arkadaşlar cep numaram değişti 0532 764 08 97 oldu istediğiniz zaman istediğiniz saatde ulaşabilirsiniz
ayrı yetten msn adersim okaysen@hotmail.com yeni katılan arkadşların abilerimi eklemesini istiyorum
arkadaşlar cep numaram değişti 0532 764 08 97 oldu istediğiniz zaman istediğiniz saatde ulaşabilirsiniz
ayrı yetten msn adersim okaysen@hotmail.com yeni katılan arkadşların abilerimi eklemesini istiyorum
Pratik yapmaya devam ise gidip gelmeye basladım.motoru alınca çalısırız arkafslarla beraber. 600f kullanıcısı varmı acaba
HAYDİ ÇOCUKALAR 19-22 MAYIS ISPARTA EĞİRDİR MOTOSİKLET ŞENLİĞİNE..... İLANEN DUYRULUR. GELMEK İSTEYENLER PARMAK KALDIRSIN.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
organizasyon zaten gündemimizdedir gokan kardeşimizin konumu dolayısıyla plana alınmıştı zaten siz gelmek istiyorsanız denizli mt toplantılarından birine katılıp belilri bir süre aramızda kalıp gurup gezilerine ancak o şekilde katılabilirsiniz bunu yanış anlamayın gurubun almış olduğu bi kuraldır
her zaman beklerım bı gun onceden gelın burdura burda kalırız burdan gecerız ama gelmeden önce bırısı benım kaskımı alıp gelmelı malum kaskta tek eşliliğe inanırım...ve artcı olarım bırınıze olmadı chopper varsa gelceklerde alabılırım ıspartaya kadar :D
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
s.a denizli mt bende burdayım nasılsınız??? hareketlenmiş burası dostlar ybr arıyorum 2007 model ve üstü arkadaşla ortak alacağız..
olumune bu sevda..
taman len sana chopper gelecen keeway süperligt150
olurmu kardes
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
evet arkadaslar gezilere cıkmadan önce tanısmak en iyisi olur bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
bu hafta cınar motorcular geziyordu ama hepsi baska illerin plakası biz kendi denizlimizde böyle gezemiyoruz seytan bunun neresinde
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Bu hafta sonu bi plan varmı
Meraba arkadaşlar...Bende Çivrildeyim hayırlısıyla bir kaç aya kadar bir motor alıcam şimdiye kadar tereddütlerim vardı ancak 2011 CBR 125 imdadıma yetişti...Denizlide bu motoru satan bir yer varmı acaba gidip incelemek istiyorum...birde motor eğitimi alabileceğimiz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim.
beyler hafta sonu hava güzel olursa güneş çıkcak olrsa oplanalım mı ?
eee millet hafta sonu yokmu bi şeyler, hem tanışmış kaynaşmış oluruz, malum aranıza yeni katıldım
Evet biseyler yapmaya calısalım
ya arkadaslar yapalım diyorsnuz ama gelcen diyenler sonra işi cıkıyor ama yapalım bir toplantı tanısalım bakalım denizli mt
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)