Tamam dede bişey demedik. motorculuğun karşısında saygıyla eğiliyorumVOYAGER adlı üyeden alıntı
Tamam dede bişey demedik. motorculuğun karşısında saygıyla eğiliyorumVOYAGER adlı üyeden alıntı
OK SOGULCAN....kabul edılmıstır. ınsallah tum arkadasların dede olmaları ve dede olduklarında hala motora bınıyor olmaları dılegıyle. bu arada sende aramıza hos geldınsogulcan adlı üyeden alıntı
merhaba bende denizlili mt li ve yeni bir üyeyim mekan belli değil arkadaşlar denizlide sarı pejo soceterla gezen bir bayan görürseniz o benim
Voyager dedeciğim;insan denizli'ye kadar gelirde crazy_devilin bi çayını içmeden gidermi yahu.Teessüf ederim. Ama gelirim dersen hemen özelden bi mesaj atayım sana;dükkanı tarif edeyim.Bu arada tabi denizlide şu an acaip bi yağmur da var ama. neyseeee.[/QUOTE]
CRAZY DEVIL
cayı koy demlene koysun bu arada dukkanı da tarıf et bu aksamustu saat 18.00 gıbı gelecegım...gorusmek uzere
DEATH HOUSE
hosgeldın.
dün tam maliyenin öünden geçiyorum ama nasıl deli bi yağmur yaıyo vııın dedi yanımdan kırmızı bi scooter geçti anam dedim napıyo bu bu hız yağmur kask yok ama baş örtüsü varya o onu koruyo dedim dinin bütün bi arkadşımızdı inşallah 10 sn sonra duyduğum firen ve akebinde duyduğum çarpma sesi ona it deildir yani sanadeath_house adlı üyeden alıntı
dini bütünmü bilmem ama baş örtüm var başımda bu arada sarı benim pejo hızlı olduğudan kırmızı görünmüş ola bilir bence ben iyi bir motor sürücüsüyüm az kaza çok hız
Denizli MT hadi arkadaşlar...Hafta sonu Urla motor festivaline sizide bekliyoruz bak..sizsiz olmaz..
Valla bilmiyorumki milletin durumu nasıl ama gitsek çok güzel olur gerçi crazy devilimin hem ehliyet yok hemde motor serviste poseidon kardeşim de motoru yeni aldı büyük ihtimal gelemeyiz herhalde
CBR 125 R
CRAZY DEVIL
Davetine icabet ettık ama senden ses cıkmadı cayı koy gelıyoruz dedık hıc ses yok.... (bakınız bır oncekı sayfa) ayrıca ozelden mesajda attık nafıle... ne yapalım ıstemıyorsan gelmeyız. zaten daha yerını bıle bılmıyoruz kı...
crazy_devil çekerim kulaklarını saygıda kusur etme demiyomuyum ben sana
Voyager hoşgeldin
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Voyager kardeş sen bu mesajını yazmadan saatler önce ben sana özelden yazdım mesaj bni kontrol et istersen olmazsa serdar0303@hotmail.com u ekle.Valla ayıp edion yaww.Denizliye kadar gelcen de benim bi çayımı içmiycen haaa
Bu arada arkadaşlar;Denizli Mt bu hafta cuma günü toplanacak;ancak(!) ekipten özgür kankamız,bildiğiniz üzere amatör bir müzik grubunda vokal yapıyor ve bu hafta sonu (cuma ya da cumartesi) çınar meydanında konser verecekler.İşte asıl problem burda başlıyor.Konserin hangi gün olduğu kesin değil.Ya Cuma ya da Cumartesi olacak diye biliyoruz.Bu nedenle ekip yine de her zamanki gibi toplansın bence ve konser cuma ise konsere akalım hemen.Yok cumartesi ise;biz normal topplantımızı yaparız.Ancak bu haftaki toplantının amacı;Yaz Gezi Planlaması yapmak olsun diye düşünüyordum ki;ekip tam değil.Kürşat eksik ekipten.
Ama bu haftaki toplantımızda herkesi aramızda görmek istiyoruz :
free_eagles
poseidon_20
crazy_devil
okaysen
H@san
Voyager
junieyear
omega
selcuk1985 (Kürşat)
madpervert
death house
...
Herkese açık bir davet.Denizli'deki tüm motor sevdalılarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tonlantı yer ve saati kesinleşince tekrardan mesaj yazarız.
Bugun gruptan CRAZY DEVIL ve CARDOSO arkadaslar ıle tanıstım. Basta CRAZY DEVIL olmak uzere her ıkısınede konukseverlıklerı ve guzel sohbetlerı ıcın tesekkur ederım. Dıger arkadaslarlada en kısa surede tanısmak dılegıyle zevklı surusler ...
wallahi 2 gün girmedim nete nolmuş yine böle.death house ve voyager a hoşgeldiniz diyorum.bu arada grubumuza bi bayanda katılıyor(death house) onu bu davranışı için gönülden çok çok tebrik ediyorum.
B rh +(pozitif)
Slm.Denizli...
22 Mayıs Pazartesi , Denizli'ye gelme ihtimalim var.Kesin bişey demiyelim yinede.
Muhtemelen saat ; 13:00 ile 18:00 arası Denizli semalarında görülebilirm.
Ben PAZAR günü , size kesin haberi verecem.OK grşrz...
Buyur gel viper_1 başımızın üstünde yerin var
mutlaka geldiğin veya geleceğin zaman haber ver bi görüşelim tanışalım çayımızı kahvemizi iç
CBR 125 R
crazy_devil ' le irtibat kuracam...
O size bilgi verir.
Ama buraya da yazarım merak etmeyin...
Ne çayı kahvesi yaa.Volkanın üstüne örtcek yorganı yok ne bu dünyada ne de diğer alemde
crazy_devil adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
herkese böle diyon serdar sonra geliyolar burlara sana inanıp dükkanaın adresini bile vermiyon becrazy_devil adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)