Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

bende daha yeniyim denizlide. sahin motor ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende daha yeniyim denizlide. sahin motor ?
    eyvahh yandık ozaman desene hocam, Okay kardeşimin bu olaya tecrübeli olarak el atması gerekiyor ama oda bizi tınlamıyor, baksana çağrıma cevap bile vermedi..

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvahh yandık ozaman desene hocam, Okay kardeşimin bu olaya tecrübeli olarak el atması gerekiyor ama oda bizi tınlamıyor, baksana çağrıma cevap bile vermedi..
    yha ne alakası var 40 tane hat kullanıyonuz ben telde kayıtlı olmayan numaraları açmam % 90 pazar günü gezi var md ile gelin konuşalım yada tekrar ara halil

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Kesin tarih,yer,saat söyleyin okay bana mesaj da gönderir isen daha iyi olur.

kim motor surmesini ogretiyor bana yas 27 , 8 yildir a2 var ama vitesli kullanmadim hic

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim motor surmesini ogretiyor bana yas 27 , 8 yildir a2 var ama vitesli kullanmadim hic

Bende vitesli çok az biliyorum baada örgetin

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    cuma günü 20.00 da forum çamlık da toplanıyoruz açık alanda çaycının orda pazar 10 da pekdemir bp nin onunden pamukkaleye tekerler donucek ama neyapcağımızı cuma gununnkı toplantıda karar vericez msnim ve gurup msni yukarıdadır ekleyin lütfen

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    taman arkadaslar hepinizi bekliyoruz cuma günü 20,00forum camlık ön girisinde bekliyor olacayız ordan cayıya hoppaa
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

ordayız...

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Ribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cuma 20:00 bize geç oluyor ama pazara hazırız 2 kişiyiz akarız :D

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı lightoff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cuma 20:00 bize geç oluyor ama pazara hazırız 2 kişiyiz akarız :D

Bekliyoruz mutlaka

Motosikleti
    kawasaki ninja 636

Selam

Selam arkadaşlar, bi hafta içerisinde hyosung gt250r a geçiyorum. Yalnız motoru koyacak kapalı bi garajım yok. Forumun yanında oturuyorum. Yan apartmanın arkasındaki açık otoparka bırakmayı düşünüyorum. Sizce hırsızlık felan olurmu özellikle dikkat etmem gereken durumlar nelerdir ???

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı Havatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, bi hafta içerisinde hyosung gt250r a geçiyorum. Yalnız motoru koyacak kapalı bi garajım yok. Forumun yanında oturuyorum. Yan apartmanın arkasındaki açık otoparka bırakmayı düşünüyorum. Sizce hırsızlık felan olurmu özellikle dikkat etmem gereken durumlar nelerdir ???
    hocam öncelikle hayırlı olsun diyeyim, hırsızlık açısından kapalı bir yere yada gözden ırak bir yere koyarsan tabiiki iyi olur ama bu tarz bi yere sahip değilsen de bir branda alıp DİSK Kilidiyle bu hırsızlık korkusunu ortadan kaldırabilirsin diye düşünüyorum. Zaten Hyolar ağır makinalar, bu açıdan çalınması çokta kolay aletler değil, için rahat olsun. Buarada forumun önceki sayfalarına göz attıysan bende Hyosung GT250R arıyorum acaba sen sıfır S&T mi alıcaksın yoksa ikinci el Hyo mu buldun ? bende arıyorum satan bildiğin yer varsa yardımcı olursan sevinirim..

mesaiye kalmazsak bende gelicem insallah.gt250 hayirli olsun

Motosikleti
    kawasaki ninja 636
    teşekür ederim. 1 haftadan geçecem dedim ama şu an alacağım motoru belirlemiş değilim. sıfır almayı düşünmüyorum, temiz bi ikinci el uygundur benim için. sahibinden.com' dan bi kaç ilan takip ediyorum, haftasonu onlarla görüşmeyi düşünüyorum. denizliden ilan yok çevre illere bakıyorum izmir, antalya felan. koyacak yerim de öle çok göz önünde bi yer değil sadece apartman sakinleri girip çıkıyo. kilitlerim zaten branda da kullanırım

Motosikleti
    mct
    selam ben sarayköylüyüm ve daha foruma yeni üye oldum 250 mct sahibiyim motor üstünde yapmak istediğim bazı değişiklikler var yarı modifiye çekmek istiyorum bunun için denizliden bilgili insanlara ihtiyacım var.benimle bilgilerini paylaşıcak olan arkadaşlar varsa lütfen msn(sheva2771@hot..) adresimi eklesin veya burdan msj atsın tesekkür ederim....

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı Havatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekür ederim. 1 haftadan geçecem dedim ama şu an alacağım motoru belirlemiş değilim. sıfır almayı düşünmüyorum, temiz bi ikinci el uygundur benim için. sahibinden.com' dan bi kaç ilan takip ediyorum, haftasonu onlarla görüşmeyi düşünüyorum. denizliden ilan yok çevre illere bakıyorum izmir, antalya felan. koyacak yerim de öle çok göz önünde bi yer değil sadece apartman sakinleri girip çıkıyo. kilitlerim zaten branda da kullanırım
    Alıntı onurdnzli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ben sarayköylüyüm ve daha foruma yeni üye oldum 250 mct sahibiyim motor üstünde yapmak istediğim bazı değişiklikler var yarı modifiye çekmek istiyorum bunun için denizliden bilgili insanlara ihtiyacım var.benimle bilgilerini paylaşıcak olan arkadaşlar varsa lütfen msn(sheva2771@hot..) adresimi eklesin veya burdan msj atsın tesekkür ederim....
    Arkadaşlar bizde açıkcası şunu diyim tekli gurup başkanı yoktur 3 kişiyiz önder gökan ben bunun amacı birlik ve beraberliği sağlamak organizasyonları ayarlamak gibi cep numaram 0532 764 08 97 dir msnim okaysen@hotmail.com grup msnimiz group288749@groupsim.com dir aramıza katılma şartları aşağıdadır
    1-kasksız motor sürmemek
    2-alkollü araç sürmemek
    3-eksik evraklı araç sürmemek
    4-gurup sürüşlerinde gurubu tehlikeye atmamak
    5-gurup içindeki üyelere saygılı olmak

yukarıdaki hususlar birkaçıdır ve en önemlileridir ....

cbr 125r icin mayis a tarih veriyolar bendemi gt 250 ye yonelsem. tecrubem olsa gt650 atlardim

Motosikleti
    kawasaki ninja 636
    bu arada arkadaşlar modifiyeli motosikletlerin ( egzoz, plakalık iptali gibi durumlar mesela ) yasal olarak cezası felan varmı. yani trafik polisi senin motor çok ses çıkarıyor veya plakan tam görünmüyor diyerek ceza yazabiliyor mu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler