Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    sogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    Alıntı VOYAGER adlı üyeden alıntı
    BEN DEDEYIM ne olmus yanı Dedeyız dıye motorculugu bırakacakmıyız .... 29 senedır bınıyoruz yetmedı emeklı oldukya esas artık bundan sonra bınecegız ustelık su anda denızlı'deyım.... gelır dagıtırım oraları bak.... ISTEN EMEKLI OLUN AMA HAYATTAN ASLA... aynen benım gıbı.
    Tamam dede bişey demedik. motorculuğun karşısında saygıyla eğiliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VOYAGER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250 , HONDA BEAT , HONDA TODAY
    Alıntı sogulcan adlı üyeden alıntı
    Tamam dede bişey demedik. motorculuğun karşısında saygıyla eğiliyorum
    OK SOGULCAN....kabul edılmıstır. ınsallah tum arkadasların dede olmaları ve dede olduklarında hala motora bınıyor olmaları dılegıyle. bu arada sende aramıza hos geldın

merhaba bende denizlili mt li ve yeni bir üyeyim mekan belli değil arkadaşlar denizlide sarı pejo soceterla gezen bir bayan görürseniz o benim

Motosikleti
    Voyager dedeciğim;insan denizli'ye kadar gelirde crazy_devilin bi çayını içmeden gidermi yahu.Teessüf ederim. Ama gelirim dersen hemen özelden bi mesaj atayım sana;dükkanı tarif edeyim.Bu arada tabi denizlide şu an acaip bi yağmur da var ama. neyseeee.[/QUOTE]

CRAZY DEVIL
    cayı koy demlene koysun bu arada dukkanı da tarıf et bu aksamustu saat 18.00 gıbı gelecegım...gorusmek uzere

DEATH HOUSE
    hosgeldın.

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

ben birini gördüm ama dün??? sen miydin acaba

Alıntı death_house adlı üyeden alıntı
    merhaba bende denizlili mt li ve yeni bir üyeyim mekan belli değil arkadaşlar denizlide sarı pejo soceterla gezen bir bayan görürseniz o benim
    dün tam maliyenin öünden geçiyorum ama nasıl deli bi yağmur yaıyo vııın dedi yanımdan kırmızı bi scooter geçti anam dedim napıyo bu bu hız yağmur kask yok ama baş örtüsü varya o onu koruyo dedim dinin bütün bi arkadşımızdı inşallah 10 sn sonra duyduğum firen ve akebinde duyduğum çarpma sesi ona it deildir yani sana

dini bütünmü bilmem ama baş örtüm var başımda bu arada sarı benim pejo hızlı olduğudan kırmızı görünmüş ola bilir bence ben iyi bir motor sürücüsüyüm az kaza çok hız

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Denizli MT hadi arkadaşlar...Hafta sonu Urla motor festivaline sizide bekliyoruz bak..sizsiz olmaz..

H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Valla bilmiyorumki milletin durumu nasıl ama gitsek çok güzel olur gerçi crazy devilimin hem ehliyet yok hemde motor serviste poseidon kardeşim de motoru yeni aldı büyük ihtimal gelemeyiz herhalde
    CBR 125 R

Motosikleti
    CRAZY DEVIL
    Davetine icabet ettık ama senden ses cıkmadı cayı koy gelıyoruz dedık hıc ses yok.... (bakınız bır oncekı sayfa) ayrıca ozelden mesajda attık nafıle... ne yapalım ıstemıyorsan gelmeyız. zaten daha yerını bıle bılmıyoruz kı...

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    crazy_devil çekerim kulaklarını saygıda kusur etme demiyomuyum ben sana
    Voyager hoşgeldin
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Voyager kardeş sen bu mesajını yazmadan saatler önce ben sana özelden yazdım mesaj bni kontrol et istersen olmazsa serdar0303@hotmail.com u ekle.Valla ayıp edion yaww.Denizliye kadar gelcen de benim bi çayımı içmiycen haaa

Bu arada arkadaşlar;Denizli Mt bu hafta cuma günü toplanacak;ancak(!) ekipten özgür kankamız,bildiğiniz üzere amatör bir müzik grubunda vokal yapıyor ve bu hafta sonu (cuma ya da cumartesi) çınar meydanında konser verecekler.İşte asıl problem burda başlıyor.Konserin hangi gün olduğu kesin değil.Ya Cuma ya da Cumartesi olacak diye biliyoruz.Bu nedenle ekip yine de her zamanki gibi toplansın bence ve konser cuma ise konsere akalım hemen.Yok cumartesi ise;biz normal topplantımızı yaparız.Ancak bu haftaki toplantının amacı;Yaz Gezi Planlaması yapmak olsun diye düşünüyordum ki;ekip tam değil.Kürşat eksik ekipten.
    Ama bu haftaki toplantımızda herkesi aramızda görmek istiyoruz :
    free_eagles
    poseidon_20
    crazy_devil
    okaysen
    H@san
    Voyager
    junieyear
    omega
    selcuk1985 (Kürşat)
    madpervert
    death house
    ...
    Herkese açık bir davet.Denizli'deki tüm motor sevdalılarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tonlantı yer ve saati kesinleşince tekrardan mesaj yazarız.

Motosikleti

Denizli Mt Ilk Bulusma

Bugun gruptan CRAZY DEVIL ve CARDOSO arkadaslar ıle tanıstım. Basta CRAZY DEVIL olmak uzere her ıkısınede konukseverlıklerı ve guzel sohbetlerı ıcın tesekkur ederım. Dıger arkadaslarlada en kısa surede tanısmak dılegıyle zevklı surusler ...

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    wallahi 2 gün girmedim nete nolmuş yine böle.death house ve voyager a hoşgeldiniz diyorum.bu arada grubumuza bi bayanda katılıyor(death house) onu bu davranışı için gönülden çok çok tebrik ediyorum.
    B rh +(pozitif)

Slm.Denizli...

22 Mayıs Pazartesi , Denizli'ye gelme ihtimalim var.Kesin bişey demiyelim yinede.

Muhtemelen saat ; 13:00 ile 18:00 arası Denizli semalarında görülebilirm.

Ben PAZAR günü , size kesin haberi verecem.OK grşrz...

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Buyur gel viper_1 başımızın üstünde yerin var
    mutlaka geldiğin veya geleceğin zaman haber ver bi görüşelim tanışalım çayımızı kahvemizi iç
    CBR 125 R

crazy_devil ' le irtibat kuracam...
    O size bilgi verir.

Ama buraya da yazarım merak etmeyin...

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Ne çayı kahvesi yaa.Volkanın üstüne örtcek yorganı yok ne bu dünyada ne de diğer alemde

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Ne çayı kahvesi yaa.Volkanın üstüne örtcek yorganı yok ne bu dünyada ne de diğer alemde
    CBR 125 R

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

serdar herkese böle diyo

Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    herkese böle diyon serdar sonra geliyolar burlara sana inanıp dükkanaın adresini bile vermiyon be

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler