evet biz yasal olmayan birsey yapmadık
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
o gün şifayı kapmışız ya grip modu halen daha da gokan da gelsin bi gezi yapalım yau :D salya sümük eşliğinde gezelim biraz da :D her neyse ben onu bunu geçtim de napacauk ya hasta hasta evdemi takkılcaz deniz li mt
gez sen evde takılma ben 1 aydır gribim pamukkaledede griptim durmak yok yola devam ! :D
hAYRET DENİZLİ MT 4 MİSAFİR VAR
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
A ala alabula amburleyli aab ub
acaeyip motor süresim geldi ya. cbr 125 ne zmam gelecegide belli degil nisan sonu mayıs ortası 7 civarı motor alabilirim arkadşlarda denizliden ikinci el. gözünüze birsey gecerse haberdar edebilirmisimiz naked yada ss tarzı o civarda hyosung var sanırın sadece
Hılmi abi motor işini ne ettin
3 gün kaldı
Selam arkadaşlar.
Bende varımmm (:
Buluşma varsa benide yazın tanışmak isterim sizlerle (:
bu ay 31 çekiyormuş asıl şimdi 3 gün kaldı :D
kötü hava sartlarına göre gezi iptal olmusdur yada kapalı bir mekanda bulusalım aksam forumcamlık olabilir
arkadaşlar yarın yada pazartesi ilandaki motora benimle beraber bakmaya kim gelir, bir anlayan olarak kim eşlik eder bana?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45424636/detay
okayla bugün haberleşecektik arıcam seni dedi ama aramadı, sağlık olsun...
evet arkadaslar gezi iptal hava sartları nedeliyle
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)