Merkezde biryerde bulusma olursa gelmek isterim
Merkezde biryerde bulusma olursa gelmek isterim
evet arkadaslar geziyi iptal etmeme ramen simdi pekdemir önünden geliyorum 9,30 gitdin 10 kadar bekledin belki gezinin iptal olmadını duyan yoksa diye gitdin olmadı böyle hava yagmurlu olmasa güzel bir gezi olacakdı birde bügün sınav günüymüs
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Elma dersem çıkın armut dersem yine çıkın
selam millet, artık gt250r la aranızdayım bende
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hılmi abiiii almadın mı daha motoru
Artık bi motorum var
İzmir'den sevgiler saygılar.Bu cumartesi motor geliyor nasipse de pazartesi de plaka ruhsat işlemleri başlıyacak.Bu durumda salı günüde hayırlısıyla 800-1000 Km lik rodaj ayarı başlarsa her halde bir haftada motoru randımana sokarız.En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle.Tekrar Denizli_MT hayırlı olsun.
İhsan (Namı diğer Amca)
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
@cardoso hocam geçen günlerde nette görüşmüştük, otobüsle istanbul' dan motor getiricektin, acaba aynı uygulamayı antalya' dan yapabilirmiyiz? bi sana soruyum dedim, antalyadan bi arkadaşın motorunu alabilirim..
Arkadaşlar merhaba pazar günü hava güzel olucak gibi gözüküyor eger bir gezi planınız varsa haber vermenizi rica ederim şimdiden teşekkür ederim
hastasıyız dedeeee
Tesekkur ederim arkadslr. Aksam birz dolanayım birde sabah erkenden kalkıp dolanmyı dusunuyorum ardındn biyede kahvaltı katılmak isteyen var mı
arkadaşlar önümüzdeki hafta başına kadar ben de aranıza katılıyorum artık Hyosung GT 650R ile en sonunda..
Hayırlı olsun nerden buldun
vayyy denizli hyosung camiası büyüyor, hayırlısıyla alırsın inş. kardeş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)