19,30arkadaslar sabah sabah pazar günü ne yapacaz o saatde ogünlerde gelecek ama sabah 04.00 05.00 toplanacayız
19,30arkadaslar sabah sabah pazar günü ne yapacaz o saatde ogünlerde gelecek ama sabah 04.00 05.00 toplanacayız
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
mrb arkadslar neler yaptınız nasıldı buluşma. bu sefer tanışmak nasip olmadı insallah birdahaki sefere herhese selam
evet arkadaslar denizli mt ilk tanısma günü güzeldi bir tek ben ver gangster90 kardesim vardı 19,30 forum camlık önünde bulusduk saat 20.00kadar gelecek olan arkadasları bekledik gelen olmayınca olay yerinden ayrıldık
bir daha tanısma günü pamukkale gezisi olarak yapılacak gelmek isteyen gelir yine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------
hocam buldunuzmu motosiklet ben plaka olayını halledemedin yoksa ben verecektim motorumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:38 ----------
group288749@groupsim.com burdAN İLETİSME GECİNİZ GEZİLER OLACAK GELEMEZSENİZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.
sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı
Hılmi abi bu saatleri tam ver yahu
Sabah akşam ayrımı yapamıyoruz,
4:30 diyorsun ne edicez abi sabah namazınamı gidicez
http://www.facebook.com/profile.php?...70384919678537
sabah 9,30 aksam olsa 21,30 yazarız lenn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
güzel motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
denizli mt ve denizlimotosiklet asıkları 3nisan pazargünü saat 9,30 sabah pamukkale gezi vardır gelmek isteyen üçgen pekdemir önüne gelsin saat 10,00kadar beklenip hareket edilecektir gelmeyen pisman olur benden söylemesi
hilmi başyiğit denizli mt
hocam cumartesi bana uymaz maçım var ama pazar günü olur dersen seve seve görüşelim gidelim bakalım isterim, buarada denizlide sahibinden.com da var dediğin motor Gri-Siyah 4.300TL. olan motorsa şayet, o motor yaklaşık 1 ay önce 4.000TL.ye satılmış. İlanın sahibi benim arkadaşımdı, kaldırdı mı ilanı bilmiyorum, ama başka bi motor var diyosan görmek isterim onu.
Buarada sende belki biliyorsundur, senin ilgililendiğin naked lardan sahibinden.com da GT650 Naked var bitane Denizliden, linke bi göz at istersen,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44190450/detay
tüm mt ve md üyelerine duyurlur grup msnini ekleyin yada benim msni irtibata geçiniz benim ile yada gokan ile
650 bana fazla gelir
ben musait olursam gelirim . bu arada gt 650 de guzel motormus .
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)