 21:00 gibi çıkış izmir mtden katılcak arkadaşlartahminen bu saate kadar gelmiş olurlar
    yolda tahmini hız 80 km/h gurup sürüş kurlları forumun kurallarıdır alkollü ehliyetsiz kasksız vb. erakları eksik olan arakadşlar motorla gelmesinler lütfen
    varıca çadırlar kurulcak akşam yemeği vs orda herkes ozgrdur forumdaki onceki gezi fotolarımızı inceleyebilirsiniz
    22 mayıs 15:00 geri donus sınırsız eğlence bizi bekliyor olucak

Uploaded with ImageShack.us

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    bu hafta sonu hava güzel olacak gibi
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler