Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    19,30arkadaslar sabah sabah pazar günü ne yapacaz o saatde ogünlerde gelecek ama sabah 04.00 05.00 toplanacayız
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

mrb arkadslar neler yaptınız nasıldı buluşma. bu sefer tanışmak nasip olmadı insallah birdahaki sefere herhese selam

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    evet arkadaslar denizli mt ilk tanısma günü güzeldi bir tek ben ver gangster90 kardesim vardı 19,30 forum camlık önünde bulusduk saat 20.00kadar gelecek olan arkadasları bekledik gelen olmayınca olay yerinden ayrıldık

bir daha tanısma günü pamukkale gezisi olarak yapılacak gelmek isteyen gelir yine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
    güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm

hocam buldunuzmu motosiklet ben plaka olayını halledemedin yoksa ben verecektim motorumu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:38 ----------

group288749@groupsim.com burdAN İLETİSME GECİNİZ GEZİLER OLACAK GELEMEZSENİZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam buldunuzmu motosiklet ben plaka olayını halledemedin yoksa ben verecektim motorumu
    bulamadım daha, aslında bi tane buldum 60tlye ama daha uygununu bulmaya çalışıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı lightoff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.
    taman hocam olabilir yakında bizim pamukkale turu var gelmek isteyen gelebilir
    denizli bir yerde toplanıp gideriz

Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taman hocam olabilir yakında bizim pamukkale turu var gelmek isteyen gelebilir
    denizli bir yerde toplanıp gideriz
    Tarihi ve saati söyleyin ben herkezi bilgilendireyim.

sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı
    hocam bende Hyosung GT250R bakıyorum, ama bulamadım daha, dilersen beraber bakabiliriz motor..

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Hılmi abi bu saatleri tam ver yahu

Sabah akşam ayrımı yapamıyoruz,
    4:30 diyorsun ne edicez abi sabah namazınamı gidicez

Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bende Hyosung GT250R bakıyorum, ama bulamadım daha, dilersen beraber bakabiliriz motor..
    cumartesi bakalm sahibinde var bir tane gt 250r

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    http://www.facebook.com/profile.php?...70384919678537

sabah 9,30 aksam olsa 21,30 yazarız lenn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

güzel motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------

denizli mt ve denizlimotosiklet asıkları 3nisan pazargünü saat 9,30 sabah pamukkale gezi vardır gelmek isteyen üçgen pekdemir önüne gelsin saat 10,00kadar beklenip hareket edilecektir gelmeyen pisman olur benden söylemesi

hilmi başyiğit denizli mt

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    hocam cumartesi bana uymaz maçım var ama pazar günü olur dersen seve seve görüşelim gidelim bakalım isterim, buarada denizlide sahibinden.com da var dediğin motor Gri-Siyah 4.300TL. olan motorsa şayet, o motor yaklaşık 1 ay önce 4.000TL.ye satılmış. İlanın sahibi benim arkadaşımdı, kaldırdı mı ilanı bilmiyorum, ama başka bi motor var diyosan görmek isterim onu.
    Buarada sende belki biliyorsundur, senin ilgililendiğin naked lardan sahibinden.com da GT650 Naked var bitane Denizliden, linke bi göz at istersen,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44190450/detay

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    tüm mt ve md üyelerine duyurlur grup msnini ekleyin yada benim msni irtibata geçiniz benim ile yada gokan ile

650 bana fazla gelir

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    650 bana fazla gelir
    yeni baslayacaksan evet fazla gelir

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    650 bana fazla gelir
    bence bu sıralamanın en başından başla ki hiç bşlamadıysan değsin bişeylere
    50cc
    125cc
    250cc
    400cc
    600cc
    1000cc
    1300cc üstü

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    650 bana fazla gelir
    hocam pazara uyarsa gidelim bi kaç yere motor bakmaya bildiğin bi yerler var ise, okay kardeşim istersen sende gel muhakak faydan dokunur bize..

ben musait olursam gelirim . bu arada gt 650 de guzel motormus .

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    ben musait olursam gelirim . bu arada gt 650 de guzel motormus .
    hem güzel hem de güçlü motor bence, bende GT250R yada uygun fiyatlı bi 650R bakıyorum ama Denizli' de yok işte internetten göremedim hiç. Senin bildiğin motor satışı yapan yerler var mı Şahin Motor haricinde

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler