Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI
    sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    veririz
    ayıp ediyosun

Hılmi abi banada bisiklet sürmeyi öğretsene

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı gangster90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sanaiye gidecem yarin bi bakıwerim kardesim... hem kendi işimi görmüş hem sana motor bakmış olurum...
    cbr 125 tarzı bsy düsünürmüsün peki ? veya sadece gt250 R mi bakiveriiim ?
    valla abi düşünmüyorum cbr125 ve o tür motorsikletleri, açıkçası şuan aklımdaki motor GT250R, hem görüntüsü hemde yakıt performansı falan açısından, bakarsan çok sevirinim abi şimdiden saoL..

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abi düşünmüyorum cbr125 ve o tür motorsikletleri, açıkçası şuan aklımdaki motor GT250R, hem görüntüsü hemde yakıt performansı falan açısından, bakarsan çok sevirinim abi şimdiden saoL..
    yarın gitcem artık kardesim...
    bugun malum pazar oldgunu dün unutmusun
    yarın knusuruz artık tmm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

veririz
    ayıp ediyosun
    hec yhaa
    sonucda burası DENİZLİ MT bilaaaaaadeerrrr
    ::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hılmi abi banada bisiklet sürmeyi öğretsene
    ayıp ediyorsun önder

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

yarın knusuruz artık tmm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

hec yhaa
    sonucda burası DENİZLİ MT bilaaaaaadeerrrr

yaa kardes biz komsuyuz sanırım senin motordan var bizim mahallede 15mayısmı oturuyorsun
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    yarın knusuruz artık tmm
    @gangster90 hocam valla çok teşekkür ederim şimdiden ilgine, güzel haberlerini bekliyorum bu arada resimde senin motorda yakıo hani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    ayıp ediyorsun önder

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

yaa kardes biz komsuyuz sanırım senin motordan var bizim mahallede 15mayısmı oturuyorsun
    walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)
    organizasyon olsada tanıssak daha detaylı konusabilirz
    simdilik yok galiba bi gezi falan....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @gangster90 hocam valla çok teşekkür ederim şimdiden ilgine, güzel haberlerini bekliyorum bu arada resimde senin motorda yakıo hani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

saolasın bilader...
    --------------------------------
    #hllmr kardesim walla kos koca sanayide birak bulmayı bitane hyosung göremedim yhaa...
    denizli piyasasında hc yokmu bu motordan yhaa anlamadım ki...
    ::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    #hllmr kardesim walla kos koca sanayide birak bulmayı bitane hyosung göremedim yhaa...
    denizli piyasasında hc yokmu bu motordan yhaa anlamadım ki...
    valla hocam saoL yine de ama Denizli2 de az hakkaten bir kaç tane var sanırım onlarda satılık değil, ama benim işime satılık olanından lazım araştırıyorum ama yok. Ya durumumu zorlayıp sıfır alıcam (Çok zor) yada yakın çevre illerden alıp gelicem şöle bi 4500-5000TL.ye..

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

[QUOTE=gangster90;2282681]walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

taman hocam yakında yapacaz bir gezi havalar ısındımı
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    yasal uyarı bağımlılık yapar :D

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    [QUOTE=cardoso;2282893]denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)

taman hocam yakında yapacaz bir gezi havalar ısındımı

tamam kardesim
    dün ztn okay kardesimle biraz muhabbet ettik falan
    msn de olsa bile tanışmış olduk =)

güzel olur allah kazadan beladan korur insallah...

bu gun motosiklet icin ilk adimi attim bir tane eldiven aldim yarinda kask alicam insallah lazer vertigo baktim ne dersiniz ?. nisan gibide motor . tabi once bi surmesini ogrenmek lazim 8 yildir ehliyet var ama ogrenmk nasip olmadi

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gun motosiklet icin ilk adimi attim bir tane eldiven aldim yarinda kask alicam insallah lazer vertigo baktim ne dersiniz ?. nisan gibide motor . tabi once bi surmesini ogrenmek lazim 8 yildir ehliyet var ama ogrenmk nasip olmadi
    taman kardes hayırlı olsun kask saglam bir marka al derim kask önemlidir paradan daha önemlidir sen motor sürmeyi kafana takma yardımcı oluruz

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    A ala alabula ambur leyli ab ub

yahya bey buralardamıdır
    nasıl arkadslar fiyat motor sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44341913/detay

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahya bey buralardamıdır
    nasıl arkadslar fiyat motor sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44341913/detay
    bence güzel fiyat kardesim... motorun dışıda temiz duruyor, kaldı bir ustaya göstermek...
    hatta benim rebel i almadan önce bunu almayı düsünyordum fiyatı o zaman 3500tl .di...
    simdi düsürmüz biraz =)

hayırlı alışverişler

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
    güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
    güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm

denizli motor kiralayan yok diye biliyorum ben sana kendi motorumu vermek isterdim ama plaka düstü 1haftadır yatıyor motor eger yarın cıkarda bilirsen olur

Motosikleti
    Yamaha YZF R125

çıkalım artık

denizli motor kiralayan yok diye biliyorum ben sana kendi motorumu vermek isterdim ama plaka düstü 1haftadır yatıyor motor eger yarın cıkarda bilirsen olur
    hadi arkadaşlar
    ne zaman çıkıyoruz yahuu ??? az olsada güneşigördüğümde bile içim içime sığmıyor walla =)

Motosikleti
    kanuni caracal 200
    selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın
    7,30 derken? Sabah namazına müteakip mi? yoksa yatsı ezanında mı?

07;30 mu? 19;30 mu?
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler