::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)
organizasyon olsada tanıssak daha detaylı konusabilirz
simdilik yok galiba bi gezi falan....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
saolasın bilader...
--------------------------------
#hllmr kardesim walla kos koca sanayide birak bulmayı bitane hyosung göremedim yhaa...
denizli piyasasında hc yokmu bu motordan yhaa anlamadım ki...
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
valla hocam saoL yine de ama Denizli2 de az hakkaten bir kaç tane var sanırım onlarda satılık değil, ama benim işime satılık olanından lazım araştırıyorum ama yok. Ya durumumu zorlayıp sıfır alıcam (Çok zor) yada yakın çevre illerden alıp gelicem şöle bi 4500-5000TL.ye..
denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
[QUOTE=gangster90;2282681]walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)
organizasyon olsada tanıssak daha detaylı konusabilirz
simdilik yok galiba bi gezi falan....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
taman hocam yakında yapacaz bir gezi havalar ısındımı
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
yasal uyarı bağımlılık yapar :D
[QUOTE=cardoso;2282893]denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
tamam kardesim
dün ztn okay kardesimle biraz muhabbet ettik falan
msn de olsa bile tanışmış olduk =)
güzel olur allah kazadan beladan korur insallah...
bu gun motosiklet icin ilk adimi attim bir tane eldiven aldim yarinda kask alicam insallah lazer vertigo baktim ne dersiniz ?. nisan gibide motor . tabi once bi surmesini ogrenmek lazim 8 yildir ehliyet var ama ogrenmk nasip olmadi
A ala alabula ambur leyli ab ub
yahya bey buralardamıdır
nasıl arkadslar fiyat motor sizce
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44341913/detay
beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak
forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)